• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugunku raporumm

sabah
yesillik domates salatalik az peynir 1 dilim ekmek

Öğlen ayran corbasi ;)

aksam ayran corbasi 2 kasse ;)

bide greyfurt yerim

bugun 1 dilim ekmekle gunu bitirdim; )

Su guzelce ictim

spor isten geldim 1 saat yürüyus yaptım

ve 600 kere ip.atladimm ;)

Iyiki varsınız kizlar buaraya gelmeyince bi eksiklik hisediyorum yaa takimimi cok seviyorummmm :KK68:

yarin kac kilo verdkk merak ediyorum yarin buyuk gun:KK59:

Is icin iyi dilekleriniz icin cok tesekur ederim tam is degil hergun gitmicem stajer gibi olucam yoğunlukta gidicem ama bisiler öğrenrim tecrubem olur diye düşündüm ;) ama rejimimide burayida asla ihmal etmem canlarimmm :KK19:

Herkese iyi akşamlaaar :)

Bugünki menüümm şöyleee :)

Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Domates, salatalık, maydanoz, dereotu

Öğlen:
1 kase nesfit

Akşam:
Balık
Salata

1,5 lt su içtim. Karışık bitki çayımı içip, bisiklette çalışacağım. 20 dk yürüyüş yaptım ve 1 saat ayakta bekledim :KK70::KK70::KK70: Ama abartı değil gerçekten tam 1 saat ayakta dikildim :KK70::KK70:

Bişey sorucam arkadaşlar acaba benim de bildirim yapmam gerekiyor mu yarın deneme süreci olunca listeye alınıyomu? ona göre soriyim de bir yanlışlık olmasın :)

Merakla bekliyorum ..

Hulyam yazayim diyorum hep kaliyor , gecenlerde resim koymustun avatatina , canim
İlk resmin takima geldigi halinmiydi ?
Gercekten gobegin sorunmus eskiden , kilon ust kisminda sanirim . Ama cok yol kat etmissin arkadasim tebrikederim :KK66:
Evet diyete ilk başladığımdaki halimdi...şimdi çok rahat istediğimi giyebiliyorum..Oturunca çok çıkmıyor..

Bişey sorucam arkadaşlar acaba benim de bildirim yapmam gerekiyor mu yarın deneme süreci olunca listeye alınıyomu? ona göre soriyim de bir yanlışlık olmasın :)
Evet Muffincim 12 ye kadar kilonu bildirmen gerek..

Back
X