- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Tamam kuzum.istersen zahmet etme sen taşı ben güncelleerim. ..Canım ben de listeyi taşımak için açmıştım pc. Ugraşma hiç. Ben bulurum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kuzum.istersen zahmet etme sen taşı ben güncelleerim. ..Canım ben de listeyi taşımak için açmıştım pc. Ugraşma hiç. Ben bulurum![]()
Tamam kuzum iyi eylenceler...teşekkür ederim iyiyim, biraz saldım kendimi, yarından itibaren tam gaz devam inşallah, özledim sizleri, çok öpüyorum hepinizi![]()
Ellerine sağlık cancanım.hayatın hedef kilosunu bulamadım ben..***7.TAKIM 397.ETAP***
naz(59.1///)
daydream15(74.2///)
honey_ball(56.9///)
perigunlugu(75///)
sosyalfen(73///)
yorgunrapunzel(77.1///)
esmaaa06(57.9///)
mavvmavv(65.5///)
tubaturem06(69.6///)
hayatbos (76.9///) yeni üye, kayıt tarihi 6 Ocak 2015. Kayıt kilosu 78.6, hedef kilosu 55.
7. TAKIM ORTALAMASI:
Bide zahmet olmazsa daydreame izne ayrıldı yazarmısın kuzum***7.TAKIM 397.ETAP***
naz(59.1///)
daydream15(74.2///)
honey_ball(56.9///)
perigunlugu(75///)
sosyalfen(73///)
yorgunrapunzel(77.1///)
esmaaa06(57.9///)
mavvmavv(65.5///)
tubaturem06(69.6///)
hayatbos (76.9///) yeni üye, kayıt tarihi 6 Ocak 2015. Kayıt kilosu 78.6, hedef kilosu 55.
7. TAKIM ORTALAMASI:
***7.TAKIM 397.ETAP***
naz(59.1///)
daydream15(74.2///) izne ayrıldı
honey_ball(56.9///)
perigunlugu(75///)
sosyalfen(73///)
yorgunrapunzel(77.1///)
esmaaa06(57.9///)
mavvmavv(65.5///)
tubaturem06(69.6///)
7. TAKIM ORTALAMASI:
Listeye bakınca dikkatimi çekti aralıktan beri 6 kilo vermişim siz olmasaydınız şimdiye kadar çoktan bozmuştum diyeti
Aferin sana güzelim...sen zaten iradeliymişsin sadece destek gerekiyormuş...Kizlar iyi aksamlar bebis gormeye geldim ben yine pastalar kekler baklavalar cok tesekkurler dedim kekten 1 catal aldim eve gidince sporumu yapacagim oyyyy olmus benden ya bu gazla devam edersem hedef cok uzakta degil.11 gundur kacamak yapmadim bu catal haric:)
sabah
1 yumurta cok acele ciktim evden
10 badem
3 kayisi
ogle
peynir
domates
salatalik
biber
1 dilim uno light denge t.b ekmegi
ara
1 yesil elma tarcinli
aksam
Domates biber sogan kiyma sote
turp
tursu biber
2 lt su ictim dha icerin sporumu yapmadim cunku
Bilmiyorum tartıya çıkmaya korkuyorum 2 gündür çok şiş hissediyordum ekşi salata yediğimde oluyo bazen öyle diye önemsememiştim bugün regl oldum neden 1 hafta sonra tekrar oldu kötü bişeymiki bilgisi olan var mıZayif aman ipin ucu kacmasin canim
Kararsiz nasilsin canim? Yarina bizi sasirtacak misin?
Funda saglam iradeliymissin canim, tebrikler![]()
Zayif aman ipin ucu kacmasin canim
Kararsiz nasilsin canim? Yarina bizi sasirtacak misin?
Funda saglam iradeliymissin canim, tebrikler![]()
Afeein sana kuzum.bu hafta da menülerin iyiydi.bence iyi olacak yine...Listeye bakınca dikkatimi çekti aralıktan beri 6 kilo vermişim siz olmasaydınız şimdiye kadar çoktan bozmuştum diyeti
Yok kuzum hiç normal bir şey deyil ki.çok çok erken...ddoktoruna sor mutlakaBilmiyorum tartıya çıkmaya korkuyorum 2 gündür çok şiş hissediyordum ekşi salata yediğimde oluyo bazen öyle diye önemsememiştim bugün regl oldum neden 1 hafta sonra tekrar oldu kötü bişeymiki bilgisi olan var mınormalmıki böyle olması
![]()
Demi abla bana da öyle geldi canım sıkıldı şimdi yarın hemen gideyim doktorumla konuşayımYok kuzum hiç normal bir şey deyil ki.çok çok erken...ddoktoruna sor mutlaka
Hayatcım formunda yazmamışsın heded kilon nedir kuzum?
Demi abla bana da öyle geldi canım sıkıldı şimdi yarın hemen gideyim doktorumla konuşayım
merhaba kızlar, yarın için hepinize başarılı kilo vermeler dilerim![]()