• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy sizden ayrilcam diye korktum biann:KK17:

Ozmn hedef kilomi 60 yapalim sizinle 60 olup mezun olayim yine gelirimmm ama ben ;) tatlim suan dizeltebiliomusun snaa zahmet olmassa kuzum 60 hedefim :KK49:
Kuzum benim sen hedefini en yakın koy.inşallah yaklaşdıkca çeke bilirsin sorun deyil...

Benim yemw istegim bitti yaw hic bisi canim cekmiyor normalde cipse baylrm.onu bile.istemiomm :KK76:

Ilerde ister mi bilmem ama hedefe kadar ciss yasak:KK49:
Of of benim şuan canım neler neler istiyo
Cips kola çikolata mısır çekirdek :)
Eskiden olsa hepsinden yerdim
İnşallah bozmayız irademizi

Of of benim şuan canım neler neler istiyo
Cips kola çikolata mısır çekirdek :)
Eskiden olsa hepsinden yerdim
İnşallah bozmayız irademizi
Amanınnnn biri cips mi dedi?kocam gitmiş bugün keyif yaparız diye cips falan almış. Ben de hayır bugün olmaz diyerek yemedimdim.bana baksanlza ya sanki listedeyim;)

biri cips mi dedi?kocam gitmiş bugün keyif yaparız diye cips falan almış. Ben de hayır bugün olmaz diyerek yemedimdim.bana baksanlza ya sanki listedeyim:KK66:

Kv gittimi biyere kuzummm merak ettimm

cipste cok guzelll ama kalorisi heyecanli ;)

Caniniz cok cektiginde kendinize sonsuza kadar diyet yapmayacaginizi, hedefinize ulasinca rahat rahat yeyip iceceginizi hatirlatin arkadaslar:KK66:

evet ya haklsnz .. .bide bi yerde duymuştum diyodu ki diyet yapanlar bağışıklık sistemi için haftada bir gün ufak tatiller yapsın diodu .. siz ne düşünüyosunuz bu konuda ..

Back
X