• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bi tane bile razıyım :))
Kız ben sandım ki 1i redd edersin ayol.kuzum benim çok güzel gidiyorsun neden kendine bunu yapıyorsun.gözünü çek o cısslardan.ne kadar yersen zamanı o kadar uzatırsın. O yediklerinden de elinde Kalan tek şey artı kilon ve güvensizliyin olur...bence kesinlikle yeme ama o kadar çok istiyorsan nefsini köreltmek için 1tane ye..

Daha ne elbiselerin icine girersiniz kizlar, motivasyonunuzu yuksek tutun hep;)

Ben birseyi yersem, sanki arasira kacamak yapabilirim yesem de birsey olmaz algisi olusur bende. Firesiz gitmek en iyisi. Yoksa nefsinize yenilir 2 verir 1 alir hedefinize ulasma suresini uzatirsiniz.

Kız ben sandım ki 1i redd edersin ayol.kuzum benim çok güzel gidiyorsun neden kendine bunu yapıyorsun.gözünü çek o cısslardan.ne kadar yersen zamanı o kadar uzatırsın. O yediklerinden de elinde Kalan tek şey artı kilon ve güvensizliyin olur...bence kesinlikle yeme ama o kadar çok istiyorsan nefsini köreltmek için 1tane ye..

tmm kaptan bakayım ben durumuma yarın :)

Ay kızlar abim geldi elinde tatlı almış pasta çikolatalı sen seversin diye aldım diyo kovaladım odadan sevmem ben öyle şeyler diye bu gece cok zor geçicek ya :KK47::KK47:
Baksana bugün hepimuze ayrı bi sınav gelmiş.ama benim fıstıklarım düşmez ööle tuzaklara...kesin rakip takımların işi...kocaları kardeşleri yoldan çıkarıyorlar :-) :-)

Baksana bugün hepimuze ayrı bi sınav gelmiş.ama benim fıstıklarım düşmez ööle tuzaklara...kesin rakip takımların işi...kocaları kardeşleri yoldan çıkarıyorlar :-) :-)

tuzaklari atlaticazz Yılmak yok basaricaz birinciiii olcaz INŞALLAH kaptanim:nazar::KK68:

Uyusam iyi olacak.yarın evi de bi güzel temizlerim...iyi geceler herkese.tekrar bildirim şeklini hatırlatıyorum.
geçen hafta.
bu hafta
fark
haftalık hedef

Back
X