Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah rahmet etsin canim basin sagolsunGunaydin kizlar
Babamin amcasi vefat etti ailenin en buyuguydu
Dun geceden beri cenaze evindeyiz simdi yine gidicez oglen de gomulucek ilk defa bi cenazeye katilicam
Yaşlı ölümü ama hic beklenmeyen anda oldu beyinciginde kanama tespit ettiler iki gun sonra da kan pihtilasmis beynr ve kalbe gitmis dun vefat etti![]()
Biraz sıkıntım var ve abime kırgınımm oyuzdenliliş ne güzel vermişsin
ne oldu niye ağlıyosun
Yok onun yüzünden değil iyi aramızsen o adam yüzündenmi böylesin
eğer öyleyse defet hayatından
Moralim bozuk bayağı oyuzden![]()
Hayır canım ondan değil başka birşey...niye yaaa . yine aynı durum yüzünden mi acabaa ???
Hayır canım ondan değil başka birşey...
Listeyi hazırlıyorum o zaman kızlaaar...hazırmısınızzzz?
Ezgi Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsin canim.
Peri 50 leri de gorursun 45 leri de canim. Unutmadim senin hedefi 45 e cekme istegini
Sosyal tamam canim. Bu hafta beraber gidelim bakalim. Ne kadar verecegiz. Ben 40 dk kosu bandinda yurudum. Ogleden sonra ya da aksam da leslie 5 mil yapacagim. Sen de ona gore ayarlaOglene mantarli ve ispanakli tavuk sote, salata ve yogurt yiyecegim. Uzerine de dun aksamdan dondurma yapmistim. Yapamayacagin seyler olursa menude ona gore ayarlama yaparsin tatlim.
Hande bu kadar sikma. Bak dun Hulya abla da dedi spora basla diye. Gunluk 300 kalori fazladan harcarsan istedigin gibi yeyip icersin canim. Surekli diyet modunda gezilmez
Esma guzel vermissin canim
Fatos bildirim yaptigin icin tesekkurler. Hande nin dedigi gibi ben de bildirim yapacagini sanmiyordum. Yari yolda birakmadin tesekkurler![]()
ben been ???? :)
Cok guzel vermissin guzelim. Sen de zeynep teTebrik ederim
![]()
TeşekkürlerCok guzel vermissin guzelim. Sen de zeynep teTebrik ederim
![]()
nasılssınn kuzuum bugün hiç konuşamadık ama çok iii vermişiz ikimzideee :)Teşekkürler![]()
***7.TAKIM 397.ETAP***
naz(59.1/58.5/0.6/%1.02)
daydream15(74.2/73.9/0.3/% 0.4) izne ayrıldı
honey_ball(56.9/55.8/1.1/% 1.93)
perigunlugu(75/73.8/1.2/% 1.6)
sosyalfen(73/72.7/0.3/% 0.41)
yorgunrapunzel(77.1///) kilosu sabit
esmaaa06(57.9/57/0.9/% 1.55)
mavvmavv(65.5/65/0.5/% 0.76)
tubaturem06(69.6/68/1.6/% 2.3)
hayatbos (76.9/75.1/1.8/% 2.34) yeni üye, kayıt tarihi 6 Ocak 2015. Kayıt kilosu 78.6, hedef kilosu 60.
7. TAKIM ORTALAMASI:% 1.23