Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim diyetde en zorlandigim sey yada yanlis yaptigim diyelim :( ogun vaktine kadar ayarlamiyorum sonrada kan sekeri dusukluguyle ne bulursam onu yiyorum
E işte yanlışını bikuyorsun ablam ne güzel.düzeltirsin sen.sen bu kadar bilgiliyken nasık 3 4 kiloya takıldın anlamıyorum seni.bi de hırslı deyilsin ondan bence.BAKKK BENİM YARDIMCIDA ARADIĞIM EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLERDEN BİRİ DE HIRS...HIRSI OLMAYAN BAŞARAMAZ BANA GÖRE.AYNEN BENİM GİBİ HIRSLI OLMALI...

Öğün aralarında badem yiyeceksin Aebenim,senin sıkı sık ve az beslenmen gerek kan şekerin için,.,ara öğünler önemli...çantanda kuru incirin kayısın muhakkak olsun..dışarıya çıktığında kurtarıcın olur..
Hulyam aslinda benim dr bana 8 ogun verdi :) 3 ana 5 de ara ogun . Ama hic uygulayamadim desem okadar sik yiyemiyorumki karnim doysun istiyorum onun sebebide uzun suren acliklarim
biliyorum ama sik arada yapamam hic . Denesem dr listesini diyede aklima geliyor bazen :(

Insallah aeben abla. Simdiden okullarin sitelerine girmeye, olanaklarini olcup bicmeye basladim. Musait olunca aklimdaki okullari gidip gezecegim, fikrim olsun:KK66:
Benim oğlum devlet okulunda ilkokulu okudu özellikle göndermedik özele...geçen yaz burs kazandı %50 kolejden...sınıfta 5 çocuk dışındakiler hep kolej kökenli..3 tane 5 .sınıf şubesi var ve 3 sınıfın ingilizce 1. si benim oğlan..ve sınıfta 97 ortalamayla 1. Oldu...okul ne olursa olsun çocuğun bilgi alma potansiyeli önemli Arzum,akademisyensin bilirsin zaten..çok iyi devlet okulları da var,onu demek istiyorum,,

Hulyam aslinda benim dr bana 8 ogun verdi :) 3 ana 5 de ara ogun . Ama hic uygulayamadim desem okadar sik yiyemiyorumki karnim doysun istiyorum onun sebebide uzun suren acliklarim
biliyorum ama sik arada yapamam hic . Denesem dr listesini diyede aklima geliyor bazen :KK43:
Sen diyabet hastası mısın Aeben?

Benim oğlum devlet okulunda ilkokulu okudu özellikle göndermedik özele...geçen yaz burs kazandı %50 kolejden...sınıfta 5 çocuk dışındakiler hep kolej kökenli..3 tane 5 .sınıf şubesi var ve 3 sınıfın ingilizce 1. si benim oğlan..ve sınıfta 97 ortalamayla 1. Oldu...okul ne olursa olsun çocuğun bilgi alma potansiyeli önemli Arzum,akademisyensin bilirsin zaten..
Ah hülyam ah...keşke o diyetle ilgili super bilgilerini kendine de uygulaya bilsen,yaptığın spor ve bilginle super yardımcı olurdun...

Sen diyabet hastası mısın Aeben?
Yok canim hipogilisemiyim . Kan sekerim dusuk . Mesela ac kan 78 tokken 75 :)) .
Diyabet degilim ama onlar gibi beslenmem lazim , gl endeksi yuksek beslenirsrm toklun sekerim iyce dusuyor ve kisir dongu basliyor :( benim istahimi kontrol etmem ve kilo vermem o yuzden oldukca zor :(

Benim oğlum devlet okulunda ilkokulu okudu özellikle göndermedik özele...geçen yaz burs kazandı %50 kolejden...sınıfta 5 çocuk dışındakiler hep kolej kökenli..3 tane 5 .sınıf şubesi var ve 3 sınıfın ingilizce 1. si benim oğlan..ve sınıfta 97 ortalamayla 1. Oldu...okul ne olursa olsun çocuğun bilgi alma potansiyeli önemli Arzum,akademisyensin bilirsin zaten..

sana katılıyorum bu konuda hülya ablacığım . tabiki öğretmeninde büyük etkisi var bana kalırsa kız kardeşimden örnek vermem gerekirse ilk okul 3.sınıfa kadar okuduğu öğretmende çok başarısızdı . çünkü öğretmen hep çalışkan ve özel derse gittiği öğrencilerle ilgileniyordu . ama 4.sınıfta öğretmenleri değişti her öğrencisiyle ilgili bir öğretmendi sonrasında benim kız kardeşim bir açıldı tut tutabilirsen artık sürekli sınıf 1.liği yarışmalarda ilçe birincilikleri falan ilk öğretmenine içerlemiş olacak ki sınıf öğretmeni oldu ve okuttuğu sınıflar ortalamada okul 1.si

Off canım sıkıldı.üç gün sürecek bi görevlendirme yazım gelmiş bu soğukta nasıl gidicrm erzurum a kızım var.kayinvalideme birakicam sanırım ;(

Elimde degil aeben abla. Herseyim planli programli benim. Olgunlastikca belki oluruna birakmayi ogrenirim.

Dersleri hic umursamiyorum Hulya abla, isterse sinifta sonuncu olsun. Ben sosyal aktiviteleri olsun, derste/dershanede bogulsun istemiyorum. Onun diplomasi/derecesi hic onceligim degil benim. Guzel bir ortamda olsun, imkanlari iyi olsun istiyorum. Annemin lafiyla gozumun koku bir tane. Tum imkanlarimiz onun.

Ah hülyam ah...keşke o diyetle ilgili super bilgilerini kendine de uygulaya bilsen,yaptığın spor ve bilginle super yardımcı olurdun...
Aynurum Karataya diyet demek çok doğru değil..Karatay ömür boyu uygulanacak beslenme şekli...ben zaten ekmek yiyen biri değilim...genelde pazardan organik sebze meyve alırım...yeşillikleri hep bahçesinde yetiştiren pazarcılarım vardır ...yoğurdumu kendim yapıyorum.,,diyet olarak değil ama püf noktalarını uyguluyorum hocamın...benim markete girip kendime çikolata,cips,kola almışlığım yoktur daha,hiç almam...marketten sucuk almayız,Afyon'dan kendi imalatı olan küçük esnaf var ondan aldırtır eşim...genel olarak uyguluyorum ,günlük değil...

Elimde degil aeben abla. Herseyim planli programli benim. Olgunlastikca belki oluruna birakmayi ogrenirim.

Dersleri hic umursamiyorum Hulya abla, isterse sinifta sonuncu olsun. Ben sosyal aktiviteleri olsun, derste/dershanede bogulsun istemiyorum. Onun diplomasi/derecesi hic onceligim degil benim. Guzel bir ortamda olsun, imkanlari iyi olsun istiyorum. Annemin lafiyla gozumun koku bir tane. Tum imkanlarimiz onun.
Sosyal aktivite yönünden ilçe belediyemiz çok iyi...basketbola gidiyor,özel ders aldırsam bu kadar iyi olmaz..Allahıma bin şükür hep iyileri denk getiriyor ,gönlümüze göre veriyor..İnşallah hepinizin kuzularına da denk gelir,ayaklarına taş değmesin,,biz yoruldukları yere han yaparız ana babalar olarak zaten..

Back
X