Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menün süpeer canım :KK66: Eğer açlık hissi oluşuyosa ve seviyosan sabah muhakkak yumurtayı tavsiye ederim :KK66: Normalde hiç haşlama yumurta yemezdim şimdi müptelası oldum :KK70::KK70:

Suyun nerde suyuun :110:

Kuzum yumurtayi cok sevmiyorum ama yerim yeterki sen iste
ama haklisin tok tutuyor kuzum ;)

su benim vezgecilmezimm gunde 3 litre rahat fistik:KK19:

Aslında dışarıda da bi çok yerde ızgara tavuk köfte falan bulabiliriz. ekmeksiz salata ve ayran eşliğinde miiss gibi oluyor. Bu sayede arkadaşlarla çıktığımda yemek sorunu kalmıyo alacağım şey standart belli zaten :))))

Tavuk sis bende yerim ;) ayranla süper olur yanindada salata daha ne olsun bigun belki karsilikli yeriz kuzum ;)

Kuzum yumurtayi cok sevmiyorum ama yerim yeterki sen iste
ama haklisin tok tutuyor kuzum :KK66:

su benim vezgecilmezimm gunde 3 litre rahat fistik:KK19:
Ohhhhhh :) Bende arttırayım ya valla 3 lt olsun muhakkak.

Tavuk sis bende yerim :KK66: ayranla süper olur yanindada salata daha ne olsun bigun belki karsilikli yeriz kuzum :KK66:
Valla olur neden olmasın :) Eğer istanbuldaysan her an her yerde beni görüyor olabilirsin :KK70:

Öyle muzuTE="tatlibikiz, post: 39047858, member: 607477"]Saol canm benm daha iyiyim
Aglayinca geri gelse keske gidenler ama caresi yok iste[/QUOTE]

Oyle kuzum dua etmekten baska caremiz yok :(

Herkeseee iyi geceleerr, iyi uykulaaarr :)

Sevgili eşimmmm @hayatbos , benim gibi gaza gelmiş birine denk geldin ya yandın :KK70::KK70::KK70:

Yarın doktoruma gidiyorum yine bakalım hala listem değişmiyor mu sıkıldım artık dicem bana ne dicek acaba :KK70::KK70:

Herkeseee iyi geceleerr, iyi uykulaaarr :)

Sevgili eşimmmm @hayatbos , benim gibi gaza gelmiş birine denk geldin ya yandın :KK70::KK70::KK70:

Yarın doktoruma gidiyorum yine bakalım hala listem değişmiyor mu sıkıldım artık dicem bana ne dicek acaba :KK70::KK70:

Iyi geceler perriii kizi ;)

Ben senden cok memnuunum esim senin azmin beni dahada cok azimlendirecek :KK15:

Diyetisyenemi gidiyorsun canim doktor derken iyisin dimi :(

Kaptan beni kendi başının kahyası olsun demiş,eş önermemiş..şikayetçi değilim ama yanlış anlaşılmasın ;)
Fıstık hülyam hani sen izinlisin yaaa ondan.yoksa eşsiz bırakırmıyım?sen eşsiz ben eşsiz...istersen daha buradaysan eşleşelim sen gidene ben de bıkana kadar.ama sen dün menünü yazmamışsın....

Back
X