Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Spagetti nedir unuttum ben :KK70::KK70::KK70: Birde geçenlerde hocalar çikolatadan bahsediyordu o nedir hatırlamıyorum artık tadını dedim ama gerçekten tadını hatırlayamıyorum en iyisi bence :KK70:

Surada birkac ay yemeyeceksin canim. Sonra hem istedigin beden kiyafete rahat rahat gireceksin hem de cikolata yiyeceksin. Bu iki hazzi birarada yasamak icin insan omrunde birkac ay nedir ki;)

Surada birkac ay yemeyeceksin canim. Sonra hem istedigin beden kiyafete rahat rahat gireceksin hem de cikolata yiyeceksin. Bu iki hazzi birarada yasamak icin insan omrunde birkac ay nedir ki:KK66:
Kesinlikleee ;) Hedefim Mayıs sonunda mezuniyeti görmek en azından ucuna gelmek :)) O yüzden oldukça sıkı bir şekilde ilerlemem gerekiyor. Mesela önümüzdeki salı doğum günüm ve kesinlikle birşey yapmayın dedim :) Halbuki ben masayı donattırırdım o derece yaniii :)))

Hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır :)

Ezgi beslenmene dikkat etmiyorsun canim. Kilo vermeye devam edersin bu kadar az yersen. Daha verecek kilon vardi da takimdan neden ayrildin:KK66:[/QU
bilerek yememezlik yapmiyorumki
Hic aç hissetmedim kendimi bugun:((
Bi de sancim vardi o zaten bitirdi bugn beni

Herkeseee iyi geceleeerr ;) Yarında sabah ve öğlen sınavım var ondan sonra tamameeen rahatım artık daha sık gelebileceğim ;)

@hayatbos canımmm menünü göremedim yada gözden mi kaçırdım bilemedim :) Benim menüme de bak bakalımmm nasıl ;)

Herkeseee iyi geceleeerr ;) Yarında sabah ve öğlen sınavım var ondan sonra tamameeen rahatım artık daha sık gelebileceğim ;)

@hayatbos canımmm menünü göremedim yada gözden mi kaçırdım bilemedim :) Benim menüme de bak bakalımmm nasıl ;)
Sınavında başarılar ve iyi geceler canımmm...ben de uyusam iyi olacak...saar burda ooo 2 olacak neredeyse.

Aynurcum evde şöyle bi gezindim ne yiyim diye ,şu cevizli sucuklar oluyor ya dışı pestil gibi olan işte ondan yedim biraz zaten bi de o anda gitmicem haberini de aldım ya geçti seker isteğim ;)

Back
X