• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

10922676_433208483501471_8063092262121680479_n.webp bu bizim tek ve çok kar gördüğümüz zaman

burda kış bitti tamam artık ocakta geldi şubatta bitti :KK48:

13 senedir 2 kez kar gördüm, kar yağınca herkesin elinde telefon kar resmi çekme yarışı :KK70:

sürekli kar da sıkıcı olur ya di mi?
Hemde nasıl sıkıcı.. Soğuğu da ekle üstüne bide gidecek bi yerin de olmadığını pencere önünde kuş misali seyrediyorum hayati

@zayiflicammm
cok teşekür ederim canim sende emeline ulasrsn INŞALLAH :KK66:

perigunlugu perigunlugu

biricik esim spor salonuna yazilmana sevndim cok faydasini goruceksin bugun hafta sonu benim yoktu bende dinlendim :KK66: haftabin 5 gunu spor 2 gunu dinlenme hoca o sekil ayarladi :KK66: senin icnde hayrli olsunnn :KK66:

@Aynura88

kaptanim cok üzüldüm İNŞALLAH en yakin zmanda iyilesir kuzum ALLAHIM acil şifalar versin :KK43:

A ay__060

canimin ici tekrardan cok tesekkur ederum yuregine saglik;)

Ayy çok güldüm ya :KK48: sen bilmiyor musun elif kiminle eş olduysa kısa bi sure sonra kaçıyorlar buradan :KK70:
Şaka şakaaaa sevgili eşim
Sen olmasan nası bu kadar rahat lokumlu kurabiye yerdim :rolleyes:

ohh hatunlara bak ikisi birden saldırıyolar :63::KK14:

sevgili kaptanyardımcım lütfen duy beni bundan sonra yanlız yarışçam :63: küstüm ben bu cadılara :63:

Menum

sabah

Meyve salatası (yarim muz, yarim greyfurt, yarim elma)
1 kucuk bardak sut

öğlen
Tarhana corbasi
Bir kase yogurt

aksam
patlican salatasi (patlicani firinda kozledim)
bir bardak ayran

Ekmek yemedim ;)

spor yapmadim hocam haftanin 5 gunu spor yap dedi hafta sonu dinlenme kaslarim için bide hastayim dinlenmis oldum:KK66:

ihlamut ictim

suyumda 3litre olur :KK66:

Ben brnimkini 19.30 da koydum yatağına kendi kendine uyuyor Şükür. Arada uyanıp durdu sadece bugün uyuyor bende uyucam simdi :KK66:

maşallah ne güzel. eşim geç geldiği için onunla oynasın diye büyüğün uyku saati 10. küçük de onun sesinden uyuyamadığı için mecbur abi yatıyor o da bu saatte uyuyor

Back
X