• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar.lütfen herkes toparlansın.bu ne hal böğle,menüler doğru dürüst verilmemiş,verilenlerde de cıslar falan. Sopamı elime alsam takımda totosu morarmamış kimse kalmıycak galiba.firuze ile peri de cıss yaptığına göre durum vahim.inşallah bugün güzel haberler alırım da akşamdan menüleriniiz kontrolümde olacak.yenilerde ortalıkta yok galiba.
Aa oldu mu şimdi ben cıs falan yapmıyorum ;)
Bbebeğinizin iyileştiğine çokk sevindim :)

ama çok sık söylüyor bunu ister istemez acaba oğluma iyi bakamıyormuyum diye düşünüyorum . annem soba yakıyor tek odası sıcak oluyor öyle oluncada kat kat giydiriyor çocuğu bizim evde heryer sıcak bende çok fazla giydirmiyorum bizim evde sonra çocuğu ince giydiriyorsun siz çocuk bakıcaksınızda ben görücem . dünde giydirdiğim çorabın lastik kısmı sıkıymış biraz hiç farketmedim yine aynı laf .ister istemez moralim bozuluyor
Canım takma kafana
Kendi evindeki gibi sobanın o sıcaklığını hissetmiyo ya onun için böyle söylüyo

günaydın güzeller iyi haftalar :KK68:

sosyalcim dönmene sevindim aramıza :KK19:

aynurcum çok şükür bebişiniz iyi olmuş Allah hep iyi günlerini göstersin inşallah. evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun huzurlu yıllarınız olsun

benim eşimde sizin orda bikaç gündrü, bugün dönüyor inşallah :KK68:
Çok sağ ol Elifim...

Aa oldu mu şimdi ben cıs falan yapmıyorum ;)
Bbebeğinizin iyileştiğine çokk sevindim :)

Canım takma kafana
Kendi evindeki gibi sobanın o sıcaklığını hissetmiyo ya onun için böyle söylüyo
E canım benim ne yalan söğliyim benim gözüme daha çok cıslı menüler batıyo

Bende yapmak istiyorum smothiden ama ben o kadar karıştırmayı sevmiyorum
Süt muz tarçın yapsam nasıl olur

Ben geldim gitmiş herkes...işlerimi bitirdim. Kızımı uyutuyorum.uyusun banyo yapıp manikur falan yapıcam.
acaba gubsej nasıl oldu?dün döneceyini söğlemişdi.Annesi iyidir iinşallah.gulru da gelirdi şimdiye pazartesileri.sarayca canım maaşallah çok aktifsin,eminimki diyetin de öğledir.no name paketin bitmiş.ebitmiş.e böğle olacağını biliyorduk :-) 13kü yenilenicekdi galiba.daydream şişliyin varmış seninde.inşallah geçer koskocaman 4günün var.tubacım dün bugün daha çok uğrayacağı nı söğlemişsin.yeni üyelerden mirjam,oocean ve zayıflıcamın katılımı iyi.diyeri az geliyo galiba. Hatta 2 3 gündür yoklar...

Evet canım o benim :) Hatta kısaca özet geçeyim :KK66:

Bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum. Bilgisayar ve öğretim tekn. öğretmenliği ve aöf işletme son sınıftayım (her ne kadar uzatmış olsamda henüz annem bilmiyor söyleyemedim ) bilgisayar öğretmenliği yapıyorum belediyenin kurslarında. sabah 7 gibi uyandığım için ilk gelip buraya yazıyorum sonra yolda metro vs derken internetim çekmediği için ancak kursa gelince devam ediyorum. 08:30da mesaim başlıyor :) 9da derse giriyorum :) genelde evden getiriyorum kahvaltımı ama işte unuttum bugün :))))

Hep merak etmiştim belediyenin kurslarında öğretmenlik için formasyon gerekiyor mu?
Bugün bize ders olsun bi daha unutmayalım=)

Toparlamak zorundasın yağmurum. Önünde güzelce 4 gün var.göreyim seni hadi...
Ohh bu motiveyle kilo vermezsem ayıp bana.dun beni bir suredir görmeyen abla yağmur sen kilo mu verdim dedi çok mutlu oldum eh o kadar tontis olunca uç dört kilo bile belli oluyor verildigi

Ohh bu motiveyle kilo vermezsem ayıp bana.dun beni bir suredir görmeyen abla yağmur sen kilo mu verdim dedi çok mutlu oldum eh o kadar tontis olunca uç dört kilo bile belli oluyor verildigi
Daha önce sordum mu hatırlamıyorum ama kaç kiloydun?
Verilen her kilo er geç fark edilir=)

Verirsin canım.ama cıss yemeden,karbonhidratı azaltarak,sporu artırarak

Hep merak etmiştim belediyenin kurslarında öğretmenlik için formasyon gerekiyor mu?
Bugün bize ders olsun bi daha unutmayalım=)
yok canım formasyon gerekmiyor kendi içlerinde zaten hizmet içi eğitimler veriyolar sürekli formasyon falanda ama normalde resmiyette geçerli olan bir formasyon eğitimi değil. ama bende öğretmenlik okuduğum için takılmadım hiç zaten formasyonum olacak diye :)

Verirsin canım.ama cıss yemeden,karbonhidratı azaltarak,sporu artırarak
Evet ablam peynirimi degistirdim şekeri bıraktım platese ağırlık vermeyi düşünüyorum artik havalar da ısındı baya sabah yürüyüşlerine de baslayacagim umutluyum kendimden :-)

Evet ablam peynirimi degistirdim şekeri bıraktım platese ağırlık vermeyi düşünüyorum artik havalar da ısındı baya sabah yürüyüşlerine de baslayacagim umutluyum kendimden :-)
Sen böğle kendinden umutlu oldukca ben de senden umutlu ololuyorum.sen başından beri iyiydin zaten.sadece küçük deyişiklikler yapman ve sporu artırman gerek. Ona da başlamışsın...bbaşarılarrr

Back
X