• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar benim evi ve mutfagi gorseniz ne halde bugun iki gorumcemin cocuklarina ben baktim tam 6 cocuk onlar 1 de benimki evi ve mutfagi dusunun artik simdi toplamaliyim yoksa yorgunluktan uyuyup kalirim :KK43:
cok sukur hepsi gittin benim oglumda uyudu simdi is zamani:KK61:
hallet işlerini canım hiç daha geç vakte bırakma .

nasılsın tatlım nasıl gidiyor, yarın güzel sonuçlarını bekliyorum:KK68:

Guzel ablam a kosturmaca hep bo yerleri geziom bacak fln kalmdi ne zormus evlilik telasi cok sukur hersey yolunda ;)

valla cuma heyecano sardi benidee bende cok merak ediyorum yaa nasil olcak;) sen grdnmi kuzum

Menum

Kahvalti
tam tahilli tost
domates
salatalik

öğlen

Nesfit

aksam
3 tane köfte
bi kase yoğurt(keten tohumu koydum az)

Spor
spor salonuna gittim 1 saat yaptım;)

Carisida yurudum anneme dugun icn elbse aradik 8 bin atmisim;)

Su 3.5itre

yesil cay ictim

Şimdi cenaze evinden geldim,çok kötüyüm..Kadıncağız normalde namaz kılmıyormuş dün akşam internetten yatsı namazıyla ilgili şeyleri kağıda yazmış..eşine ben dua okuyacağım rahatsız etme ,yan odada uyu,demiş..Namazını kılmış..Kuranını okurken ölmüş...oturur vaziyette...kitabı yere düşmüş..ölmüş kadıncağız..nolur birer Fatiha gönderin..Allah rızası için..

iyi olmuş görmüşsün gerçek yüzünü canım

hayırlı insan çıksın karşına inşallah
ALLAH boyle insanlardan korusun perimnn:KK51:
Rabbim korumuş kimseyi taniyamazsin perim ancak onun tanitmak istediği gibi tanirsin o yuzdern üzülme öyle birinden hoslandigin için gönül bu

Canım benim şükür ler olsun.çok iyi olmuş öğrenmen.en azından içinde ufacık kalan bi şey vardısa o da söner gider

Amiiinn inşallah. çok iyi oldum gördüğüm gerçekten. içimde kalan en ufak sevgi bile yok oldu resmen yüzünü dahi görmek istemiyorum.
Bırakmak yok, ben listede olmadığım için oyuzden hergün de yazamıyordum buraya haliyle..
Ama aklımdaydınızzz ...
Spor salonuna yazılmama az kaldı :KK49:
Süper bir karar vermişsin canım benim ;)

Rapor
Sabah
Bir domates
Uç dilim ekmek
İki zeytin
Bir haslanmis yumurta

Öğlen
Bir dilim ekmek
Kahve

Aksam
Bir haslanmis tavuk
Yoğurt
Pişmiş domates

Su ikilt
Spor leslie
Mekik
Squat
Ekmekle kahve nasıl gitti yahu :)))
Sela kızlar
Menü bildirimi

Sabah meyve yok

Sucuklu yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Zeytin

Öğle
Ispanak
Peynir
Domates

Akşam
Yulaflu süt içtim şimdi

Bu aksam eliptik yapmak istiyorum insallah
suyun nasıl peki canım ? sporuda yaparsan süper olacak ;)
12 Mart

Kahvaltı
Tam tahıllı ekmek ve beyaz peynirle tost (Yarısını yedım kalan kısmı 2 saat sonra yedim)

Öğle
Haşlanmış tavuk

Akşam
Bezelyeli köfte (3 köfte)

Ara
1 kase cacık

Su: 2 lt
Spor: 1 saat pilates
Menün güzel canım ama keşke cacığı yemekle yeseydin geç saate mi kaldı ?
Selam kızlar ..

Aynuram bana kızacak ama . :KK16:

Hurma diyetine başlamadan önce tartıldım ve 67.9 kilo olduğumu gördüm .. En son bildirimimde 66.4 tüm .. 1.5 kilo artıştaydım yani nasıl olduysa :KK51:

Bir günlük Hurma diyeti sonucu sabah harika sonuçlar gördüm .

-İbadetimde derinlik hissetmeye başladım . Karnım aç olduğu için erkenden uykum geldi sabah namazdan sonra uyuma ihtiyacı dahi hissetmedim . Güzelce dualar ettim .

-Ve dedikleri gibi oldu cildimde de inanılmaz değişiklikler gördüm . Sabah bi kalktm cildim bebek gibi :) Okulda herkes yeni bi fondöten mi sürdün sen deyip durdular :)

- İnanılmaz derecede sakindim . Kimlerle gezip tozduğunu bilmediğim eve hep geç gelen kardeşime her akşam bagırır çağırırdım . Bu defa sakin sakin konuştum kızcağız neye ugradığını şaşırdı :KK15:

-Sabah kalkınca tartıldım 67.9 dan 66.9 a inmiştim ... Bir günde tam 1 kilo . İster yağ olsun ister kas , ister ödem . Benim asıl amacım Nefis Terbiyesiydi . Bu da yanında bal kaymak oldu :)

Bugün de aynı şekilde devam ettim yalnz bir iki farkla

sabah hurmayla başladım 3 tane yedim .. saat 11 gibi 2 tane daha yedim

öğlen yemekhaneye gidip menüde neler olduğuna baktım . Tavuk but vardı ben de ondan yedim .

akşam eve gelince ne mi gördüm Kahramanmaraş tan bi akrabamz şoklanmış Maraş Dondurması yollamış . e ben de azck yedim :) ( Nefis Terbiyem hala iyi değil yani anlayacagınız çok yolum var :)

sonra 2 tane daha yedim .. günlük en az 7 tane olması lazım . tek sayılar halinde 7 - 9 - 11 gibi .

Yarın eski kiloma ulaşacağım biliyorum hatta ekside göreceğim Peygamber Hurmaları sayesinde ..
:)

Ve hepinize öneriyorrum bunu :KK49:

:KK52:
Tatlım bazen bazı günler fazlasıyla artı gibi görünebilir. çünkü bende çokça denk geldim. merakla sonucunu bekliyorum aslında hurma diyeti ile nasıl olacak diye. ama inşallah bünyen zayıf düşmez. çünkü vücudumuzun alması gereken vitamin ve mineraller var illaki ve bu bünyende ters etki yaratmasın ;)
Sabah
  • Maydonozlu haslanmis yumurta
  • sekersiz cay
Öğlen
  • Bir elma
  • Türk kahvesi sekersiz
Akşam
Eki Görüntüle 1452911

Kepek unundan ekmegimi evde yaptim canlar:KK68:
Spor

• 1 saat yurudum
  • yarim saat bisiklet
  • 100 kere ip atladim

Su 3litre :KK66:
Süpeerr canımm ;) yarın sendende harika sonuçlar bekliyorum ;)
selam canlaarr benim bugunku menum

sabah smoothie yarim muz, yarim elma, portakal, kivi, chia zaad
ogle :bugun iki gorumcemin cocuklari bendeydi onlari okuldan aldim ve bizde krep yaptim onlara bende birtane yedim:mad::mad:once kendime smoothie yapmistim ama sebzeli oldugu icin tadi cok kotu olmustu cokta acikmistim yedim iste:KK43:
aksam sadece bir kase bruksel lahanasi corbasi
su 2 litre
spor 9,5 km yuruyus bugun yuruyuse bayagi abarttim coookk yoruldum platese hic halim bile kalmadi :KK43:
oyyy fena olmuş krep ama sende farkındasın zaten ;) ama yürüyüşle götürürsün onu yada yarın arttırırsın sporunu ;)

Menum

Kahvalti
tam tahilli tost
domates
salatalik

öğlen

Nesfit

aksam
3 tane köfte
bi kase yoğurt(keten tohumu koydum az)

Spor
spor salonuna gittim 1 saat yaptım:KK66:

Carisida yurudum anneme dugun icn elbse aradik 8 bin atmisim:KK66:

Su 3.5itre

yesil cay ictim

her zamanki gibi harikassın tatlımm ;) suyu fazla arttırma ama yinede bence ;) fazlası da zarar malum ;)

Şimdi cenaze evinden geldim,çok kötüyüm..Kadıncağız normalde namaz kılmıyormuş dün akşam internetten yatsı namazıyla ilgili şeyleri kağıda yazmış..eşine ben dua okuyacağım rahatsız etme ,yan odada uyu,demiş..Namazını kılmış..Kuranını okurken ölmüş...oturur vaziyette...kitabı yere düşmüş..ölmüş kadıncağız..nolur birer Fatiha gönderin..Allah rızası için..

Ne mutlu O na .. Rabbim hepimize böyle hayırlı ölümler versin .

Öldüğünüz şekilde dirileceksiniz diyor hadiste . Gerçekten ne mutlu ona

Tatlım bazen bazı günler fazlasıyla artı gibi görünebilir. çünkü bende çokça denk geldim. merakla sonucunu bekliyorum aslında hurma diyeti ile nasıl olacak diye. ama inşallah bünyen zayıf düşmez. çünkü vücudumuzun alması gereken vitamin ve mineraller var illaki ve bu bünyende ters etki yaratmasın :KK66:

zaten uzun devam edemem sadece çarşamba perşembe yapacagım artk galiba

Ayrıca görüyosunuz değil mi ..

İnsanın namaza devam etmesi ne kadar mühim ..

Derler ya kıl namazını namazın kılınmadan ..

Her an ölümle burun burunayız .

Bir ölüm onlarca insanın üzerinde tesir bırakır .

Hepimizin her ölümden çıkaracağı dersler var .

Bende bugünki menümü yazayım şimdiden değişiklik olursa da eklerim :)

Sabah:
1 kase yoğurt nesfit

Öğlen:
2,5 tavuk köftesi (kişi başı o kadar düştü :))))
1 dilim çavdar ekmeği
yoğurt

Akşam:
1 kase yoğurt nesfit (böyle yemeği düşünüyorum çünkü akşam yiyip spora gidiyorum 30 dk geçmiş oluyor yemekten sonra zorlanabiliyorum o yüzden proteini öğlen alayım dedim )

Henüz 1 lt kadar oldu suyum. Akşama dek sporda da 2,5 lt yaparım hatta 3e bile çıkabilirim. sporada gidince yazarım artık :)
Akşam yemeğim değişti, domates soslu tavuk parçaları, salata, yoğurt yedim.

Spor olarakta 1,5 saat spor salonunda çalıştım. 20 dk koşu bandı, 15 dk bisiklet, 40 dk kadar pilates hareketleri, 3er dk iç bacak ve dış bacak hareketleri. 13800 adım attım.

Suyumu da 2,5 lt su içtim.

Guzel ablam a kosturmaca hep bo yerleri geziom bacak fln kalmdi ne zormus evlilik telasi cok sukur hersey yolunda :KK66:

valla cuma heyecano sardi benidee bende cok merak ediyorum yaa nasil olcak:KK66: sen grdnmi kuzum

yok canım daha verecek kilolarım var maalesef, evlilik öncesi tatlı yorgunluklar bunlar, tadını çıkar, yarın bakıcam kilona, iyi akşamlar :)

Iyi aksamlar canlar;) Bugun fazla yazmadiginiz icin tesekkur ederim, gecmisi bitirdim nihayet;) Yarin tartida yuzunuz gulsun, bu haftaki emeginizin karsiligini alin insallah;)

Canımmmm...
-Babaannem alzheimer, orta derece ile ileri derece arası. Son zamanlarda bir de başka hastalandı sanırım üşüttü. Günlerdir sürekli hastaneye götürüp getiriyoruz. İştahı yok, vücut besinsiz kalınca mecbur serum veriyor doktorlar.
-Anneannemin de hem ayakları hem de elleri şişiyor, ağrıyor. Vücudunda iltihap varmış. Tüm iltihap da oralarda toplanmış. Yürüyemiyor. Bir şey tutamıyor ve çok ağrısı oluyor.
-Durum böyle olunca da sürekli misafir gelip gidiyor. Ev kalabalık oluyor. Doktora götürüp getiriyoruz onları. Derslerime falan gidemiyorum hiç. Son senem, 2 ay kaldı mezuniyetime, umarım bi sıkıntı çıkmaz son anda derslerimle alakalı.
-Özel hayatımla alakalı yani erkek arkadaşımla alakalı sıkıntılar vardı, ama onu hallettik gibi. Kendisi benden kilometrelerce uzağa gitmek zorunda kalınca ben huysuzlaştım biraz. :/ Kavga ettik falan ama toparladık.
-Bir de, babamla şu sıralar iyi değil aramız.. Bu konu biraz derin, es geçiyorum.
-Geçen gün de, aşırı baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyandım. Tansiyonum ve nabzım düşüktü. Stresten mi bilmiyorum ama hep bi bitkinlik var bende. Sersem gibiyim.

Uzun oldu ama bende durumlar böyle...
Çok zorlanıyorum artık ya.

Cok zor bir durum canim, Allah yardimcin olsun insallah. Buyukannelerine acil sifalar diliyorum. Alzheimerli hastaya bakmasi cok guc, Allah sabir versin. Mukafatini her iki dunyada da almayi nasip etsin insallah.

Sevdiginle sorunlarin cozulmesine sevindim. Insan kizsa da darilsa da cogu zaman siginilacak bir liman misali en iyi dostumuz oluyorlar.

Insallah okulumdan da mezun olursun canim. Babanla sorunlarini da cozmeni umuyorum, zira seni hayli zamandir rahatsiz ediyor.

bu hafta pek iyi değil arzum ya

Neyin var guzellik, cocuklar iyiler degil mi?

Bu arada bu sabah inanılmaz mutluyum tartıda sonunda 6ları görddüüümmmmmmmmmmm :KK68:

Gozun aydin tatlim;) Buket uctu gitti, yakalaman lazim. Darisi 5 li rakamlara;)

Biri gider bini gelir. Rabbim seni iyi insanlarla karsilastirsin insallah.

Günaydın kızlar..

Aebenim yapamadım ben pilatesi..

Aebenim ben yapamadım,oğlan sabaha kadar kustu sonra ishal oldu..doktora götürüp rapor aldım 2 gün..moralim çok bozuk oğlumun ilkokul öğretmenin eşi vefat etmiş sabah gencecik kadın...keyifsizim..

Oglana gecmis olsun canim. Yedigi ictigi birsey mi rahatsiz etti acaba?

Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun insallah. Okudum duasini canim.

günaydın kızlar
kaçak diyetçiniz geldi şükür bugün
çok hastaydım hiç böyle hasta olmadım herhalde ki hala sesim değişik çıkıyor
ben kilo veremedim hala
sinir buhranları yaşıyorum
çokta dikkat ediyorum ancak olmadı

Spora baslaman guzel olmus tatlim. Saba daha once soylemistim. Istedigin kiloya gelince sporu birakma istedigini ye diye. Bu sinir stres hali itiyor seni asiri yemeye. Dovus sporlari denedin mi Hande? Buket kum torbasi ile calisiyordu bir ara. Stres kalmiyor diyordu. Dene istersen;)

Kızlarrrr kvyi 3 günlüyüne memleketine yyolladık.yehhhuuuu...yaşlı bi dayısı varmış vefat etmiş.

Senden mutlusu yoktur simdi;)

Back
X