• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amiiinn inşallah. çok iyi oldum gördüğüm gerçekten. içimde kalan en ufak sevgi bile yok oldu resmen yüzünü dahi görmek istemiyorum.

Süper bir karar vermişsin canım benim :KK66:

Ekmekle kahve nasıl gitti yahu :)))

suyun nasıl peki canım ? sporuda yaparsan süper olacak :KK66:

Menün güzel canım ama keşke cacığı yemekle yeseydin geç saate mi kaldı ?

Tatlım bazen bazı günler fazlasıyla artı gibi görünebilir. çünkü bende çokça denk geldim. merakla sonucunu bekliyorum aslında hurma diyeti ile nasıl olacak diye. ama inşallah bünyen zayıf düşmez. çünkü vücudumuzun alması gereken vitamin ve mineraller var illaki ve bu bünyende ters etki yaratmasın :KK66:

Süpeerr canımm :KK66: yarın sendende harika sonuçlar bekliyorum :KK66:

oyyy fena olmuş krep ama sende farkındasın zaten :KK66: ama yürüyüşle götürürsün onu yada yarın arttırırsın sporunu :KK66:

her zamanki gibi harikassın tatlımm :KK66: suyu fazla arttırma ama yinede bence :KK66: fazlası da zarar malum :KK66:

Tamam gizemimm buarlaar spordan sonra bi susuyorum anlatamam sanırım ondan 3.5 oldu ;)

Takimdaslarim dayimlar geliyor bize bugun erkenden kalktimmm az kaldi yollari ;) onlar memlekten gelcekler beni en son kilolu gormuslerdi bakalim kilo verdigimi gördüklerinde ne tepki vericekler merakla bekliyorum sizlerle paylasirim ;) simdi tartilym yazym ;)

Günaydın herkeseee.dün başım öyle bi ağrıyorduki 9dan kızımla beraber uyumuşum.neredeyse 12saat.bu gün çokkk güzel bir günnn...haydi listede yüzümü güldürün kızlar.

Günaydın kızlar

Hemen tartildim ay hayret bişey yaa sanki cuma olduğunu biliyo bünyem.
Dün 72. 3 lerdeyim resmen bugün 71.6 geceki sporun ve açlığı etkisi

Önceki hafta kilo 72.6
Bu haftaki kilo 71.6
20150313_072049.webp

Fark 1 kilo.
Yüzde 1.37

Back
X