• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menüm

08:00 su süt karışımına kivi,elma,keten tohumu,1yk yoğurt,tarçın smoothie

11:00 elma

13:00 çörekotlu,peynirli yeşil salata..çok az balık 1 -2 çatal kadar

16:00 yumurta,çeyrek dilim ekmek

18:00 yeşilçaya ıspanak,yarım avokado,1 yk ananas,1 salatalık,zencefil,zerdeçal,keten tohumu smoothie(şuan içiyorum :) ) 1 tane küçük sarma yedim pişmiş mi diye..

eşime lahana sardım lahanadan kaldı çorbamdan yapacağım..o bitene kadar çorba diyetinden yapayım diyorum..bilirsiniz benim cankurtaranım :KK66:

suyumu tüketiyorum..spor şimdilik yok..akşam belki yürürüm...

bugünkü menüm

08:30 yeşilçay-biberiye

10:00 1 dl ekmek, sucuk, peynir, salatalık, domates, zeytin

12:15 muz, elma, yarım ayva üzerine tarçın

15:00 1 salatalık

16:30 türk kahvesi

17:30 kısır

taze fasulye ve salata yicektim akşama ama kardeşim gelince kısır yaptık yedik

menüm
sabah 1 yumurta 1 bardak süt
ara 10 tane badem
öğlen
1 avuç içi kadar köfte 1 tane fırında patates ve salata
ara 1 avuç beyaz leblebi
akşam 1 porsiyon karnıbahar ve yoğurt
yarım saat spor 2 litre su

dışarı kara kış gelmiş , kardeşimle ve çocuklarla markete gittik dışarı çıktığımıza pişman oldum

İyi aksamlar kizlar ...

Menu yazmiyorum bugun masafirlikteki uygun degildi cunki ;)...

Aynuram icimizde dini konularda en
bilgili firuze canim kendisi k.k.og. Hemde ilahiyat mezunu . Sorularini cekinmeden sor isyer burdan ister ozelden ...belki birbirimizin sayesinde
bilmediklerimizi ogreniriz ..

Dinimiz oyle guzel bir dinki tum hayatimizda bize işik olmali , sadece ibadetlerimizde degil ;)... Ayrica yillarca dinimiz kapali kapilar ardinda yasandigi icin sadece namazla , orucla musluman olundugunu sandik , ...

Son düzenleme:
Yağmurcum şimdi kim dedi hatırlamıyorum da diyetisyendi ,akşamdan 1 bardak suya bikaç tane hurma koy akşamdan..ertesi gün içtiğin çaylara şeker niyetine o sudan koy..bal olmaz canım benim...
Tamam ablam noname ablam da dedi hurma şuan yok ama anneme söyleyince alalim :-)

İyi akşamlar Sevgili kardeş takımcım:KK25::KK25: nasılsınız umarım herşey yolundadır .Bu nasıl kardeşlik dediğinizi duyar gibiyim hiç uğrayamaz oldum:oops::oops::oops: Özürlerimi kabul edin lütfen:KK36:Yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz hepinize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim:KK37:

Aebenim aynura kaptanım honey ball tatlı bi kız tattosss hepiniz özlendiniz bilesiniz:KK68::KK68:

Guzel yurekli swetim cok ozledim seni ....
İyisin insallah ..
İyi akşamlar Sevgili kardeş takımcım:KK25::KK25: nasılsınız umarım herşey yolundadır .Bu nasıl kardeşlik dediğinizi duyar gibiyim hiç uğrayamaz oldum:oops::oops::oops: Özürlerimi kabul edin lütfen:KK36:Yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz hepinize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim:KK37:

Aebenim aynura kaptanım honey ball tatlı bi kız tattosss hepiniz özlendiniz bilesiniz:KK68::KK68:

bugünkü menüm

sabah
2 domates
1 salatalık
2 dilim peynir

ara
yarım armut

öğlen
taze fasulye yoğurt

ara
1 türk kahvesi
1 dilim armut