• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslında ne yediğimiz değil daha çok nasıl pişirdiğimiz önemli..ben dün akşam kocaman bir balık yedim ve tartıya hiç yansımadı..
Herhangi bir sorunum yok. İşin ilginci doktor gelen kimseye önermiyor nişastalı gıdaları :)) Peynir çeşitleri içinden ise mesela kaşar peyniri yasak özellikle.
kaşarı hiçbiri önermiyor aslında..

aslında ne yediğimiz değil daha çok nasıl pişirdiğimiz önemli..ben dün akşam kocaman bir balık yedim ve tartıya hiç

kaşarı hiçbiri önermiyor aslında..
Evet o konuda kesinlikle haklısın ;) Yağlarla ilgili de mesela zeytinyağı tereyağı kullanımı serbest sağlıklı olmalarından ötürü. Ama normalde hep genel kanı yağ ise kilo aldırır oluyor ama alakası yok.

Hayatımız boyunca illaki tüketeceğiz pilavıda patatesi de herşeyi. Ama dediğin gibi nasıl piştiği esas önemli olan ;)

Herhangi bir sorunum yok. İşin ilginci doktor gelen kimseye önermiyor nişastalı gıdaları :)) Peynir çeşitleri içinden ise mesela kaşar peyniri yasak özellikle.
dünde bir diyetisyen ekmeksiz diyet olmaz yazmış instagramda..her öğün 2 dilim ekmek veren var,aman sakın ekmek yemeyin diyen var..her fakülte ayrı ders veriyor sanki..diyetisyenlerinde kafası karışık :)

Evet o konuda kesinlikle haklısın :KK66: Yağlarla ilgili de mesela zeytinyağı tereyağı kullanımı serbest sağlıklı olmalarından ötürü. Ama normalde hep genel kanı yağ ise kilo aldırır oluyor ama alakası yok.

Hayatımız boyunca illaki tüketeceğiz pilavıda patatesi de herşeyi. Ama dediğin gibi nasıl piştiği esas önemli olan :KK66:
peri son halinin fotosunu koysana bakalım spor nasıl işe yaramış..

İyi bitanem sağol. Akşam üzeri minik yiyenime gittik.iyi çok şükür.kızımı da annemlere yolladım.yarıb dip köşe temizlik zamanı . şimdi karnım bi ağrıyo bi ağrıyo Neden bilmiyorum. Sen nasılsın tatlım?
Kasiklarimda feci bi sancı oldu benimde sebebini bilmiyorum.sen bu aralar pek iyi değilsin canım yaa sağlığına dikkat et.bi doktora git istersen

Kızlar çok uykum var,sakinleşdirici alıyorum 1saat sonra geberiyorum uyku için vakit te geç oldu.gözlerim kapanıyor,kitabımı okuyamadım bile.iyi geceler herkese. ..

Canlar ben gekdim kontur atrdim -ler varmis konturu yedi yeterli gelmedi kontur neti yapamadim yarin parca kont yine atrcam eve gelince farketimm:KK12: bende babamin hatli ondan giriyorum onunda neti yok simdi menumi yazym canlar:KK15::KK15:

öncelikle doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim ama bugün ben menü vermesem daha iyi olur hiç bişe yiyemedim sadece pasta denebilir ayrı ayrı kutlamalar oldu malesef ama yarın telavi edicem sporla :KK52:

Back
X