- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
tebrikler güzelim çok güzel bir gelin olcaksın![]()
INŞALLAH tatlim cok sagol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler güzelim çok güzel bir gelin olcaksın![]()
Günaydın herkeseee.anlaşılan regl haftasına denk gelmişiz yine...
zayıflıcammm canım dün sana mesaj yazdım cevap yazmadın.neden buraya az yazıyorsun ki?çok iyi kill vermişsin maaşallah...
hayatım bitanem evet mezun ola bilirsin güzelim.sen de 7.takımın fenomenlerindensin.tebrik ediyorum...
perim elife katılıyorum bence de o nesfitleri çıkar güzelim,sağlıklı beslenmeye geri dön.
aykızım demek ki iki öyün hiç yaramamış sana...
daydrem hülyam nasıl istersen öğle olsun.zAten boyuna ve yaşına göre kilon gayet iyi. ....
Kaptanim gercektenmiii cok mutluuu oldummm yaaaa cok sukur dünyaları bana verdiniz valla super bi kaptansinnn super bi takimiz bu takımdan mezun olmak gurur verici![]()
Aynura sacini basini yol listeye faydam olmayacak
Gecen hafta 68
Bu hafta ....66.6
Giden 1.4
Yasasin montignac .. ( 4 gundur yapiyorum bu arada , tabi pilatesle birlikte )
Sende cok iyi gidiyorsun zayifim . MasallahCok guzellll kilo vermissiniz tebrikler![]()
gunaydin bende cikmadan hemen yazayim
gecen hafta 73
bu hafta 72,7
300 grama niye bu kadar seviniyorum diye bana kizabilirsin ama ben 1 haftadir regl olamiyodum karnim cok sisti cok sukur bu sabah regl oldum bir kac gune insallah rahatlarim
Sende cok iyi gidiyorsun zayifim . Masallah![]()
Elif dun 68 bugun 69 . Sismisindir buyuk ihtimal yarina geri iner . Sans iste cumaya denkgelmesi
Olsun uzulma haftaya elinde hazir kilon var daha iyi sonuclarla gelebilirsin![]()
Haftaya elinde 1 kilon var ha ustunede vereceksinya evet abla ne güzel 1 kilo verdim derken bir baktım yine sabit
haftaya artık inşallah