• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bak gördünmü firuzem kendi yalnışlarımızı kendimiz biliyoruz zatzaten.yeterki onları bulmayı ve çözmeyi isteyelim.haklısın takım eskisi gibi renkli deyil.bu iki 3gün geçsin pazartesiden itibaren bu işe el atıcam
Sen el at Hülya da gidiyormuş izin alan gitti iyice azaldık periiiiiii nerdesin sen de az ugruyon buraya

Adı Emine Nur'dan YAŞ 27 kilo almam sebebim doğum . Evlendiğimde 63 170 boyundayım hamilipimde 28 kilo aldım yaklaşık bir Yıldır kilo vermeye çalışıyorum 12 kilo verdim bu sürede su an 73-74 arasıyım hedefim 60 eskisi gibi sağlıklı ve güzel alımlı bir kadın olmak . Hataylıyım öle yağsız ve salçasız yemek yiyemiyorum herşey az yiyerek verdim bu kiloyu haftada 3 4 spor yapabiliyorum yürüyüş gibi. 19 aylık bir oğlum var o benim herşeyim . Üçretli öğretmenlik yapıuorum ayrıyeten KPSS ye çalışıyorum . Menüleri resimli paylaşabilir miyim
Aramıza hoş geldin canım. İnşallah güzelce kilo verirsin.tabiki paylaşa bilirsin.biz de zevk duyarız

Adı Emine Nur'dan YAŞ 27 kilo almam sebebim doğum . Evlendiğimde 63 170 boyundayım hamilipimde 28 kilo aldım yaklaşık bir Yıldır kilo vermeye çalışıyorum 12 kilo verdim bu sürede su an 73-74 arasıyım hedefim 60 eskisi gibi sağlıklı ve güzel alımlı bir kadın olmak . Hataylıyım öle yağsız ve salçasız yemek yiyemiyorum herşey az yiyerek verdim bu kiloyu haftada 3 4 spor yapabiliyorum yürüyüş gibi. 19 aylık bir oğlum var o benim herşeyim . Üçretli öğretmenlik yapıuorum ayrıyeten KPSS ye çalışıyorum . Menüleri resimli paylaşabilir miyim
Hoş geldin eminecim
Resimli.paylasim yapabilirsin
Ben de bi ara yapıyodum bu hafta hiç yapmadım. Resimli paylasinca hem kendini daha ozel hissediyorsun hem de daha kontrollü oluyorsun. Hem menu seçiminde fikir sahibi oluruz

Selam kızlar menünüm
Kahvaltı 8:00
1yumurta
1domates
Ara
2-3 tane form bisküvi
Öğlen 13:00
1kase ezogelin çorba
1yk bulgur pilavi
1kepce fırında paates (2dilim patates gerisi kıyma)
1kase yoğurtlu kereviz
Ara
3dilim greyfurt
Akşam 17:00
1tabak ispanak ve yoğurt
1.5lt şu içtim birazdan da yürüyüşe çıkacagm

Diyet adına kotude olsa kardeşimin amaliyati dışında çok iyi bi 3hafta geçirdim uzun zamandir annemi kardeşimi görmüyordum annem burda olunca haliyle cozuttum magradan çıkmış gibi yemek yedim ve spor hiç yok işin özeti bu aslında son hafta nerdeyse hiç ugrayamadim takıma dün annem ve kardeşim gitti bu gün bende hedef 70 olan bi yola girdim ve temmuz 15de mezuniyet tarihi de kesinlesti ve inanıyorum ki herşey daha güzel olacak kursum bitti sınavım çok kotu geçti ilkiyle alakası olmayan bi sınav yapmışlar ve ciddi anlamda zordu artık haftada 4 gün spora gitmeyi planlıyorum hergün menulerimi yazacağım ve en az 1.5lt su içmeye özen göstereceğim kacamaksiz menüler yazmaya özen göstereceğim zaten ne kaldı ki surda temmuza mezuniyet demişken fotoğraf çekimi için elbise aldım ve su an en büyük problemim göbek zannediyordum ama kollarına yarasa kolu gibi onun için onerecegniz bişey varsa hemen bu gün başlamak istiyorum aynaya bakınca gobegimden çok kollarım sinirimi bozdu
Benim 3haftam böyle geçti geçmişe de bi göz atacagim şimdi inşallah hepimiz için güzel günlerin başladığı bir cuma olmuştur benim adıma öyle oldu :)

Selam kizlar ....

Turtlecim maden hedefinde var annenlerde gitti artik diyet moduna gir lutfen ;)...
Bugunki oylen menunu begenmedim ama.. butur menulerle olmaz . Daha dikkatli ol ;)

Aynura bayraminiz kutlu olsun canim ..,

Çimi napiyonuz yeniyormu :)?
Baklavanizi bilirim tatmisligim var .
Afiyet olsun ...

Sen kizmadin demi kimseye
ayyy yok neden kızayım...4-5 kilo zorlamak istemiyorum,yeğenimle pazartesi bildirimli yapıyoruz zaten..daha fazla verecek kilosu olan arkadaşlar gelsin,,,listeden çıkıyorum sadece takımdan ayrılmam..daha çok mezunlar vereceğiz...demirbaşım ben ;)

Diyet adına kotude olsa kardeşimin amaliyati dışında çok iyi bi 3hafta geçirdim uzun zamandir annemi kardeşimi görmüyordum annem burda olunca haliyle cozuttum magradan çıkmış gibi yemek yedim ve spor hiç yok işin özeti bu aslında son hafta nerdeyse hiç ugrayamadim takıma dün annem ve kardeşim gitti bu gün bende hedef 70 olan bi yola girdim ve temmuz 15de mezuniyet tarihi de kesinlesti ve inanıyorum ki herşey daha güzel olacak kursum bitti sınavım çok kotu geçti ilkiyle alakası olmayan bi sınav yapmışlar ve ciddi anlamda zordu artık haftada 4 gün spora gitmeyi planlıyorum hergün menulerimi yazacağım ve en az 1.5lt su içmeye özen göstereceğim kacamaksiz menüler yazmaya özen göstereceğim zaten ne kaldı ki surda temmuza mezuniyet demişken fotoğraf çekimi için elbise aldım ve su an en büyük problemim göbek zannediyordum ama kollarına yarasa kolu gibi onun için onerecegniz bişey varsa hemen bu gün başlamak istiyorum aynaya bakınca gobegimden çok kollarım sinirimi bozdu
Benim 3haftam böyle geçti geçmişe de bi göz atacagim şimdi inşallah hepimiz için güzel günlerin başladığı bir cuma olmuştur benim adıma öyle oldu :)
Havvacım dumbel al kolların için biceps,triceps hareketler var..internetten bir araştır..ama dumbel şart arkadaşım..

Eminim asagidasin tekrar hosgeldin ,Bol bol yaz bekleme oyle asagida :-)

Son düzenleme:
Back
X