• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynura kizlarin eslestir yeniden tazelensin ;) . Esiyle devam etmek isteyende yazsin ..
Hareketlendirelim biraz sayfalarimizi ;)

Aynura kizlarin eslestir yeniden tazelensin :KK66: . Esiyle devam etmek isteyende yazsin ..
Hareketlendirelim biraz sayfalarimizi :KK66:
Aeben Eş olayı pek işe yaramadı sanki..bence herkes yorum yapsın..Aynura liste yapacaktın hani menü veren işaretleyecekti..o fikir iyiydi...

Aynura kizlarin eslestir yeniden tazelensin ;) . Esiyle devam etmek isteyende yazsin ..
Hareketlendirelim biraz sayfalarimizi ;)
Kızımı uyutuyorum ablam şimdi .uyusun pcye geçip bakarım.eşleri deyişelim.bbence eşler bir birine karşı daha talepkar olmalı ya.yok gerçekten kızlar toparlanmamız lazım.takımımızın herhafta iyi kilo veren kurtarıcıları mezun olup gidiyor.sizler de kendinize gelin.özellikle Tubacım sen.bile bile kilo vermiyorsun

menüm

sabah haşlanmış patates üzerine zeytinyağ ve baharat, zeytin, peynir

ara 9lu çay yanına kuruyemiş ( badem, fındık, kuru üzüm)

öğle bir parça ekmek, peynir, zeytin (dolapla bakıştık bakıştık canım bişey istemedi)

ara elma

akşam kahve

kapuska yaptım ama canım istemiyor

Ama bir şey de var ki insan söğlediyi kurallara uyamıyo burada bazen.hani deneme haftası iyi olmayanı almıycaz diyoruz ama işte arkadaşlık ve bunca zamanın verdiyi bağlılık insanı mecbur bırakıyor.

bizim eşimle olayımız da benim geçen haftaki ruh halim etkili oldu sanırım, ben moralim bozuk olduğu için kendimi geri çekip menülerine yorum yapmadığım için emine de kendini geri çekti gibi hissettim. doğru mu eminecim?

menüm

sabah haşlanmış patates üzerine zeytinyağ ve baharat, zeytin, peynir

ara 9lu çay yanına kuruyemiş ( badem, fındık, kuru üzüm)

öğle bir parça ekmek, peynir, zeytin (dolapla bakıştık bakıştık canım bişey istemedi)

ara elma

akşam kahve

kapuska yaptım ama canım istemiyor
Bu saatten sonra istemese iyi elifim.acıkırsan yoğurt ye;)

Bu saatten sonra istemese iyi elifim.acıkırsan yoğurt ye:KK66:

yemem canım zaten artık

sana karşı ben çok mahcubum verdiğim sözleri hep ihmal ettim. ben diyorum ki biz yağmur'la eş olsak (eminenin menüleri zaten çok güzel ona yorumum yok) birbirimizi daha mı sıkı takip etsek acaba?

yemem canım zaten artık

sana karşı ben çok mahcubum verdiğim sözleri hep ihmal ettim. ben diyorum ki biz yağmur'la eş olsak (eminenin menüleri zaten çok güzel ona yorumum yok) birbirimizi daha mı sıkı takip etsek acaba?
Oluuur...yağmurum seni elifimle eş ilan ediyorum...birlikte mutlu mesut mezun olursunuz inşallah...

Back
X