- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
canim ben suan regl oldugum icin az ictim doktorumun onerisi bende anemi var adet doneminde suyu cok icersem cok kanama oluyor oyuzden doktorum az icmemi onerdiSuyu neden az ictin anlamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ben suan regl oldugum icin az ictim doktorumun onerisi bende anemi var adet doneminde suyu cok icersem cok kanama oluyor oyuzden doktorum az icmemi onerdiSuyu neden az ictin anlamadim
Aynen öyle ya . Benim de vizeler başlayacak nisanın sonunda sonra mayısın başında zaten düğün olacak . Çok az kaldı çok . Ama azmimiz olduğu sürece herşey düzelirBen gerçekten söz veriyorum artik yaptıklarının iki kati emek vercem.haziran olmadan mezun olucam insallah.zaten başladım başladım yoksa kilolu gidicrm yaza.haziranda ramazan ayı sonra bayram bis y kalmadi
Laf mı ediyo sana kilolusun flan diye ??2 doğum üstüste olunca elbiselerim eteklerim öyle dolabı bekler şekilde kaldılar , bu yaz cici cici giyinelim
kayınvalidem beni zayıf görsün bu yaz![]()
Bi de senin vermem gereken kilo çok az en erken mezun olabilecek kisisinİnşallah ya . Daha düğün için elbise alamadım . Spor veya yürüyüş de yapmam lazım ya . Yoksa tartıda değişiyo ama bedenim incelmiyo .
Anladım canimcanim ben suan regl oldugum icin az ictim doktorumun onerisi bende anemi var adet doneminde suyu cok icersem cok kanama oluyor oyuzden doktorum az icmemi onerdi
evet 5 kilo kaldı . ama hamd olsun ki almıyorum . demek ki sağlıklı vermişim di mi ?Bi de senin vermem gereken kilo çok az en erken mezun olabilecek kisisin
Tabiki sok diyet filan yapmadin insandır devamında getir mezun ol rahat rahat ye iste ne güzelevet 5 kilo kaldı . ama hamd olsun ki almıyorum . demek ki sağlıklı vermişim di mi ?
Laf mı ediyo sana kilolusun flan diye ??
ay inşallah canım benm . kaç kilo kaldı verilecek kilon kaç şu an ?yoo bi lafını duymadım hiç ama yazın hem oraya hem benim memleketime gidicez zayıf olayım inşallah
ay inşallah canım benm . kaç kilo kaldı verilecek kilon kaç şu an ?
evet haklısın inşallah beraber verelim hemen . Verilecek kilo çok olunca daha çabuk gidiyor ama hakkaten .Tabiki sok diyet filan yapmadin insandır devamında getir mezun ol rahat rahat ye iste ne güzelbak benim vermem gereken en az 10 kilo var.
Benim ablamin eşi tarafının hepsi aşırı zayıf hic kimse kilolu değil.ablama kilolusun iması yapıyorlardı hep.ablam sırf inadına pilates yazıldı.şimdide çok ye diyo kaynanasi.çok zayıf sin diyo![]()
60 da çok zayıf olmuyormu ?69um şuan 60 hedef inşallah
Hedeflerimiz aynı canım . bende 71 le başladım şu an 65.7 yim .69um şuan 60 hedef inşallah
60 da çok zayıf olmuyormu ?
Yok valla bence en ideali 60 .60 da çok zayıf olmuyormu ?
Benim boyun senden kısa 65 olunca baya zayıf oluyorum ya.bide vücut yapısıyla alakali galiba.benim kemik kaba baya galiba ondan olsa gerek.60 olsam aşırı zayıf dururum galiba diyorumboyum çok uzun değil ki 60'ta normal olurum zayıf olmam
evlendiğimde 63 kiloydum 38 beden giyiyordum