• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 1463673 Iyi Akşamlar kızlar bügün evdeydim menü paylaşayım
Sabah:peynirli tost domates Salatalık zeytin 10 adet yeşil Çay
Öğlen : sarma biber dolma yoğurt bit dikim ekmek
Ara : Türk kahvesi
Aksam : yeşil fasulye ayran bir dilim ekmek
Afiyet olsun canım. Ben de Türk kahvesi içeyim bari.:KK54:

Son düzenleme:
Geldim,son umut filmini izledik ailecek.,birkez daha Atâma ve kahraman askerlerimize ve vatanını düşmanlara kaptırmamak için canını feda eden halkıma dua ettim..bu vatanı ona buna peşkeş çektirmedikleri için,biz özgür olalım diye hiç düşünmeden can verdikleri için..

Sonra Elif gaza getirdi Kalktım tertemiz evi süpürsün sildim bi daha :) hızımı alamadım fırını söktüm cillitbanglarla bi güzel parlattım :)
O filme bende gidicem kizlarimla ..

Ay bende mutfaktayim simdi kileri doktum ahaha ..

Amaaa ben öyle yapmadım ki un koymadim.içine de evde yapılmış çok ince şehriye koydum
Şehriyeye uygun kafiye bulamadim :-) un un sehriye un ...
Zeynepcim aslinda bu kurala dikkat etsen gercekden sonuc farkli olur .. Etle karbonhidrat bir araya gelinde sindirimde gecikme oluyor . Soylekisade yada srbzeyle yedigin et 4 saatde sindirilirken , ekmekle yedigin et 8 saate cikabiliyor ;)
sonra gelsin migde eksimeleri .. Sindirim bozukluklari ...

Corban azda olsa masummuş hadi yırtdin :-)

Şehriyeye uygun kafiye bulamadim :-) un un sehriye un ...
Zeynepcim aslinda bu kurala dikkat etsen gercekden sonuc farkli olur .. Etle karbonhidrat bir araya gelinde sindirimde gecikme oluyor . Soylekisade yada srbzeyle yedigin et 4 saatde sindirilirken , ekmekle yedigin et 8 saate cikabiliyor ;)
sonra gelsin migde eksimeleri .. Sindirim bozukluklari ...

Corban azda olsa masummuş hadi yırtdin :-)
Tamam bundan sonra çorba icmem yaninda ;)

Geldim,son umut filmini izledik ailecek.,birkez daha Atâma ve kahraman askerlerimize ve vatanını düşmanlara kaptırmamak için canını feda eden halkıma dua ettim..bu vatanı ona buna peşkeş çektirmedikleri için,biz özgür olalım diye hiç düşünmeden can verdikleri için..

Sonra Elif gaza getirdi Kalktım tertemiz evi süpürsün sildim bi daha :) hızımı alamadım fırını söktüm cillitbanglarla bi güzel parlattım :)

duyan da çok titiz sanıcak beni :KK53:

Eki Görüntüle 1463673 Iyi Akşamlar kızlar bügün evdeydim menü paylaşayım
Sabah:Peynirli tost domates Salatalık zeytin 10 adet yeşil Çay
Öğlen : sarma biber dolma yoğurt bit dikim ekmek
Ara : Türk kahvesi
Aksam : yeşil fasulye ayran bir dilim ekmek

Eminem menun guzel canim afiyet olsun .
Tek eklemek istedigim sarmalar zaten pirincli ekmegi kaldirsan olurmus tabi yanina bolda salata istiyor oylen menun ..
Aksam ve sabah guzel ;)

Back
X