- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
İcindeki un ve pirinc aceba nedir nedir . Karbondiyince akla tamam simdi buldum hemen onun adi gelir pirinç un un .Çorba masum degilmi![]()
Ahaha kafiyesiyle birlikte ayyy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İcindeki un ve pirinc aceba nedir nedir . Karbondiyince akla tamam simdi buldum hemen onun adi gelir pirinç un un .Çorba masum degilmi![]()
Emine hep böyle güzel yemekler yapar...kızzz : ) afyt olsuun :) nr güzel yemkler yapmışsın :)
Afiyet olsun canım. Ben de Türk kahvesi içeyim bari.Eki Görüntüle 1463673 Iyi Akşamlar kızlar bügün evdeydim menü paylaşayım
Sabaheynirli tost domates Salatalık zeytin 10 adet yeşil Çay
Öğlen : sarma biber dolma yoğurt bit dikim ekmek
Ara : Türk kahvesi
Aksam : yeşil fasulye ayran bir dilim ekmek
O filme bende gidicem kizlarimla ..Geldim,son umut filmini izledik ailecek.,birkez daha Atâma ve kahraman askerlerimize ve vatanını düşmanlara kaptırmamak için canını feda eden halkıma dua ettim..bu vatanı ona buna peşkeş çektirmedikleri için,biz özgür olalım diye hiç düşünmeden can verdikleri için..
Sonra Elif gaza getirdi Kalktım tertemiz evi süpürsün sildim bi daha :) hızımı alamadım fırını söktüm cillitbanglarla bi güzel parlattım :)
Pirinç ve un yoktu içinde.sadece ev yapımı ince şehriye koydum azcikİcindeki un ve pirinc aceba nedir nedir . Karbondiyince akla tamam simdi buldum hemen onun adi gelir pirinç un un .
Ahaha kafiyesiyle birlikte ayyy![]()
Şehriyeye uygun kafiye bulamadimAmaaa ben öyle yapmadım ki un koymadim.içine de evde yapılmış çok ince şehriye koydum
Tamam bundan sonra çorba icmem yanindaŞehriyeye uygun kafiye bulamadimun un sehriye un ...
Zeynepcim aslinda bu kurala dikkat etsen gercekden sonuc farkli olur .. Etle karbonhidrat bir araya gelinde sindirimde gecikme oluyor . Soylekisade yada srbzeyle yedigin et 4 saatde sindirilirken , ekmekle yedigin et 8 saate cikabiliyor![]()
sonra gelsin migde eksimeleri .. Sindirim bozukluklari ...
Corban azda olsa masummuş hadi yırtdin![]()
Zeynep kiz tuba hakli oglen yerine portakil yimis ne yapsin daha yemek bile yememis kizMeyve de mı yemiyagh :)))
Senin adama kuzu devirttirecektin ya ne olduTamam bundan sonra çorba icmem yaninda![]()
Bu hafta iyi kilo vermezsen o dilin yandi demedi deme ahaha ...
Bende ayni saatte kahvaltı yaptım öğlen yrmedim bana uyusunZeynep kiz tuba hakli oglen yerine portakil yimis ne yapsin daha yemek bile yememis kiz![]()
Adam çocuk bakmaktan dışarı cikamiyokiSenin adama kuzu devirttirecektin ya ne oldu
Saka bir yana zeynebim en saglikli ve iyi kilo verdiren menu et , salata, yogurttur..
İyi derken ne kadannBu hafta iyi kilo vermezsen o dilin yandi demedi deme ahaha ...
Geldim,son umut filmini izledik ailecek.,birkez daha Atâma ve kahraman askerlerimize ve vatanını düşmanlara kaptırmamak için canını feda eden halkıma dua ettim..bu vatanı ona buna peşkeş çektirmedikleri için,biz özgür olalım diye hiç düşünmeden can verdikleri için..
Sonra Elif gaza getirdi Kalktım tertemiz evi süpürsün sildim bi daha :) hızımı alamadım fırını söktüm cillitbanglarla bi güzel parlattım :)
Eki Görüntüle 1463673 Iyi Akşamlar kızlar bügün evdeydim menü paylaşayım
Sabaheynirli tost domates Salatalık zeytin 10 adet yeşil Çay
Öğlen : sarma biber dolma yoğurt bit dikim ekmek
Ara : Türk kahvesi
Aksam : yeşil fasulye ayran bir dilim ekmek
Minimum 500gr olsun maxisi sana kalmisİyi derken ne kadann![]()
Afiyet olsunabla hamsimi aldım geldim![]()
Sen o işi olmuş bilMinimum 500gr olsun maxisi sana kalmis![]()