• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gunaydin arkadaslar dun gecmisi okurken yorgunlukta uykuya dalmisim :oops:menumude yazamadim
neyse simdi yazayim bari:oops:

sabah smoohtie
ogle 1 bucuk dilim kepek ekmegi, ve bol salata
aksam sebzeli tavuk sote, 1 dilim kepek ekmegi ve bol salata
spor 6 km yuruyus ve aksama kadar kosusturma :oops:
su yaklasik 2 litre ben regl oldugum icin bilerek az ictim

Hersey yolunda merkez ;)

canim dikkat et kendine cok gecmis olsun

sagol kuzum:KK15:

Kizlar bugun tatildim ama int paketim.bitmis yaptrdim simdi hemen geldim burasi buz gibi :KK43:disari cikasim yoktu zorla ciktm valla dondum

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar, hiç bu zayıfolacam bacımız nerede, ne yapıyor diye soranınız yok (aebenim hariç)

ben çok kötü koptum diyetten, ve moralim feci bozuk :KK42:
Aşkolsun kuzum merak etmez miyiz..gelip gidiyorsun arasıra..ama diyete iyice adapte olmak istiyorsan daha sık gelmelisin,,bak Aeben,ben,tattoos listede değiliz ama hep burdayız.,sende burada ol..menünü yaz..kaç kilosun şimdi?,

merhaba kızlar, hiç bu zayıfolacam bacımız nerede, ne yapıyor diye soranınız yok (aebenim hariç)

ben çok kötü koptum diyetten, ve moralim feci bozuk :KK42:
Hem ben sana özelden 1 ay önce gel beraber diyet yapalım dedim..istemedin.,kendine bir liste hazırla,biz seni motive ederiz..

Sabah
  • Kepekli tost
  • yarim salatalik
Öğlen
  • Yarim portakal
  • yarim yesil elma
Akşam
  • Firinda orta boy balik
  • yumurtali marol salatasi
  • 2 dilim tahil ekmek
Spor
  • 3.500 adim attim
  • yarim saat bisiklet
  • 100 kere ip atlama
  • 70 kere mekik
Su 2.5 litre

Biz seni nasıl toplucaz ama cok dil döktük.sopa filan terlik hangisi iyi gelir :KK66:

haklısın canım, sen elinden geleni yaptın, ben iradesiz oldum nedense,yukarıda saydıklarının hepsini hakediyorum maalesef :(

Aşkolsun kuzum merak etmez miyiz..gelip gidiyorsun arasıra..ama diyete iyice adapte olmak istiyorsan daha sık gelmelisin,,bak Aeben,ben,tattoos listede değiliz ama hep burdayız.,sende burada ol..menünü yaz..kaç kilosun şimdi?,

çok teşekkür ederim canım...
geçen hafta çok iyiydim, bu hafta gene saldım, hala 67-68 gidip geliyorum... ama başarmak istiyorum, tekrar spora başlamalıyım.. yoksa alıp başımı giderim kilo konusunda :(

Hem ben sana özelden 1 ay önce gel beraber diyet yapalım dedim..istemedin.,kendine bir liste hazırla,biz seni motive ederiz..

tekrar karataya başlamak istiyorum, en istikrarlı onunla devam etmiştim, 3 öğün ekmek ve karbon yok, ve spor bakalım hazirana kadar en azından 62 olabilseydim çok iyi olacaktı :(

haklısın canım, sen elinden geleni yaptın, ben iradesiz oldum nedense,yukarıda saydıklarının hepsini hakediyorum maalesef :(

çok teşekkür ederim canım...
geçen hafta çok iyiydim, bu hafta gene saldım, hala 67-68 gidip geliyorum... ama başarmak istiyorum, tekrar spora başlamalıyım.. yoksa alıp başımı giderim kilo konusunda :(
Ben inanıyorum sana yaparsın.bak bu hafta hepimiz bi farkmiza vardık yeniden başladık herşeye sende başla istersen.sanki ilk defa basliyomus gibi ;)

Back
X