- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
olursun canım, boyun kaç bu aradaBelirlemek guzel kuzummmm INŞALLAH olursun bendee 62 olsam ah ah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olursun canım, boyun kaç bu aradaBelirlemek guzel kuzummmm INŞALLAH olursun bendee 62 olsam ah ah![]()
Sen çok iyi gidiyorsun boyle gidersen hayli hayli yaparsın.ben tek sikintim yürüyüş bandına çıkamıyor olmam.hem dizim agriyo hem kizim birakmiyor
Bak benim mutlaka vermem gerek senin sebeplerin nedir bunu aklına getir,ben bırakmak diyeti takip et.bende ederim amaaa ya vazgecersrn ne yapcam sanatamam bak burda yazıyor ben 62 sen 65, takip edicem seni, sende beni et :)
olursun canım, boyun kaç bu arada
Sağol canım herkesinkini inşallah.ben ardahan da yaşıyorum burda hic bi zaman dışarda yurumuyorum hem hava hem şehir olarak imkan yok.malesefSagol kuzum INŞALLAHdestegin icin cok sagol
Gecmis olsun canim sagligina dikkat kosu bandini bende pek sevmiyorum disarida yuruyorum sahilde rize sahili guzel oluyorama buz gibi yaa nisan olsaydi s
ALLAH bagislasin kuzunu güzelim![]()
Kız dur iyi fikir ben hergun e bi çizik atiyim![]()
Bak benim mutlaka vermem gerek senin sebeplerin nedir bunu aklına getir,ben bırakmak diyeti takip et.bende ederim amaaa ya vazgecersrn ne yapcam sana![]()
Sağol canım herkesinkini inşallah.ben ardahan da yaşıyorum burda hic bi zaman dışarda yurumuyorum hem hava hem şehir olarak imkan yok.malesef
Evet hem burda hatırlatalım hem de kendimi göz önünde bulunduralim.tel ime yazayım hergun göstersinBen oyle yapiyorum kuzum motive oluyor istersen ben arada safagi burda beltrym sen yeterki iste![]()
160 adasim minnagim62 olunca zayf olmuyorum tabi ama yinede ideal.oluyorum
![]()
yok vazgeçmem, bu dönemler bıkkınlık bende biliyorum, uzun zamandır diyette olmanın bıkkınlığı,
benim sebebim, ince uzun manken gibi bir eşim olması, bense kısa şişman bir kadınım,![]()
O zaman unutma bunu ve vazgeçmeyok vazgeçmem, bu dönemler bıkkınlık bende biliyorum, uzun zamandır diyette olmanın bıkkınlığı,
benim sebebim, ince uzun manken gibi bir eşim olması, bense kısa şişman bir kadınım,![]()
yok kız iyisin bence :) spor yap bol bol daha ince görünürsün,
Evet hem burda hatırlatalım hem de kendimi göz önünde bulunduralim.tel ime yazayım hergun göstersin![]()
3 ay değil ya 2 ay 10 günüm var benimSagol.adasimmm heyecan yaptım 3 ayimiz var![]()
O zaman unutma bunu ve vazgeçme![]()
Sagol.adasimmm heyecan yaptım 3 ayimiz var![]()
3 ay değil ya 2 ay 10 günüm var benim![]()
senin her halin cok guzeldir ben eminim![]()
canım sende @hayatperisi7 gibi kısa zamanda hedefine ulaşır ve kuğu gibi bir gelin olursun inşallah, ben diyet yapamama dışında hamdolsun iyiyim , teşekkür ederim canım![]()
Zayifim sende eş bul ve katil bize hadiayyy teşekkür ederim ama öyle değil işte![]()