• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen çok iyi gidiyorsun boyle gidersen hayli hayli yaparsın.ben tek sikintim yürüyüş bandına çıkamıyor olmam.hem dizim agriyo hem kizim birakmiyor

Sagol kuzum INŞALLAH ;) destegin icin cok sagol
Gecmis olsun canim sagligina dikkat kosu bandini bende pek sevmiyorum disarida yuruyorum sahilde rize sahili guzel oluyor ;) ama buz gibi yaa nisan olsaydi s
ALLAH bagislasin kuzunu güzelim ;)

Sagol kuzum INŞALLAH ;) destegin icin cok sagol
Gecmis olsun canim sagligina dikkat kosu bandini bende pek sevmiyorum disarida yuruyorum sahilde rize sahili guzel oluyor ;) ama buz gibi yaa nisan olsaydi s
ALLAH bagislasin kuzunu güzelim ;)
Sağol canım herkesinkini inşallah.ben ardahan da yaşıyorum burda hic bi zaman dışarda yurumuyorum hem hava hem şehir olarak imkan yok.malesef

Bak benim mutlaka vermem gerek senin sebeplerin nedir bunu aklına getir,ben bırakmak diyeti takip et.bende ederim amaaa ya vazgecersrn ne yapcam sana :-)

yok vazgeçmem, bu dönemler bıkkınlık bende biliyorum, uzun zamandır diyette olmanın bıkkınlığı,

benim sebebim, ince uzun manken gibi bir eşim olması, bense kısa şişman bir kadınım, :KK53:

canım sende @hayatperisi7 gibi kısa zamanda hedefine ulaşır ve kuğu gibi bir gelin olursun inşallah, ben diyet yapamama dışında hamdolsun iyiyim , teşekkür ederim canım :KK19:

Ayy sagol cankusum ;)INŞALLAH adasimmm cok güzel dua ettin ALLAH razı olsun INŞALLAH ;) bukettte sagolsun gunlugumede geldi bana destek verdi onada mutluluklar dilerim ;) bende basaririm INŞALLAH yolumuz acik olsun hepimizin ;)

Back
X