• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol canım...

Hayatperisi7
Canım hayırlı olsun Mezuniyetin
Darısı başımıza hayirlisiyla
ilk ay 3 kg vermişsin sonra 6 kg ne yaptın ben bilmiyorum senin kilo verme macerani bi özetlesene

Migdem kuculdu 2.ay ve ekmegi kestim hayatimdan canim hic pilav kizatma yemedim aksamlari corbayla beslendim aksami hep hafif tuttum yogurt salata cacik hergun tukettim yemeklerimle ve sporumu 1bucuk saaten az yapmadim arafa ayran detoksu yaptim bu sekil sagol canim INSALLAH;)

Migdem kuculdu 2.ay ve ekmegi kestim hayatimdan canim hic pilav kizatma yemedim aksamlari corbayla beslendim aksami hep hafif tuttum yogurt salata cacik hergun tukettim yemeklerimle ve sporumu 1bucuk saaten az yapmadim arafa ayran detoksu yaptim bu sekil sagol canim INSALLAH:KK66:
Çok güzel canım.
Ben de aksamlari hafif geçiricem inşallah.
Arada ayran detoksu da yaparım. Ama en etkilisi de günlük bir buçuk saat spor olsa gerek..

7-8 cok olmasin kiz 5 yeter bence . Spor yapabiliyormusun ?
Pilatese senmi baslayacaktin bak super olur :KK66:

Ablam spora yazildim.1 ay olma uzere hafta ici hergun spora gidiyorum resimde biraz kilolu ckmisim canli daha zayfm annemde en fazla 5 ver diyor ama spor herseymis bunu anladim ablam;)

Çok güzel canım.
Ben de aksamlari hafif geçiricem inşallah.
Arada ayran detoksu da yaparım. Ama en etkilisi de günlük bir buçuk saat spor olsa gerek..

Sporsuz hayatim geçmiyor canim bide ceyiz kosturmasi var valla ;) suan hala diyetteyim ayni sekilde ben 5li sayilari gormeden bu diyetin yakasini birakmam;)

merhabalar canlar.. hayatperisi7 canim masallah cok guzel vermisin:nazar::nazar::nazar: darisi bizim basimiza insallah:KK76:

Maşallah canım.
Sakın evlendikten sonra bırakma.
Azmin hep devam etsin canım.
Fıstık gibi bi gelin olucaksin

INSALLAH canim:KK15:
Birakmam kuzum hatta evlendikten sonrada spora gitmeye devam etsem diyorum kuzum ya cok korkuyorum o eski halime donerim diye oyuzden hayatim boyunca saglikli beslenicem o eski duzensiz sagliksiz yiyecekleri hayatimdan tamamen cikardim hayat hafifleyince guzelmis kuzum bunu anladim cogu eski giyislerim oluyor bu durum beni cok mutlu ediyor ama benimde daha kilo vermem lazim en az 5 kilo en fazla 7 kilo daha verym oldu bu is :KK66:

bu arada bi ara jillian grubumuz vardı ben başlamıştım ama bel fıtıgım azmıştı diye bırakmıştım . İşte o zaman ölçülerimi almıştım . Yani ocak ayında .
Şimdi mart sonundayz ve ben yeniden aldm ölçülerimi :)

Değişimleri sizle paylaşayım dedim :)

ocak ayı
Göbek 96
Kalça :104
Bel :82

Mart ayı

Göbek : 92
Kalça :99
Bel : 80

:KK76::KK76::KK76::KK76:
:) Belki çok büyük bi değişim değil ama benim için çok önemli çünkü hiç adam akıllı spor yapmıyorum uzun zamandr :) Paylaşmak istedim dostlar :)

bu arada bi ara jillian grubumuz vardı ben başlamıştım ama bel fıtıgım azmıştı diye bırakmıştım . İşte o zaman ölçülerimi almıştım . Yani ocak ayında .

ocak ayı
Göbek 96

Mart ayı

:) Belki çok büyük bi değişim değil ama benim için çok önemli çünkü hiç adam akıllı spor yapmıyorum uzun zamandr :) Paylaşmak istedim dostlar :)
masallah canim :nazar::nazar: kalcan cok guzel incelmis bende basladigimda
gobek:97
Kalca: 105
Bel:78 di
simdede gobek: 94
Kalca 103
Bel 74 oldu ama kiloda hala 6li rakamlari goremedim birde belim bacaklarim cok kalin 64du simdi sadece 1 cm incelmi 63 olmus milletin beli 60 dusune biliyormusunuz:KK43:

Orta okulda hani taktir belgesi alirdik ya ozmnlar havalara ucardim taktir aldım diye ama bu karne ondanda guzel bi duyguymus cok mutlu oldummmm ya cok sukur karnemde cok guzel olmus hazirlayanlarin destekleyenlerin ellerine yuregine saglik duygulandim valla 7.takimdan mezun olmak gurur verici karnemdeki kupada cok super gozukuyor hersey icin tekrardan cok tesekkur ederim canlarim INSALLAH hepiniz bu guzel karne duygusunu yasayip mezun olursunuz takimdaslarim:KK19:

Ilham kaynagimsin bende gelinlige zayif girmek isitiyorum buketcimmm mutluluklar dilerim karnende hayrli olsun darisi bize:KK15:
Senin diyete benzer diyet uyguluyorum bende senin gibi sonuc alirim INSALLAH:KK68:

ocak ayı
Göbek 96

Mart ayı

Bence cok guzel degisim 1 cm 1cm dir bence ki senn cok cok cm azalmissin tebrkler ;)

masallah canim :nazar::nazar: kalcan cok guzel incelmis bende basladigimda
gobek:97
Kalca: 105
Bel:78 di
simdede gobek: 94
Kalca 103
Bel 74 oldu ama kiloda hala 6li rakamlari goremedim birde belim bacaklarim cok kalin 64du simdi sadece 1 cm incelmi 63 olmus milletin beli 60 dusune biliyormusunuz:KK43:

Devami gelicek kankammm eminim;)

Back
X