- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
kız onu demiyorum.işgence olan evde hamur işi yapıp yememek...Aynuram ben çiğden yiyordum hep, dün tariflere baktım genelde ıslatıp şişirerek yapıyorlar..tarçın koyunca lezzetli oldu..bana göre tabi..öyle belirgin bir damak tadım yoktur benim..tadı iğrenç olmayan herşeyi yerim..o yüzden her diyeti yapabiliyorum :)
evet canım demek ki ödem toplamış vücudum.çünki ödem attırıyor su.ben de akşam yemeyime pirinç haşlayıp yiycem salatayla,aha iyi ödem atar.sana da tavsiye ederim...Çok sevindim online gördüğüm an sorarım. Grubumuz sadece diyet değil her konuda birlik var.=)
Abiyelerde bence kalıplar büyük ama kotondada kalıplar küçüktü eskiden. Sende hepten tersi olmuş
Bende şimdi yulaf ezmeli tariflere bakıyordum. Lapa türü mamamsı şeyleri çok severim.=) Yarın sabah deneyeyim.
1 bardak su içince hemen wc ihtiyaç duyuması ödememi işaret oluyor? Daha ilk yudumu alınca tuvaletim geliyor.Ödemden mi oluşuyorum acaba
![]()
gezme planlarım yattı bende ütü yaptım, süpürge yaptım, bulaşık ve çamaşır mak çalıştırdım
ege sağolsun saksıdaki toprakları dökmüş salonu 2 kere süpürdüm![]()
kıııız gruptaşım sen menü verdin mi dün?ben de sizin gruba katıldım,okudun mu?bi şey söğlemedin de