• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menüm

sabah

2 yumurta
2 ceviz
sirkeli su
yeşil çay 5-1 yerde çay

öğlen
2 adet izmir köftenin sadece köftesi :)
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
yoğurt

ara 1 avuç leblebi (canım çok istedi)

akşam

balık-salata

su 2,5 lt geçer

spor jillian 6 week six pack akşam yapılacak inşallah :)

Karatay yapıyorsun sanırım. Menünde sporunda çok güzel.

Be diyet filan yapamiyorum yaa acligima hakim olamiyorum cis yemiyorum ama yemek yiyorum ekmek yiyorum.bide kan sekerimi dengelesin diye ilaç kullanıyorum yaa hic etkisi yok

Be diyet filan yapamiyorum yaa acligima hakim olamiyorum cis yemiyorum ama yemek yiyorum ekmek yiyorum.bide kan sekerimi dengelesin diye ilaç kullanıyorum yaa hic etkisi yok
Ye ablam yemek te ne zararı var ki yağsız olmasına özen gösterdikten sonra ekmeği de çavdar yda kepek ekmeği bulundur sürekli başka seçeneğin olmayınca alışır doyarsin uzulme

bir yerden fire verince ipin ucu kaçıyor zeynepçim. geçenlerde bende öyleydim bir şeyi yedim mi aman nasıl olsa yedim deyip devamı geliyor

sen azimli bir kadınsın başarırsın

bir yerden fire verince ipin ucu kaçıyor zeynepçim. geçenlerde bende öyleydim bir şeyi yedim mi aman nasıl olsa yedim deyip devamı geliyor

sen azimli bir kadınsın başarırsın
Ya sabah güzel başlıyorum ama elimde gerçekten değil midem de bi boşluk var sanki doymuyorum sinirlerin çok gerildi dediğim gibi yedikce yiyorum bu şekilde kendime çok kiziyorum hayatta kilo vermem.nereye gitti benim basta ki direncim yaa.eşim yalvariyordu yedirmek için tırnak ucu kadar bile ağzına hic yasak almiyodum karatay da hemde.ekmeksiz ve meyvesiz1 ay geçirmiştim

@Aynura88 ve kuzularinannesi kuzularinannesi ile grupdasken ciss mümkün mu ablam :KK70:
iyi olmuş o zaman..

Balığı kastettim sürekli yiyemiyorum da :-)

haftada 2 yesen iyi

ekmeğe başladıysan öyle olmuştur, bende ekmek yediğim zaman hep aç oluyorum, 2-3 gündür rahatım ama :)

iyi olmuş o zaman..

haftada 2 yesen iyi

ekmeğe başladıysan öyle olmuştur, bende ekmek yediğim zaman hep aç oluyorum, 2-3 gündür rahatım ama :)
Aynen bende kendimi tanıyorum ekmek yiyince daha çok acikiyorum ama devam saglayamiyorum ya iş yerinde saçma sapan şeyler cikiyo yemek goturemiyorum cildircammm

Aynen bende kendimi tanıyorum ekmek yiyince daha çok acikiyorum ama devam saglayamiyorum ya iş yerinde saçma sapan şeyler cikiyo yemek goturemiyorum cildircammm

canım bende öğlen iş yerinde yiyorum, ana yemeğini çorbanı ve salatan uygunsa onu yersin, küçük yoğurtlar var ya onu alabilirsin, akşamdan salatanı fazla yapıp, yanında götürebilirsin...

Ya vücudum ne kadar ödem toplamış ya.1bardak su içiyorum hemen wcye koşuyorum 2gündür
Valla iki üç gündür bende öyleyim nedenini çözememiştim. Kursta özellikle öğleden sonra tenefüste derste her dakika tuvaletteyim ve su içiyorum. Artık öyle çok yapmışımki senin tuvaletleri paralı yapsak köşeyi döneriz demeye başladılar :KK70::KK70::KK70:
menüm

sabah

2 yumurta
2 ceviz
sirkeli su
yeşil çay 5-1 yerde çay

öğlen
2 adet izmir köftenin sadece köftesi :)
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
yoğurt

ara 1 avuç leblebi (canım çok istedi)

akşam

balık-salata

su 2,5 lt geçer

spor jillian 6 week six pack akşam yapılacak inşallah :)

Gayet güzeel ;) 5-1 çayı hani şu sabah ayrı akşam ayrı poşette oluyor o çaymı ?

Valla iki üç gündür bende öyleyim nedenini çözememiştim. Kursta özellikle öğleden sonra tenefüste derste her dakika tuvaletteyim ve su içiyorum. Artık öyle çok yapmışımki senin tuvaletleri paralı yapsak köşeyi döneriz demeye başladılar :KK70::KK70::KK70:

Gayet güzeel :KK66: 5-1 çayı hani şu sabah ayrı akşam ayrı poşette oluyor o çaymı ?

yok canım bimde satılan beşi bir yerde çaylardan :)

ya ben şimdi sabah klasik kahvaltımı yaptım, öğlende tavsiyeler üzerine yoğurtlu müsli yedim. akşamda sporda bugün ölçü alacak hoca. yiyerek gidip karnım şiş olsunda istemiyorum. akşama ne yesem acaba :)))

Back
X