• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi günlük menümü vereyim.....
SABAH lor peyniri 1kaşık roka damates ve bir dilim ekmek çay
ARA ÖĞÜN bir bardak ayran
ÖĞLEN mercimek çorbası pırasa ve yoğurt
ARAÖĞÜN elma
AKŞAM hindi salata ayran bir dilim ekmek
dün yazmayı unutmuşum hergün 2litre su içiyorum akşam açıkırsam 2hurma
Supersin ablam...

7. Takıma geldim yarindan iibaren baslicam yedikelrimizi aktivitelerimizi buraya mi yazacagiz tekrar edeyim boy 164 kilo 66 yaş 22 hedef 55
Öncelikle takımımıza hoş geldin güzelim.dur hele ne acelen var kız?:-)
İlk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formu doldur seni iyice tanıyalım tatlım

şimdi günlük menümü vereyim.....
SABAH lor peyniri 1kaşık roka damates ve bir dilim ekmek çay
ARA ÖĞÜN bir bardak ayran
ÖĞLEN mercimek çorbası pırasa ve yoğurt
ARAÖĞÜN elma
AKŞAM hindi salata ayran bir dilim ekmek
dün yazmayı unutmuşum hergün 2litre su içiyorum akşam açıkırsam 2hurma
bişey daha unutmuşum sabah 5zeytin

ilk sayfanın güncelleme yapçak mısınız aynurcum :KK66: yeni gelenler verilen kilolar ayrılanlar falan

İnşallah ablam.sen aynen devam et bakalım.çoktan mı diyet yapıyorsun?bi de mesela senin ne ittiki diyet yapmaya?
sadece 2ay oldu ilk başlarda akşamları çok açıkıyodum zaten problemim akşamdı neyse biraz olsun çözdüm 6kilo verdim bu 2ayda yavaş ama olsun ben azmettim verecem ne itti çok sağlık sorunum var yıllardır kilo ver diyo doktorlar ama ben hiç kilo veremiyorum daha doğrusu alıp veriyom ve buda beni duygusal depresyona sokuyo bende dedim aç kalmadan düzenli diyet yapacam daha doğrusu sağlıklı beslenecem inşallah motivasyonum düşmezde başarabilirim

Sabah
  • 1 yemek kasigi menemen
  • az peynir
  • 1 tane zeytin
  • 1 dilim tahil ekmek
Akşam
  • Patlıcan yemegi
  • 1 dilim tahil ekmek
  • 2 yemek kasigi yogurt

Öğlen ara ögun olarak
1 yesil elma
1 fincan sekersiz Türk kahvesi
1 tane tuzsuz etimek

Spor
  • 200 kere ip atlama
  • yarim saat yuruyus
  • 100 kere mekik
Su 2.5 litre

ADINIZ:liya
YAŞINIZ:22
BOYUNUZ:164cm

KİLONUZ:66kg

HEDEF KİLONUZ:55

KİLO ALMA NEDENİNİZ:sporu biraktim sakatlanip

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:eşim ve özgüven

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:kolay kilo veriyorum aslinda fakat iştah sorunum var tancere tencere yiyor nefsimi kontrol edemiyorim. 1 ayda 10 kilo vereceğime de eminim çünkü günde 5 kisilik yiyor 1 kisilik yiyince kolay zayifliyorum. Destege gaza ihtiyacım var. Bebek de istiyorum.

Selam günün menüsü
sabah haşlanmış yumurta 6 zeytin oeynir kepek ekmeği
öğle mantar çorbası
ara portakal armut
akşam kararsız ya kahvaltı ya salata

ADINIZ:liya
YAŞINIZ:22
BOYUNUZ:164cm

KİLONUZ:66kg

HEDEF KİLONUZ:55

KİLO ALMA NEDENİNİZ:sporu biraktim sakatlanip

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:eşim ve özgüven

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:kolay kilo veriyorum aslinda fakat iştah sorunum var tancere tencere yiyor nefsimi kontrol edemiyorim. 1 ayda 10 kilo vereceğime de eminim çünkü günde 5 kisilik yiyor 1 kisilik yiyince kolay zayifliyorum. Destege gaza ihtiyacım var. Bebek de istiyorum.
Tamam güzelim.o zaman yarın super bi kahvaltıyla başlıyorsun güne.ne yemeyi düşünüyorsun yarın?çalışıyormusun?

Back
X