• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm gençler hayırlı akşamlar yeni eve geldim daha kimseyi okuyamadım aoben rahatsızlığını gördüm acil şifalar diliyom ben bugün yemek listemi paylaşayamacağim ne yediğimi bilmiyom çünkü )))) ama ne poğaça nede tiramisu önümdeydi peynirli börek vardı bi çatal almadım okadar diyim ama çok şey yedim galiba hala tokum lor peyniri ot kavurma yumurtalı ,cacık derken fazla yemişim sabah akşam şimdilik gidiyom gelince görüşürüz

hulyacanim dun aksam proteini artir demisinya gunluk pro. ihtiyacini tam olarak neler karsilar? sen bu konulari iyi biliyon benim cok bir bilgim yok zayiflamak isterken sagligimdan olmak istemiyorum
hulyacanim dun aksam proteini artir demisinya gunluk pro. ihtiyacini tam olarak neler karsilar? sen bu konulari iyi biliyon benim cok bir bilgim yok zayiflamak isterken sagligimdan olmak istemiyorum
Hergün muhakkak yumurta ye kahvaltıda,her öğün yoğurt yemeye çalış canım..haftada 2-3 kere balık ye Meryemcimmm..kırmızı et yemeyi unutma..hem hızlı kilo verdirir hem direncim düşmez..

Akşam giremem nete tatlım .
Şehir dışından teyzem geliyor tüm gece onla olmak istiyorum. Yarın işe gelince yazarım akşamın hesabını. Öğlen için salatam vardı yanımda. Kapağını açmaya çalışırken yere döktüm :D yoksa ben her menüme yoğurt ya da salata eklerim.

Bu arada kızında annesine çekmiş demekki tatlı dilli maşallah=) Sen nazardan korkarsan nazar değer. İçinden gelen duayı oku ayetel kürsiyi oku Allah ın onu dualarınla koruyacağına güven o zaman nazar mazar işlemez. =)
Ayyy teşekkür ederim kuzum öyle düşündüyün içiçin.dua zaten dilimden düşmez okurum hep koruması için.

Selam kızlar
2 gündür ruh halim çok iyi değil.
Beslenmeme de yansıyor bu durum.
Havalardan mi bilmiyorum
Çok melankolik ve alinganim.
Ağlamak istiyorum....
Ama ağlamaya fırsatım yok....
Havalardan olabilir cânım Reglin yakınsa ondan da olur..

sabah : bir dilim ekmek peynir zeytin ve çay

öğlen : bezelye yemeği mercimek çorbası ( pilav vardı kendime hakim oldum almadı

Akşam saat 16 da dışarda yedim bi daha yemeyecem bugün .. bir porsiyon tavuk döner ve birazck lavaş

su : 2 litre içtim bile . :) yatana kadar 3 olacak

Spor tam 45 dakika yürüyüş yaptım öğlen arası kampüste :KK76:
Tamam canım o birazcık lavaşı da görmeyelim.sana bi eş lazım yaaa...yeni naaaaz tubayla eş olsana...onunla eş olmak onu iyice denetlemek demek;)

Tamam canım o birazcık lavaşı da görmeyelim.sana bi eş lazım yaaa...yeni naaaaz tubayla eş olsana...onunla eş olmak onu iyice denetlemek demek:KK66:

ay evet eevet hemen olsun birileri beni dövecek birilerne ihtiyacım var :)

bugün menüm biraz saçma oldu

sabah 2 dl ekmek, peynir, lor, domates, salatalık, bikaç patates kızartması, zeytin, biberiye-yeşilçay, badem

öğle sade türk kahvesi yanına cıss

ara bir parça ekmek,peynir (egeyi sallarken)

akşam çorba
Bence de çok saçma olmuş gruptaşım.sakın tozutma ha akşam...

Bitanem benim kızımın 2yaşı nisanda oolacak.ve 6 7 şiiri biliyor artık.her sözü söylüyor. Çok tatlı dilli maaşallah.yaşıtlarından fazla konuşkan.nazara gelmesinden çok korkuyorum hep.nereye gitse konuşmasıyla herkesi kendine bağlar
Masallah canim annesine cekmis desene.. Allah nazardan saklasin disari cikarken hep Ayetel kursi oku, kiz cocuklarinin gelisimi erkek cocuklara gore daha hizli oluyor

Masallah canim annesine cekmis desene.. Allah nazardan saklasin disari cikarken hep Ayetel kursi oku, kiz cocuklarinin gelisimi erkek cocuklara gore daha hizli oluyor
Ayyy çok sağolun kızlar...eevet kötü olanda şu ki etrafdakı yaşıtları erkek ya daha bi göze giriyo:-) :-)

Selam kizlar .
Dun size yazdiktan sonra gozum daha bir kotu oldu ,, gos hadtanesine acile gittik . Mikrop kapmis gozum ilac kullaniyorum . Yakina bakerkende baya sıkınti veriyor .bunada hamdolsun ..
Bir sure sizden ayri kalicam :KK66:

Haa kimse diyeti saldim sanmasin cuma kilo bildiririm :KK66:..spor yapamiyorum ama :KK43:

Hepiniz opuldunuz :KK66:

Naz sende hosgeldin ..,
Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin dikkat et kendine

ay çok mutluyum :KK28:

daha önce burda mı bahsetmiştim yoksa eski 6. takımda mı bilmiyorum. bir kot eteğim var üniversitedeyken giydiğim (58 kiloyken) birgün onu giymiştim saçımı kestirmiştim eşimle buluşmuştuk ve bana tekrar aşık olduğunu söylemişti o gün :KK68:.vermemişim kimseye saklıyordum ama bacaklarımdan bile geçmiyordu kesinlikle, az önce denedim düğmesini bile kapatabildim eteğin :KK57: bacaklarım da incelmiş sanırım farketmeden

elbiselerimi denedim hepsini rahat rahat giydim:KK76:

gaza geldim durmam artık hiç :KK30:
ne kadar guzeeelll bu seni cokmotive etmistir :21: bende 40 beden bir pantolon almistim dizlerimi yukari cikmiyodu cuma gunu giydim cok sukur oldu ama biraz sIkIyor

Geçmişi okudummmm geldim...inşallah bişey kaçırmamışımdır...

Menüm

11:00 sütlü müsli

17:00 160 gram ton balığı yağı süzdürülmüş...marul salatası (abartmıyorum bir kıvırcık marulun tamamını yedim) 2 etimek,1 sb şalgam

1,5 saat dışarıda yürüdüm...

Aebenim mesajın geride kaldı alıntılayamadım...geçmiş olsun canım...3-4 güne hiçbişeycik kalmaz..

Sabah
Suzme ve tel peynir 3 ceviz

Oglen
Turlu
Bulgur pilavi
Az ezo corba

Ara armut

Aksam
Ciger sote yogurt salata
Selam kizlar .
Dun size yazdiktan sonra gozum daha bir kotu oldu ,, gos hadtanesine acile gittik . Mikrop kapmis gozum ilac kullaniyorum . Yakina bakerkende baya sıkınti veriyor .bunada hamdolsun ..
Bir sure sizden ayri kalicam :KK66:

Haa kimse diyeti saldim sanmasin cuma kilo bildiririm :KK66:..spor yapamiyorum ama :KK43:

Hepiniz opuldunuz :KK66:

Naz sende hosgeldin ..,
TeKrar ggeçmiş olsun. Kisa zamanda iyilesmen dileğiyle

Sabah
20150325_142609.webp

aksam
Bi kase tarhana corbasi
patlican salatasi
1 dilim ekmek

öglen Ara ogun olarak
1 tane eetimek
Bi kase yogurt

spor
5000 adim attim
100.kere ip atlama
50 kere mekik

su2.5 :KK66:

ay bu yöneticilik olayından 1 ayda bezdim, üstteki teyze geldi kapıya alacaklı gibi çaldı, kimse gelip benden aidatı istemiyor ben mi gelip vercem kapınıza diyor :KK20: eşim geldi 2 kere evde yoktunuz diyorum, ben hep evdeyim gelmemiştir diyor :KK70:herkese gittik bir sen kaldın teyze :KK14:
3 senedir ben değil ama eşimin eziyetini dinlemekten ben deli oldum.her sene bu sene artık yoksun diyorum yine bir şekilde dahil oluyor sonra dinle zeynep dinleeee:(

Back
X