• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah
Eki Görüntüle 1469038

aksam
Bi kase tarhana corbasi
patlican salatasi
1 dilim ekmek

öglen Ara ogun olarak
1 tane eetimek
Bi kase yogurt

spor
5000 adim attim
100.kere ip atlama
50 kere mekik

su2.5 :KK66:
sizin kahvaltı tabaklarını görüp bu sabah özendim ve bende kendime güzel bir kahvaltı tabağı hazırladım.afiyet olsun sizlerede banada:)

çok şükür bizde sadece 3 ay. kimse istemediği için her evsahibi 3 ay mecbur yönetici oluyor
bak o da manntıklıymış ama bizim binanın gelir gider olayı biraz fazla şu an 330 veriyoruz ve 44 daire.onları toplayyıp masrafları halletmek felan 3 aylığına alınıp bırakılacak gibi değil.dışarıdan yönetici tutuldu 1 sene o da olmadı üstümüze kaldı yine.

bak o da manntıklıymış ama bizim binanın gelir gider olayı biraz fazla şu an 330 veriyoruz ve 44 daire.onları toplayyıp masrafları halletmek felan 3 aylığına alınıp bırakılacak gibi değil.dışarıdan yönetici tutuldu 1 sene o da olmadı üstümüze kaldı yine.

bizde mantolama falan yaptırmaya niyetlendik eğer öyle olurssa daha çook kalcak yöneticilk başımıza

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ: ZEYNEP

YAŞINIZ:30

BOYUNUZ:160CM

KİLONUZ:87,6

HEDEF KİLONUZ:65

KİLO ALMA NEDENİNİZ:HAMİLELİK VE GENETİK BOZUKLUK:)

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:RAHAT NEFES ALMAK,İSTEDİĞİMİ GİYMEK,MUTLU OLMAK,KENDİMİ AYNADA VE FOTOĞRAFLARDA BEĞENMEK İSTİYORUM.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:ARKADAŞLIĞI, YEMEYİ ,İÇMEYİ ,GEZMEYİ ,OKUMAYI ,ZAYIFLAMAYI,ÇOCUKLARI ,AİLEMİ SEVİYORUM

ADINIZ: ZEYNEP

YAŞINIZ:30

BOYUNUZ:160CM

KİLONUZ:87,6

HEDEF KİLONUZ:65

KİLO ALMA NEDENİNİZ:HAMİLELİK VE GENETİK BOZUKLUK:)

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:RAHAT NEFES ALMAK,İSTEDİĞİMİ GİYMEK,MUTLU OLMAK,KENDİMİ AYNADA VE FOTOĞRAFLARDA BEĞENMEK İSTİYORUM.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:ARKADAŞLIĞI, YEMEYİ ,İÇMEYİ ,GEZMEYİ ,OKUMAYI ,ZAYIFLAMAYI,ÇOCUKLARI ,AİLEMİ SEVİYORUM

Zeynep sen daha önce doldurmamış mıydın?

samp08ec851f6aa9872a.jpg

7.TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahar

7. TAKIM KAPTANI: Aynura88
7. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: Perigunlugu

7. TAKIM KURALLARI:
1. Her gün takım üyeleri topiğe gelecek:KK4:

2. Her akşam takım üyeleri gün boyu yediklerini,içdiklerini ve yaptığı sporu paylaşacak:KK24:.Yani her akşam mutlaka günlük rapor verilecek...bu raporları kaptan,kaptan yardımcısı ve eşler takip edecek...2gün raporunu vermeyen üye kaptan ve yardımcı tarafından uyarılacak,3.gün raporunu vermeyen üye 1ceza puanı alacak...toplam 3ceza puanı alan üye takım yönetim kadrosunun kararıyla takımdan uzaklaştırılacak...

3. Her gün mutlaka en az 15dakika spor yapılacak:KK6:

4. Her gün en az 2.5litre su içilecek :KK50:

5. Her cuma kilo bildirimi aşağıdakı şekilde yapılacak:KK56:

Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:

Gelecek hafta için hedef kilo:

Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen hafatakı kilo-bu haftakı kilo)*100/geçen haftakı kilo

6. Kilo bildirimleri cuma günleri en geç 12.00kadar yapılacak.Yapılan bildirimde gelecek hafta hedefleri de belirlenecek:KK9:12.00a kadar bildirimde bulunmayan üye 1ceza puanı alacak...toplamada 3ceza puanı alan üye takım yönetim kadrosunun ortak kararıyla takımdan uzaklaştırılacak...

7. Perşenbe günleri saat 18.00dan sonra sadece su içilecek:stop:

8. Her yeni üyenin en az 2 hafta deneme süresi vardır:KK70:

9. 2hafta ard arda kilo alan arkadaş uyarılacak ,3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacak:KK62:

10. Tüm bu kurallar mazereti olan arkadaşlar hariç her takım üyesine şamil olunur:rolleyes:.Sonra küsmece,darılmaca yok:KK60:

Takımdakı eşleşmeler...

perigunluyu___hayatbos
tugbaturem___noname
ay_60___caliskangarfield
naz___kuzularınannesi
ooooturtleooo___gubsej
msguler___masmavi
lusia7___yorgunrapunzel

Her takım üyesi her gün eşinin menüsünü takip edecek,raporunu dikkatli inceleyecek ve gerekli haberdarlığı yapacak,gerekirse özelden haberdar edecek...

ADINIZ:

YAŞINIZ:

BOYUNUZ:

KİLONUZ:

HEDEF KİLONUZ:

KİLO ALMA NEDENİNİZ:

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:

7.TAKIM ÜYELERİ

Eki Görüntüle 1422086
KARNE NOTU

MEZUNLARIMIZ:

sampf72cc25c5cdd2ee7.jpg

:nazar:Damlanur10' un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi::nazar:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Şubat / 3,5
Mart / 2,1
Nisan / 2,2
Mayıs / 1,7
Haziran / 1,8
Temmuz / 2

2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (347. Etap) ( 73,3 )
Bitiş Kilosu (369. Etap) ( 60,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 13,3 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 18,14% )
Toplam Süre ( 23 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,79% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 578 )

Yorum : Sevgili Damlanur10, 31 Ocak 2014 (347. Etap) ve 73,3 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 11 Temmuz 2014 (369. Etap) tarihinde toplam 11,3 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

----------------------------------------------------------------------------

samp8ccc6377cd2de498.jpg

:nazar:kutahya' nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Ağustos / 6
Eylül / 2
Ekim / 2
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 10 KİLO

Başlangıç Kilosu (375. Etap) ( 80,0 )
Bitiş Kilosu (377. Etap) ( 70,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 10 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,50% )
Toplam Süre ( 8 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,56% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.250 )
Yorum : Sevgili kutahya, 15 Ağustos 2014 (375. Etap) ve 80 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 10 Ekim 2014 (382. Etap) tarihinde toplam 10 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

samp277c1dfb9d4ba871.jpg

:nazar: tatlibikiz' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Kasım / 1,9
Aralık / 3,9
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 5,8 KİLO
Ocak / 2,6
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 2,6 KİLO
Başlangıç Kilosu (386. Etap) ( 64,0 )
Bitiş Kilosu (396. Etap) ( 55,6 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,4 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 13,13% )
Toplam Süre ( 11 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,19% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 764 )
Yorum : Sevgili tatlibikiz, 31 Ekim 2014 (386. Etap) ve 64 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 16 Ocak 2015 (396. Etap) tarihinde toplam 8,4 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

sampb55d7083a6a93352.jpg

:nazar: tattoos_' un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:
Kasım / 6,9
Aralık / 3,4
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 10,3 KİLO
Ocak / 2,3
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 2,3 KİLO
Başlangıç Kilosu (387. Etap) ( 65,8 )
Bitiş Kilosu (396. Etap) ( 53,2 )
Verilen Toplam Kilo ( 12,6 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 19,15% )
Toplam Süre ( 10 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,91% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.260 )
Yorum : Sevgili tattoos_, 31 Ekim 2014 (387. Etap) ve 65,8 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 16 Ocak 2015 (396. Etap) tarihinde toplam 12,6 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

samp47d61f467c4b8df5.jpg

:nazar: honey_ball' ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:
Ekim / 2,4
Kasım / 7
Aralık / 6,1
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 15,5 KİLO
Ocak / 4,9
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,9 KİLO
Başlangıç Kilosu (385. Etap) ( 75,0 )
Bitiş Kilosu (398. Etap) ( 54,6 )
Verilen Toplam Kilo ( 20,4 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 27,20% )
Toplam Süre ( 14 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,94% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.457 )
Yorum : Sevgili honey_ball, 24 Ekim 2014 (385. Etap) ve 75 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 30 Ocak 2015 (398. Etap) tarihinde toplam 20,4 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sampd7cd48caadce1e69.jpg

:nazar: esmaaa06' nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:
Aralık / 4,2
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,2 KİLO
Ocak / 3,8
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3,8 KİLO
Başlangıç Kilosu (394. Etap) ( 64,0 )
Bitiş Kilosu (398. Etap) ( 56,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,50% )
Toplam Süre ( 5 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 2,50% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.600 )
Yorum : Sevgili esmaaa06, 6 Aralık 2014 (394. Etap) ve 64 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 30 Ocak 2015 (398. Etap) tarihinde toplam 8 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Adım bahar yaşım 22 boyun 1.64 şuan ki kilom 122 hedef kilom 75 kilo alma nedenim yemek yemeyi seviyorum ve çok yemek yerim
Üniversite okuyorum bu kilolar beni rahatsız ediyor mezuniyetine güzel bi elbise giymek istiyorum eksigim var mı bilmiyorum

ADINIZ: BAHAR
YAŞINIZ:22
BOYUNUZ:164CM

KİLONUZ:121.9

HEDEF KİLONUZ:75

KİLO ALMA NEDENİNİZ:YEMEK VE PASTA AŞKI

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:RAHAT NEFES ALMAK,İSTİYORUM İSTEDİGİM GİBİ ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTEDİGİMİ GİYMEK,MUTLUOLMAK,KENDİMİ AYNADA VE FOTOĞRAFLARDA ZAYIF GÖRMEK İSTİYORUM.VE EN ÖNEMLİSİ BAKISLARLA İGNELENMEKTEN KURTULMAK İSTİYORUM

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: ROMAN OKUMAYI SİNEMAYA GİTMEYİ VE ALIŞVERİŞ YAPMAYI ÇOK SEVERİM SEVECEN VE CANA YAKIN Bİ İNSANIMDIR

slm kızlar
gelemiyorum bir kaç gündür
yine müfettiş müptela oldu başımıza
evrak yap evrak hazırla falan filan bi ton iş
spora ve diyete devam
sıkıldım ama ben ya bide gittim 3 aylığına üye oldum
parayıda ödedim
galiba yanlış bir hareket yaptım belim acıyor
nisanın 17 sinde ölçümüm var ak kara o zaman belli olacak artık

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepinize başarılar diliyom. inş istediğiniz kilolara ulaşırsınız umarım hepberaber

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:RAHAT NEFES ALMAK,İSTİYORUM İSTEDİGİM GİBİ ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTEDİGİMİ GİYMEK,MUTLUOLMAK,KENDİMİ AYNADA VE FOTOĞRAFLARDA ZAYIF GÖRMEK İSTİYORUM.VE EN ÖNEMLİSİ BAKISLARLA İGNELENMEKTEN KURTULMAK İSTİYORUM

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: ROMAN OKUMAYI SİNEMAYA GİTMEYİ VE ALIŞVERİŞ YAPMAYI ÇOK SEVERİM SEVECEN VE CANA YAKIN Bİ İNSANIMDIR
hoşgeldin tatlım

o pasta aşkı bende de var , yemek yemiyim hergün pasta börek yiyim itirazım olmazDI tabi artık onlar cıss

Back
X