• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim bu akşam enerjim ne olacak ya...hiç sabah insanı değilim..o yüzden Ebruyla pilates yapamıyorum..,Bu saat cin gibiyim.,,ütülerimi de yaptım...hala bişeyler yapasım var :KK53:

Benim bu akşam enerjim ne olacak ya...hiç sabah insanı değilim..o yüzden Ebruyla pilates yapamıyorum..,Bu saat cin gibiyim.,,ütülerimi de yaptım...hala bişeyler yapasım var :KK53:
Ben de aynen oyleyim, yetistirmem gereken isleri gece 3-4e kadar oturup yaparim, bitince de oglenlere kadar uyurum=)

Tamamen Katılıyorum ilk mesajın aslında sözü de var," sabahları kral gibi,öğlenleri memur gibi akşamları fakir gibi ye"..2. Ekmek konusuna gelince,beyaz ekmek kesinlikle yenmemeli...ancak öğünlerde tam buğday,çavdar Tabiki yenmeli..ben bol tahıllı yiyorum yersem..,3 e gelince bizim takımda hiçkimse light yoğurt,süt kullanmaz,hatta çoğumuz yoğurdumuzu kendimiz yapıyoruz. Yaniiii :KK9:
:KK9::KK9::KK9:evet neyse bana katılanlarda varmış :KK47:teşekkür ederim bende bu fikirdeyim ve yoğurdumu kendim yapıyom ekmek konusunda evet ben çavdar yiyemiyom nedense mideme dokunuyo tam buğday ekmeği yiyorum zaten 1dilim yedimmi doyuyom dün 2dilim yemiştim öğlen acıkmadım:KK23:

Ablacım haklısın, gerçi benim menüm senin yazdıklarınla ters düşüyor ama :) Kendimce açıklıyayım, haftanın 3 günü ekmek yemeyi tercih ediyorum kahvaltıda. Menülerimi değiştirmek açısından yoksa rutine bağlıyor. Sonrasında süt zaten çok önerilmiyor peynir ve yogurda göre o yüzden light tercih ediyorum. Ve kalori sayıyorum ama tek beslenme şekli ile değil tabiki menüyü çeşitlendirerek, yediklerimi dengelemeye çalışarak gibi. Ama tek çeşit beslenme ile zayıflamaya çalışna, şok diyetler uygulayan pek çok kişi var. Kısa süreli olumlu sonuçlar verse de uzun dönemde fazlasıyla geri alınıyor. Teşekkür ederim bilgilendirme için :)
ablacım bence pilav makarna yemektense ekmeği tercih edenlerdenim bende yanlız sıkıntım sizler gibi sabah kahvaltısında süt müsli yiyim dedim akşama kadar midem bulandı sabahları öyle şeyler yiyemiyorum denedim ama olmadı:)

Gunaydin herkese=) menumun son hali su sekilde:

Sabah
Ceyrek avokado
6 tane cherry domates
Lahana corbasi

Oglen
Buharda sebze
Brokolili dana eti
Fasulyeli tavuk

Ara
Musli ve yogurt

Spor sonrasi
yarim bardak sut
bir kasik protein tozu

Aksam
Lahana corbasi
1.5 kase yogurt
2 kasik kinoa
2 kasik borulce

Toplamda 1208 kalori aldim, 500 kalori de sporda yaktim. Turkiye saatiyle cuma sabahi tartilamayacagim icin ben bildirimimi buranin saatiyle yarin sabah 10 gibi yapacagim (Turkiye saatiyle 19.00). Herkese simdiden mutlu gunler=)

Günaydın güzeller. ..

Ben bu sabah mükellef bi kahvaltı yaptım
20150326_073749.webp

[/QUOTE]
ablacım bence pilav makarna yemektense ekmeği tercih edenlerdenim bende yanlız sıkıntım sizler gibi sabah kahvaltısında süt müsli yiyim dedim akşama kadar midem bulandı sabahları öyle şeyler yiyemiyorum denedim ama olmadı:)

Bende yogurdumu kendim yapiyorum artik :-) onemli olan kendini ne yediginde daha rahat hissediyorsun zaten vicdan ve mide buna karar veriyor :-) klasik kahvalti en guzeli bence de

Back
X