- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
Günaydınlar efenim az kalorili günler dilerim herkeslere
Ya alıntı yapmaya çalıstim ama sonra silindi hepicigi beceremedim bi turlu
Tek tek cevap yazamiyorum o yuzden affola
Bana hoşgeldin diyen arkadaşlarim hosbulduk sag olasiniz
İlahiyat okuyan arkadasim super bölum rabbim yar ve yardimcin olsun ben de benim sıpa büyüyünce kaldigim yerden devam dedim kpssye hazirlaniyorum
Ya birkaç kisiyi daha alinti yapmistim ama unuttum neyse ögrenicez isimleri insaallah
Bu arada ben regl olmuşum bugün sıkı tutun beni aman deyim tek dayanamadigim şey fistikli baklava lop lop 1 kilo yerim ha offffff of
Muhteşem olmuşş ayrıca listedeki arkadaşlarım tebrik ederim darısı başıma :)
Teşekkür ederizzz :)[/QUOTE]
Ya alıntı yapmaya çalıstim ama sonra silindi hepicigi beceremedim bi turlu
Tek tek cevap yazamiyorum o yuzden affola
Bana hoşgeldin diyen arkadaşlarim hosbulduk sag olasiniz
İlahiyat okuyan arkadasim super bölum rabbim yar ve yardimcin olsun ben de benim sıpa büyüyünce kaldigim yerden devam dedim kpssye hazirlaniyorum
Ya birkaç kisiyi daha alinti yapmistim ama unuttum neyse ögrenicez isimleri insaallah
Bu arada ben regl olmuşum bugün sıkı tutun beni aman deyim tek dayanamadigim şey fistikli baklava lop lop 1 kilo yerim ha offffff of
Muhteşem olmuşş ayrıca listedeki arkadaşlarım tebrik ederim darısı başıma :)
Teşekkür ederizzz :)[/QUOTE]
Hoş geldin tatlım, pes etmez devam edersen yaza kadar en kısa zamanda verirsin istediğin kiloyu
Ablacım kilo vermek isteme nedenin çok güzel. bende senin gibiydim başladığımda. Şimdi her sabah ayna karşısına geçip kendime bakıyorum. Biliyorum kısa süre sonra sende benim gibi olacaksın
Seni daha öncedende görmüştüm sanki, hoşgeldin canım. En kısa sürede kilolarından kurtulursun burada inşallah. Yanlış anlamazsan birşey söylemek istiyorum; şuanki hedef kilona ulaştığın an, lütfen 5 kilo vermeyi daha göze alarak 60 ı hedefle.
Bütün biz fazlaca kilosu olanlarda var sanırım bu asosyallikÖnünüzde uzun bir süre var, ve sizin için bu sayfamızda çok güzel örnek olabilecek fatma ablamız var. Yaşınız çok genç ve beslenmenizi düzene soktuğunuzun haftası hızla kilo vereceğinize inanıyorum. Ama biz kilolu insanların en başta düştüğü "az yiyeyim çok kilo veririm" yanılgısına kapılmayın. Sağlıklı beslendiğiniz an vücudunuz fazlalıkları kendisi atacak zaten. birde bakmışsınız seneye değil 75 ler 65 lerde görürüz sizi.
size önerim; 85 lere inmeden sakın ha yürüyüş dışında spor yapmayın. Ben bunun yanılgısına kapılıp yapmıştım. Ve lütfen kendiniz için sakın pes etmeyin. Zayıflayın ve yaşamanın tadını çıkarın.
Bende sizlere kısaca kendimi tanıtayım. Adım Naile, 24 yaşındayım. boyum 168, gruba 2 ay önce 98 ile başladım ve 87 lere indim burada. Hedefim 58 kiloya inmek Allahın izniyle.
Allah razı olsun doktorundanrabbım kapıyı onun vesilesinde aralamış sana .şifa bul ,
Yaptığınız beslenmeyi açıklayınci bizlerde ona göre yorum yapalım
Dışardan ilahiyat okuyorum , bu hafta sonu sınavlarım var ...