Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu 4 5 ayda dediğin süreçte ne kadar kilo vermiştin ? birde şuan bir iki hafta kadar normal diyet düzenini sürdürdün mü ?perigunlugu canm bn yeni başladım zaten bi 4 5 aydr diyetteydim ama sadece su 1 ayda tedavimden dolayı aldım ve surekli yatmam gerektiğinden spor yapamadim normalde bi düzenin diyetim.var zaten bunuda denemek istiyorum
Ben başkasını seviyorum peşimi bırak deEy çikolata eyyyy gözünü sevdigimin baklavası birakin uleyn peşimi
Yaw bu kaçan kovalanir olayi var ya hakkaten tam ordayim ben kaçiyorum onlar kovaliyor![]()
Kan ilacı için diyorsun değil mi yasemin abla ? ama biliyosun biz millet olarak kim bize ne derse desin denemeden kabullenemiyoruz öyle inadız
Kıvırcık bacım avatarın bile pasta olunca zor bırakırlar peşiniEy çikolata eyyyy gözünü sevdigimin baklavası birakin uleyn peşimi
Yaw bu kaçan kovalanir olayi var ya hakkaten tam ordayim ben kaçiyorum onlar kovaliyor![]()
Ay hiç gülceğpim yoktu gerginliğimi aldı buuuEy çikolata eyyyy gözünü sevdigimin baklavası birakin uleyn peşimi
Günaydın takımın kaçağıGünaydın kızlar![]()
Günaydın güzel hanımlar![]()
Benim oglan 35 haftalik dogdu ciger gelisimi tam degildi sürekli hastaydi alerjik bronşioliti var ve %70astimıKızlar cokk sağolun
Kızımı öğleden sonra hastaneye götüreceğim
Ateşinin nedenini öğrenmek için tetkik yapacaklar bakalım
Duanızı eksik etmeyin
Tahmini listeye girme tarihleri;
11 Aralık
M mutlu91
M Melininannesi15
D denizkizi_88
18 Aralık
@Makbule007
R reyhan 2004
25 Aralık
kelebek19
grgn_p
kvrck
I Iremoz02
huzursuztombik
Kızlar cokk sağolun
Duanızı eksik etmeyin
callanım geçenlerde zeyno gelmiştiya monti linkinden ç onun yavrusuda sık sık ateşlenme nöbetleri geçiriyordu . nedeni bademcikmiş . bu yıl aldırmışlar ve artık yavru o atakları yaşamıyor ..Kızlar cokk sağolun
Duanızı eksik etmeyin
kıvırcıgım o tarih listeye girmeye hak kazanma tarihi ama zaten takımdasınızAmanııın çok varmış