- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Nasıl gidiyor fatmam alıştınmı işine , evde durumlar nasıl ?Hayırlı geceler hatunlar nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl gidiyor fatmam alıştınmı işine , evde durumlar nasıl ?Hayırlı geceler hatunlar nasılsınız
Alıştım ablam çok şükür hatta yoğun çalışmaya bile başladımNasıl gidiyor fatmam alıştınmı işine , evde durumlar nasıl ?
Yeehhhuu bende pro oldum![]()
Oyy Oyyy diyorum, karbon canavarı olmuşsun bugün. Öğlen patates yemeğinin yanına ekmek çok olmuş, akşam da pilav yerine 2 kaşık daha kuru yeseydin daha iyi olurdu kanımca ama daha güzel olacak inş afiyet olsun .iyi akşamlar kızlar
sabah:3 dilim kızarmış ekmek iki kibrit kutusu peynir yeşil çay içtim şekersiz.
öğle:4 kaşık patates yemeği +2 dilim ekmek+yoğurt
akşam: yeşil salata 4 yemek kaşığı kuru fasulye+2 yemek kaşığı pilav
çok su içemediğimi farkettim şu ana kadar ancak 6 bardak su içebildim.
30 dk yürüyüş
eleştirilere açığım.yazarken bende farkettim hatalarımı ama sizden de beklerim.
![]()
Menüm:
Kahvaltı:
2 dilim çavdar ekmeğinden peynir ve domatesli tost
Ara:
1 avuç soyalı fıstık,sade nescafe
Ara:
1 mandalin
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak pırasa
1 dilim çavdar ekmeği
Ara:
1 portakal
Spor:Yarım saat yürüyüş(2 milde leslie ceza)
Su:1,75 lt
Al bendende o kadarDaha önceki yediklerimin yaninda bugün yediklerim çerez gibi kaliyor
Dünyaları yiyormuşum be
Pko olduğu için adet olamiyorum soğan kaynatıp iciyorumSoğan suyu mu? O niye![]()
Ablacim bugün nobetten ciktim eve geç geldim oyuzden aksamada fazla.yüklenmek istemedim ama yarın inşallah kahvaltimi yapınca güzel olcakKekebeğim menün az canım . Salataları ve yemekleri artır![]()
Slm ben hergün olmasamda yesilcayimi çubuk tarçın ve zencefilli içerim insülin direncine iyi gelir ödem atar yanliz yogurtla tükettiğimde akşamları toz zencefil tarçın zerdecal bana dokundu çarpıntım oldu.Tarçınla zencefil metabolizmayı hızlandırıyo diye duydum yararı olabilir sanırım ben yarından itibaren bi deneyim grupta deneyen yok sanırım
Menü Zamanı, bence bugün süper oldu
Kahvaltı: 1 yumurta+3 çeri domates+1 salatalık+1 kk peynir
Ara: 1 baardak ayran
Öğlen: 1 tabak salata+1 kase yogurt+2 tane tavuk pirzola
Akşam: 1 yumruk kadar birokoli haşlama+1 kase yogurt+ biraz salata
Su: 2.5 olur yatana kadar
Spor: Bakalım ütüden halim kalırsa![]()
Menüm :
Bugun proyu az yaptım masus
Sabah : 8:30
2dl yumurtalı tb.ekmek ( yagsız)
Peynir , tere, dom-sal-bib
12:00
Yr. Trab. Hurma, yr. kivi ,yr. Br. Süt
14:
2tb. Yogurtlu karnıbahar hş.
18:30
2 kase yeşil mercimek ( namı deger karaşimşek )
Havuç ...
40 dk yürüyüş
2lt su
2 kupa karışık çaylar..
canımcım akşam salata ve yoğurt yeseydin daha iyi olurdu. gece atıştırma atakların olmaz. soyalı fıstıga gelince, 1 avuçla iyi dayanmışsın. ben oturdum mu rahat 250 gr yerim :)) ne güzel bir şeydir o yawwMenüm:
Kahvaltı:
2 dilim çavdar ekmeğinden peynir ve domatesli tost
Ara:
1 avuç soyalı fıstık,sade nescafe
Ara:
1 mandalin
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak pırasa
1 dilim çavdar ekmeği
Ara:
1 portakal
Spor:Yarım saat yürüyüş(2 milde leslie ceza)
Su:1,75 lt
Çok sevindim çalışman hayırlı olmuşa benziyorAlıştım ablam çok şükür hatta yoğun çalışmaya bile başladımdaldım yine anlayacağın ama sevdim
evde de herşey yoluna girdi gibi çok şükür. Hafta sonu kv ile alış verişe çıktık kahve içtik. Pazar birlikte kahvaltı hazırlayıp yedik sonra yemek yaptı. Hafta içi de yemek yapıyor hem o hayata döndü hem bana iyi oluyor
Yeşil çay emzirdiğim için içemiyorum banada. Dokunabiliri sonuçta ben sabahları içmekle başlıyım en iyisi deniyim belki tatlı isteğimide götürürSlm ben hergün olmasamda yesilcayimi çubuk tarçın ve zencefilli içerim insülin direncine iyi gelir ödem atar yanliz yogurtla tükettiğimde akşamları toz zencefil tarçın zerdecal bana dokundu çarpıntım oldu.
Cahillik te son demim belki ama pko ne?Pko olduğu için adet olamiyorum soğan kaynatıp iciyorum
wuhuuuu harikasın:)))İyi akşamlar hanımlar menümü veriyim
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeğine sürülü labne peyniri
3 bardak çay
Öğlen
1 kase yoğurt içine doğranmış maydonoz dere otu
Akşam
1 kase tavuk suyu çorba
4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
3 4 parça haşlanmış tavuk
3 litre su 2 saat yürüyüş