Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi yaa benim de aynı tahammülsüz luk had safhada.3 buçuk yaşında bir kizim var ve bazen dayanamıyorum. 2. Yi istiyor um ama korkuyorum da. Öyle olacaksa çok mutlu olurum.yavrum yalnız büyüsün istemiyorum.
Benim ogluşta 3 yasinda asla cocuk dusunmuyordum ama oglusa haksizlik ettigimi dusundum cocuk oyuncak bebek gorunce kardeş diye konusuyor onunla
Buradayim zayifliyca bebek icin ugrascam

kısmak ? Bugun sohbet günüm selinim benim of günümm yani . Amacım tekrar 67 li kiloları görmek mercimeği silmek :KK70:

Listedeki arkadaşlar bugun çok karbon yemeyin :KK66:
Mercimek nedir ablam ya silinir, ben kendime off günlerine de off yaptım artık :KK70:

Yesil mercimek çorbası karbonhidrat olur mu cahilligime verin.
İçine eğer ki erişte gibi birşey koymayacaksan gayet güzel bir besin olur. Mercimek iyidir :KK28:

Kizlar show da gürkan kubilay konusuyor
Asla karbonhidratla proteini karistirmayin diyor
Yani 3 tabak makarna yeyin ama yaninda asla et gibi seyler yemeyin
İşte biz buna Montignac diyeti diyoruz. Forumda da aeben aeben ablamın sayfası var bir bak istersen gayet mantıklı bir diyet şekli. Bende zamanında yapmıştım, hala da uygulamaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor :KK48:

Yesil mercimek çorbası karbonhidrat olur mu cahilligime verin.
İremcim yeşil mercimek yogun bitkisel protein olsada ana yapısı karbonhidrattır , ama sağlıklı karbonhidrat yanlış anlaşılmasın . ;)Baklagiller saglıklı karbonhidrattırlar ( nohut, mercimek , fasulye )
Ama pirinç yogun nişastasından dolayı sağlıklı bir karbon değildir ..

Bana bakmayın 25 senede gardını almış bir bünyem var helede 2. Tabağı yersem olacagı buydu bile bile lades yani , bünyemi çok iyi tanıyorum o yüzden menümü yazarken ertesi gün kilo verip veremiyceğimi tahmin edebiliyorum ( istisnalar dışında tabi )

kızlar sabahları ada çayı metabolizmayı hızlandırıyormuş.birde akşamları 4 kaşık yoğurt +1 çay kaşığı kırmızı biber+yarım limon suyu yatmadan 1 saat önce yenilirse karın yağları gidiyormuş deneyen varmı:KK58:

Menü olmamış bi kere :KK12: beğenmiyorum kardeşim! Pastası yok , böreği yok! OL-MA-MIŞ! :KK47::KK47:

evet evet tıpkı seninkiler gibi demi olmamaış

Ablam bu nasıl bir duyguyla yazmadır yemin ediyorum yüreğim titredi :KK42: Gönlü güzel ablam öyle günler gör ki herkes sana gıpta edip baksın, cocuklarinla özgürce alışverişe çık ve mağazada gordugun L beden sana büyük gelsin.
Sen 'yapamazsın'ları hep yıkan ol. İnsanlara nasıl yapılacağını göster ablam. Burada işi en zor olandın sen. Buraya kadar geldin ya pes etmeden , sen istersen herşeyi yaparsın :KK200::KK36:

canım gece öyle bi duygulandım sende duygularımı hissettiğin için yüreğide çok teşekkür ederim

okuyunca ben de duygulandım
Rabbim 60 kilo olduğun günü görmeni de nasip etsin

çk teşekkürler canım özledik seni seninle yapacak bir rövanşimiz var o yenilginin acısını unutmadım
şimdiki rakibemde çok güçlü ama bakalım
tekrar geçmiş olsun canım 4 çoçuk büyüttüm gerçektren zor büyüyorlar cennet annelerin ayakları altına boşuna verilmemiş dediğim günler çok olmuştur

Nasıl mutlu oldum anlatamam. Buraya yeni katıldım ama buradaki arkadaşların sıcaklığını, samimiyetini buradan bile hissedeniliyorum. İnşallah daha da güzel haberlerinizi buradan okuruz ...

inşallah canım sizde paylaşın buraya ilk geldiğimde arkadaşların verdikleri kiloları öğrenmiştim daha bi gaza gelmiştim

Şükürler olsun bize bu günleri yaşatan Rabbime :KK66: daha dur daha neler yapacağıızz :) öyle bir gün gelecekki "bence gayet iyisin daha fazla kilo verme kötü olur" diyen fesatlara inat devam edeceğiiizzzz :))

inşallah canım iyiki varsınız

Sen böyle yazdıkça nasıl mutlu oluyorum , bilsen fatmanur ....

sağol canım ALLAH razı olsun

maşallah allah bizede nasip etsin hem mutlu oldum hem gaza geldim.:KK9::KK9::KK9::KK9:

inşallah canım sizde yaşar yazar ve bizleri mutlu edersiniz

Ablacım ne güzelsin, ne güzel yüreklisin. Sen bize, biz sana inandık. Allah daha çok mutlu olacağın günler göstersin sana ve hepimize. Daha güzel iltifatları alacağın, çoçuklarınla daha mutlu olacağın günler yakındır :KK37: Örneksin sen herkese :KK19:

çok teşekkürler canımsın ya :KK200::KK200::KK200:

Kizlar show da gürkan kubilay konusuyor
Asla karbonhidratla proteini karistirmayin diyor
Yani 3 tabak makarna yeyin ama yaninda asla et gibi seyler yemeyin
Bunuda açıklayım ; bizler sadece basinleri biliyor ve onun üstünde duruyoruz , oysa birde hazım meselesi var yani yedikten sonraki aşama ..

Et yağlıda olsa kilo aldırmaz çünki proların gl endeksleri nötrdür dalgalanma yapmazlar .lakin yanında ekmek yerseniz gl endeksleri yüksek olduğu için insülin salgılanıp yagları depo ettirirler karbonlarıda ...
Ayrıca diyelimki et 4 saatde hazmolup miğdeden geçiyorsa bunu ekmekle birlikte tüketirsek bu süre 2 katına çıkabiliyor . Hazım süresi uzayıncada miğdedeki yiyecekler alkole dönüşüp hem kilo yapıyor hemde vucudda daha farklı sağlık sorunlarına yol açıyor ...

Kubilay hocanın değil bu bilgiler çok eskiden verilen bilgiler ama ülkemizdeki diyet ve sağlıklı beslenme ilkeleri bunları yeni keşfediyor .
Monti amcanın kulakları çınlasın 25 sene önce yazmış bunları.

tünaydınlar herkese .

dünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen
1 tabak türlü yemeği
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
1 kase salata
1 avuç kadar çiğ fındık
1 kutu yoğurt

su : 1 litre
spor . 30 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates

tünaydınlar herkese .

dünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen
1 tabak türlü yemeği
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
1 kase salata
1 avuç kadar çiğ fındık
1 kutu yoğurt

su : 1 litre
spor . 30 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates
Aaa suyun az olmuş bu defa :KK14:

ADINIZ:ELIF
YAŞINIZ : 27
BOYUNUZ:1.74
KILONUZ:98
HEDEF KILONUZ:78
KILO ALMA NEDENINIZ: Öncelikli olarak bogazima çok düşün olmamdi. ikinciside sütüm olsun diye yedim (yine olmadi)
KILO VERMEYI ISTEME NEDENINIZ: Kendimi artik cok kötü hissetmeme sebep oldu. yüz kiloya 2kilo kalmis olmasi, eşimin tam beni. yarim kadar kiloda olması, kiyafetlerimin olmamasi....
BIZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben ogretmenim. cocugum 8aylik. canakkalede yaşıyorum. burda kimsemiz yok. o nedenle 2sene ucretsiz izne ayrildim. biraz içimi dokmek gibi olacak sanirim. lohusaligimda agir bir depresyon gecirdim. hala kendime tamamen gelmis degilim. simdi bile yazarken hatirliyor ve gozyaslarim akiyor. sanirim özgürlüğe ve rahata cokk alisik yasamisim. cocugum zor bir cocuktu gazi dogumdaki bazi sikintilar derken ben kendime gelemedim. hala geceleri uyku uyumuyor. mardinliyim bu arada. esikin zorunlu hizmetinicin canakkaledeyiz. annem ve esimin ailesine inat kilo vermek istiyorum. ama tatli krizlerim engel oluyor. bir defa diyetisyenle beraber 1ay diyet yaptim. basküle çıkıp sadece bir kilo verdigimi görünce pes ettim. a artik vermem gerek. cok uzun oldu sanirim

KILO ALMA NEDENINIZ: Öncelikli olarak bogazima çok düşün olmamdi. ikinciside sütüm olsun diye yedim (yine olmadi)
KILO VERMEYI ISTEME NEDENINIZ: Kendimi artik cok kötü hissetmeme sebep oldu. yüz kiloya 2kilo kalmis olmasi, eşimin tam beni. yarim kadar kiloda olması, kiyafetlerimin olmamasi....
BIZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben ogretmenim. cocugum 8aylik. canakkalede yaşıyorum. burda kimsemiz yok. o nedenle 2sene ucretsiz izne ayrildim. biraz içimi dokmek gibi olacak sanirim. lohusaligimda agir bir depresyon gecirdim. hala kendime tamamen gelmis degilim. simdi bile yazarken hatirliyor ve gozyaslarim akiyor. sanirim özgürlüğe ve rahata cokk alisik yasamisim. cocugum zor bir cocuktu gazi dogumdaki bazi sikintilar derken ben kendime gelemedim. hala geceleri uyku uyumuyor. mardinliyim bu arada. esikin zorunlu hizmetinicin canakkaledeyiz. annem ve esimin ailesine inat kilo vermek istiyorum. ama tatli krizlerim engel oluyor. bir defa diyetisyenle beraber 1ay diyet yaptim. basküle çıkıp sadece bir kilo verdigimi görünce pes ettim. a artik vermem gerek. cok uzun oldu sanirim
Elif aramızda hoşgeldin, artık yeni bir sayfa ve mutluluğa kollarını aç. Sen gitme, aramızda kal bak gör nasıl gidecek o kilolar. Tatlı krizleri malesef genel zaafımız ama onu da birlikte atlatabliriz. İçin rahat olsun kilo vermeden göndermiyoruz burdan :KK48:
Günlük yediklerini, suyunu,sporunu paylaşırsın. Bizde sana yorum yaparız alınmaca, gücenmece yok ama bak :21: Akşam yemek yeme işi bittikten sonra genelde tüm günü toplu olarak yazıyoruz. Birde sık sık takıma gel sohbet edelim, motive edelim birbirimizi :KK15:

Dünki mercimek beni şişirdi yahu :-) aslında akşam karbon yemiycektim nerden pişirdim kara şimşegi :KK70:

Çay soran olmuş , ben pek çey sevmem ne gelirse bazen form çay bazen yeşil çay demlerim tek fincanda bazanda sallama 5.1 yerde . Ilıtır bi dikişte içerim öğğ anlayın yani nasıl hazzetmediğimi :-) ben normal çayıda pek içmem kahvaltıda işte 1 brdak :-)

Mercimek nedir ablam ya silinir, ben kendime off günlerine de off yaptım artık :KK70:

İçine eğer ki erişte gibi birşey koymayacaksan gayet güzel bir besin olur. Mercimek iyidir :KK28:

İşte biz buna Montignac diyeti diyoruz. Forumda da aeben aeben ablamın sayfası var bir bak istersen gayet mantıklı bir diyet şekli. Bende zamanında yapmıştım, hala da uygulamaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor :KK48:

Bunuda açıklayım ; bizler sadece basinleri biliyor ve onun üstünde duruyoruz , oysa birde hazım meselesi var yani yedikten sonraki aşama ..

Et yağlıda olsa kilo aldırmaz çünki proların gl endeksleri nötrdür dalgalanma yapmazlar .lakin yanında ekmek yerseniz gl endeksleri yüksek olduğu için insülin salgılanıp yagları depo ettirirler karbonlarıda ...
Ayrıca diyelimki et 4 saatde hazmolup miğdeden geçiyorsa bunu ekmekle birlikte tüketirsek bu süre 2 katına çıkabiliyor . Hazım süresi uzayıncada miğdedeki yiyecekler alkole dönüşüp hem kilo yapıyor hemde vucudda daha farklı sağlık sorunlarına yol açıyor ...

Kubilay hocanın değil bu bilgiler çok eskiden verilen bilgiler ama ülkemizdeki diyet ve sağlıklı beslenme ilkeleri bunları yeni keşfediyor .

Himmm ben de diyorum ki o kadar da az yememe ragmen neden kilo veremiyorum
Bayilirim ben karisik yemeye
Hemen araştiriyorum bu konuyu

@aaben ablam döktürmüşsün, bundan sonra beslenme ve diyet uzmanım sensin :KK70:

Aramıza hoşgeldin canımcım :KK28: Hep birlikte kilo vermek dileğiyle...

Günaydın arkadaslarim ;)biraz geç kalk timahvaltimi tüm şimdi bi banyoya gidiyorum dün çok yorgunum basım ağrıyordu erken yattim yazamadim ama sizleri şimdiden izlemeye başlıyorum gitmeyince ve bütün yazılanları okudum bi kaç sayfa kaldı birazdan dvm edicem

Back
X