tsk ederim. insallah
Aramıza hoşgeldin canımcımHep birlikte kilo vermek dileğiyle...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramıza hoşgeldin canımcımHep birlikte kilo vermek dileğiyle...
hos buldum. insallah ya valla verirsem heralde hayatima renk gelecek:) bende evde vok guzel bir tatli var misafir gelecek. mecburen yemicem diye temin ettim. diger türlü misafire bile birakmayacaktim:) ben cokta saglikli beslenemiyorum salata falan. yemek bulursam sukrediyorum acikcasi:)Elif aramızda hoşgeldin, artık yeni bir sayfa ve mutluluğa kollarını aç. Sen gitme, aramızda kal bak gör nasıl gidecek o kilolar. Tatlı krizleri malesef genel zaafımız ama onu da birlikte atlatabliriz. İçin rahat olsun kilo vermeden göndermiyoruz burdan
Günlük yediklerini, suyunu,sporunu paylaşırsın. Bizde sana yorum yaparız alınmaca, gücenmece yok ama bakAkşam yemek yeme işi bittikten sonra genelde tüm günü toplu olarak yazıyoruz. Birde sık sık takıma gel sohbet edelim, motive edelim birbirimizi
![]()
bende mi ?Bugünn perşeeembeeeeeeee, nerdeee bu milleeettttttttt
1. Akşam 6dan sonraya bırakmayalımmmm yeme işleriniiii
2. Ağır sporlardan kaçınalım bugün.
3. Bol sudan vazgeçmeyiinn
4. Yarın herkes en geç 12:00'a kadar bildirimlerini yapsın![]()
ADINIZ:ELIF
YAŞINIZ : 27
BOYUNUZ:1.74
KILONUZ:98
HEDEF KILONUZ:78
KILO ALMA NEDENINIZ: Öncelikli olarak bogazima çok düşün olmamdi. ikinciside sütüm olsun diye yedim (yine olmadi)
KILO VERMEYI ISTEME NEDENINIZ: Kendimi artik cok kötü hissetmeme sebep oldu. yüz kiloya 2kilo kalmis olmasi, eşimin tam beni. yarim kadar kiloda olması, kiyafetlerimin olmamasi....
BIZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben ogretmenim. cocugum 8aylik. canakkalede yaşıyorum. burda kimsemiz yok. o nedenle 2sene ucretsiz izne ayrildim. biraz içimi dokmek gibi olacak sanirim. lohusaligimda agir bir depresyon gecirdim. hala kendime tamamen gelmis degilim. simdi bile yazarken hatirliyor ve gozyaslarim akiyor. sanirim özgürlüğe ve rahata cokk alisik yasamisim. cocugum zor bir cocuktu gazi dogumdaki bazi sikintilar derken ben kendime gelemedim. hala geceleri uyku uyumuyor. mardinliyim bu arada. esikin zorunlu hizmetinicin canakkaledeyiz. annem ve esimin ailesine inat kilo vermek istiyorum. ama tatli krizlerim engel oluyor. bir defa diyetisyenle beraber 1ay diyet yaptim. basküle çıkıp sadece bir kilo verdigimi görünce pes ettim. a artik vermem gerek. cok uzun oldu sanirim
Evet canım doğru yapmışsındoğru yaptim mi acaba formu
Tabiikiii sendeeeeee :)bende mi ?![]()
adım yok denemedikilerdeEvet canım doğru yapmışsınhoşgeldin tekrardaaan... senle deee meslektaşııızz
Tabiikiii sendeeeeee :)
Ben denedim canım ama yanında plates ve diyetle yapıyordum ama tek başına pek etkili olduğunu sanmıyorumkızlar sabahları ada çayı metabolizmayı hızlandırıyormuş.birde akşamları 4 kaşık yoğurt +1 çay kaşığı kırmızı biber+yarım limon suyu yatmadan 1 saat önce yenilirse karın yağları gidiyormuş deneyen varmı![]()
Canım daha liste güncellenmedi. Kaptanimiz gunceller cumadan sonraadım yok denemedikilerde
benim adım neden denemedekilerde yok ki![]()
adım yok denemedikilerde
Hoşgeldin canım, sende kendi başlangıç kilo mu gordumADINIZ:ELIF
YAŞINIZ : 27
BOYUNUZ:1.74
KILONUZ:98
HEDEF KILONUZ:78
KILO ALMA NEDENINIZ: Öncelikli olarak bogazima çok düşün olmamdi. ikinciside sütüm olsun diye yedim (yine olmadi)
KILO VERMEYI ISTEME NEDENINIZ: Kendimi artik cok kötü hissetmeme sebep oldu. yüz kiloya 2kilo kalmis olmasi, eşimin tam beni. yarim kadar kiloda olması, kiyafetlerimin olmamasi....
BIZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben ogretmenim. cocugum 8aylik. canakkalede yaşıyorum. burda kimsemiz yok. o nedenle 2sene ucretsiz izne ayrildim. biraz içimi dokmek gibi olacak sanirim. lohusaligimda agir bir depresyon gecirdim. hala kendime tamamen gelmis degilim. simdi bile yazarken hatirliyor ve gozyaslarim akiyor. sanirim özgürlüğe ve rahata cokk alisik yasamisim. cocugum zor bir cocuktu gazi dogumdaki bazi sikintilar derken ben kendime gelemedim. hala geceleri uyku uyumuyor. mardinliyim bu arada. esikin zorunlu hizmetinicin canakkaledeyiz. annem ve esimin ailesine inat kilo vermek istiyorum. ama tatli krizlerim engel oluyor. bir defa diyetisyenle beraber 1ay diyet yaptim. basküle çıkıp sadece bir kilo verdigimi görünce pes ettim. a artik vermem gerek. cok uzun oldu sanirim
Nasıl oldun pembecim tamamen iyileştinmi ?
Listedeki arkadaşlar;
@fatmanurkaya
N Naz
N Nana
shadelima
T tozpembefil
Yarın listeye girebilecek olanlaarr
M mutlu91
M Melininannesi15
D denizkizi_88
Size şuan çooook büyük bir iş düşüyooorryarın harikaaaaa bildirimler bekliyorumm amaaaan bugüne dikkaatttt
![]()
Bu sabah tartıldın mı peki bugünde bildirim yapabilirsinay hadi inşallaahhhh ben yarın yolda olucam nihale mesaj atarım en olmadı...
ayayayayya perimmmm üzülerek söylüyorum benim kilom sabit ya da 300-400 gr fazla çıkacak gibi. regl öncesi durumda şiş şiş geziyorum. gözümün çnenünde çikolatalar bir bir geçiyor. bende onlara el sallıyorum :))Listedeki arkadaşlar;
@fatmanurkaya
N Naz
N Nana
shadelima
T tozpembefil
Yarın listeye girebilecek olanlaarr
M mutlu91
M Melininannesi15
D denizkizi_88
Size şuan çooook büyük bir iş düşüyooorryarın harikaaaaa bildirimler bekliyorumm amaaaan bugüne dikkaatttt
![]()