Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elif aramızda hoşgeldin, artık yeni bir sayfa ve mutluluğa kollarını aç. Sen gitme, aramızda kal bak gör nasıl gidecek o kilolar. Tatlı krizleri malesef genel zaafımız ama onu da birlikte atlatabliriz. İçin rahat olsun kilo vermeden göndermiyoruz burdan :KK48:
Günlük yediklerini, suyunu,sporunu paylaşırsın. Bizde sana yorum yaparız alınmaca, gücenmece yok ama bak :21: Akşam yemek yeme işi bittikten sonra genelde tüm günü toplu olarak yazıyoruz. Birde sık sık takıma gel sohbet edelim, motive edelim birbirimizi :KK15:
hos buldum. insallah ya valla verirsem heralde hayatima renk gelecek:) bende evde vok guzel bir tatli var misafir gelecek. mecburen yemicem diye temin ettim. diger türlü misafire bile birakmayacaktim:) ben cokta saglikli beslenemiyorum salata falan. yemek bulursam sukrediyorum acikcasi:)

ADINIZ:ELIF
YAŞINIZ : 27
BOYUNUZ:1.74
KILONUZ:98
HEDEF KILONUZ:78
KILO ALMA NEDENINIZ: Öncelikli olarak bogazima çok düşün olmamdi. ikinciside sütüm olsun diye yedim (yine olmadi)
KILO VERMEYI ISTEME NEDENINIZ: Kendimi artik cok kötü hissetmeme sebep oldu. yüz kiloya 2kilo kalmis olmasi, eşimin tam beni. yarim kadar kiloda olması, kiyafetlerimin olmamasi....
BIZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben ogretmenim. cocugum 8aylik. canakkalede yaşıyorum. burda kimsemiz yok. o nedenle 2sene ucretsiz izne ayrildim. biraz içimi dokmek gibi olacak sanirim. lohusaligimda agir bir depresyon gecirdim. hala kendime tamamen gelmis degilim. simdi bile yazarken hatirliyor ve gozyaslarim akiyor. sanirim özgürlüğe ve rahata cokk alisik yasamisim. cocugum zor bir cocuktu gazi dogumdaki bazi sikintilar derken ben kendime gelemedim. hala geceleri uyku uyumuyor. mardinliyim bu arada. esikin zorunlu hizmetinicin canakkaledeyiz. annem ve esimin ailesine inat kilo vermek istiyorum. ama tatli krizlerim engel oluyor. bir defa diyetisyenle beraber 1ay diyet yaptim. basküle çıkıp sadece bir kilo verdigimi görünce pes ettim. a artik vermem gerek. cok uzun oldu sanirim

doğru yaptim mi acaba formu
Evet canım doğru yapmışsın ;) hoşgeldin tekrardaaan... senle deee meslektaşııızz ;)
Tabiikiii sendeeeeee :)

kızlar sabahları ada çayı metabolizmayı hızlandırıyormuş.birde akşamları 4 kaşık yoğurt +1 çay kaşığı kırmızı biber+yarım limon suyu yatmadan 1 saat önce yenilirse karın yağları gidiyormuş deneyen varmı:KK58:
Ben denedim canım ama yanında plates ve diyetle yapıyordum ama tek başına pek etkili olduğunu sanmıyorum

ADINIZ:ELIF
YAŞINIZ : 27
BOYUNUZ:1.74
KILONUZ:98
HEDEF KILONUZ:78
KILO ALMA NEDENINIZ: Öncelikli olarak bogazima çok düşün olmamdi. ikinciside sütüm olsun diye yedim (yine olmadi)
KILO VERMEYI ISTEME NEDENINIZ: Kendimi artik cok kötü hissetmeme sebep oldu. yüz kiloya 2kilo kalmis olmasi, eşimin tam beni. yarim kadar kiloda olması, kiyafetlerimin olmamasi....
BIZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben ogretmenim. cocugum 8aylik. canakkalede yaşıyorum. burda kimsemiz yok. o nedenle 2sene ucretsiz izne ayrildim. biraz içimi dokmek gibi olacak sanirim. lohusaligimda agir bir depresyon gecirdim. hala kendime tamamen gelmis degilim. simdi bile yazarken hatirliyor ve gozyaslarim akiyor. sanirim özgürlüğe ve rahata cokk alisik yasamisim. cocugum zor bir cocuktu gazi dogumdaki bazi sikintilar derken ben kendime gelemedim. hala geceleri uyku uyumuyor. mardinliyim bu arada. esikin zorunlu hizmetinicin canakkaledeyiz. annem ve esimin ailesine inat kilo vermek istiyorum. ama tatli krizlerim engel oluyor. bir defa diyetisyenle beraber 1ay diyet yaptim. basküle çıkıp sadece bir kilo verdigimi görünce pes ettim. a artik vermem gerek. cok uzun oldu sanirim
Hoşgeldin canım, sende kendi başlangıç kilo mu gordum :KK66: en kısa zamanda sende kurtulacaksin inşallah :KK24: azimli olman çok önemli, sakın pes etme ve sonuna kadar git :KK66:

Listedeki arkadaşlar;

@fatmanurkaya
N Naz
N Nana
shadelima shadelima
T tozpembefil

Yarın listeye girebilecek olanlaarr :KK66:
M mutlu91
M Melininannesi15
D denizkizi_88

Size şuan çooook büyük bir iş düşüyooorr :KK66: yarın harikaaaaa bildirimler bekliyorumm amaaaan bugüne dikkaatttt :KK20:
:KK20:
ayayayayya perimmmm üzülerek söylüyorum benim kilom sabit ya da 300-400 gr fazla çıkacak gibi. regl öncesi durumda şiş şiş geziyorum. gözümün çnenünde çikolatalar bir bir geçiyor. bende onlara el sallıyorum :))
çok çok heyecanlıyım yarın için :)

Bugün akşam kayın validemi dışarda yemeğe goturcez erzurumdayiz cag yedircez bnde iki dn fazla yemeyecegim:oops: ve bol su iciyorum bugün bakalım yarın ne olacak

Back
X