- 18 Mart 2015
- 2.245
- 5.311
- 78
- 34
yarın tartı yüzünü güldürecek cnm
İnşallah Makbulecim, yeni yıla gelmeden hedefime geleyim istiyorum artık. Tam 1 yıl sonra hedefime ulaşmış olacağım bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın tartı yüzünü güldürecek cnm
Daha iyiyim cnm tsk ederim hala bi tuhaf im ama Dünkü kadar değil çok şükür kadın olmak zor yaaİnşallah Makbulecim, yeni yıla gelmeden hedefime geleyim istiyorum artık. Tam 1 yıl sonra hedefime ulaşmış olacağım bakalımSen bugün nasılsın tatlım, içinde ki sıkıntı inşallah rahatlamıştır.
Aaaa çok doğru bir seçim, kitabıda filmide çok iyi. İyi seyirler kuzumŞuan izliyorum kitabını aylar önce okuduğum uçurtma avcısını izliyorum
Teşekkürler canımAaaa çok doğru bir seçim, kitabıda filmide çok iyi. İyi seyirler kuzum
![]()
Belya kuzu bak sana bir sürü surat koydum sen anla
Neyse olur, insanız sonuçta ama Perşmebeleri dükkanı böyle şeylere kapa
![]()
Sagol canım aldım ben alacağımiAaaa çok doğru bir seçim, kitabıda filmide çok iyi. İyi seyirler kuzum
![]()
Belya kuzu bak sana bir sürü surat koydum sen anla
Neyse olur, insanız sonuçta ama Perşmebeleri dükkanı böyle şeylere kapa
![]()
Valla zor hele de evli, çocuklu olmak tümden zorDaha iyiyim cnm tsk ederim hala bi tuhaf im ama Dünkü kadar değil çok şükür kadın olmak zor yaa![]()
Valla zor hele de evli, çocuklu olmak tümden zorBekarım, özgürüm, mutluyum ohhh 2 kaşık diyetlik aşım ağrısız başım
![]()
Selinn güzeldi buValla zor hele de evli, çocuklu olmak tümden zorBekarım, özgürüm, mutluyum ohhh 2 kaşık diyetlik aşım ağrısız başım
![]()
Kuzucum evet yedin olan oldu, telafisi için gerekeni de yaptın. Ama bunu dert etme, madem yedin zevk al. Hep diyorum İnsanız nefsimiz var, yeri geliyor dur diyoruz, yeri geliyor diyemiyoruz. Ama bu demek değil ki canımız çok istedi yiyelim. Mümkün olduğunda tutuyoruz kendimizi. Sende yeni başladın alışacaksın elbet. Emin ol bazen öyle ortamlarda kalacaksın ki pastalar, börekler, tatlılar havada uçuşacak ve asıl iraden o zaman ortaya çıkacak. Sadece azcık sabırlı olmalıyız. Senin nezninde tüm takıma söylüyorum kuzuSagol canım aldım ben alacağımi![]()
ama napiyim yedim artık
Öyle ortamlarda çok kaldım ve hiç yemediği.nefsima hakim.olduğum.oldu canım yine basaracagim inşallahKuzucum evet yedin olan oldu, telafisi için gerekeni de yaptın. Ama bunu dert etme, madem yedin zevk al. Hep diyorum İnsanız nefsimiz var, yeri geliyor dur diyoruz, yeri geliyor diyemiyoruz. Ama bu demek değil ki canımız çok istedi yiyelim. Mümkün olduğunda tutuyoruz kendimizi. Sende yeni başladın alışacaksın elbet. Emin ol bazen öyle ortamlarda kalacaksın ki pastalar, börekler, tatlılar havada uçuşacak ve asıl iraden o zaman ortaya çıkacak. Sadece azcık sabırlı olmalıyız. Senin nezninde tüm takıma söylüyorum kuzu![]()
Diyet lik as güzelmiş
valla bekarlığin tadını cikar cnm ama şunu da söyliyim anne olmak D çok başka
![]()
Selinn güzeldi bu2 kaşık diyetlik aşım
![]()
Ooo tamam o zaman sen başarırısın, 1 defa yapan 10 defa daha yapar. Kadının fendi, diyeti bile yendiÖyle ortamlarda çok kaldım ve hiç yemediği.nefsima hakim.olduğum.oldu canım yine basaracagim inşallah
Yarin hemen düzeltiyorumAslında genel olarak güzel sadece ara içeriği itibari ile fazla olmuş ya meyve ya da kuruyemiş tüketsen daha iyiydi. Zaten ordaki cipsleri görmedim sayıyorumBu arada er yemeği nedir bilmiyorum.
Evett bir makbule menüsü daha, gayet güzel inş. şifa bulursun.
İşte buBomba gibi Cuma menüsü
Kesinlikle ablacım yorgunluğunun sebebi bugün yetersiz beslenmen. İyi ki başağrısı yapmamış sende. Bu kilolar bir ayda yerleşmedi ve 1 ayda da gitmesi beklenemez. Emin adımlarla, tekrar geri almamak üzere gidecek bu kilolar![]()
Nispet haaaa nalçakValla zor hele de evli, çocuklu olmak tümden zorBekarım, özgürüm, mutluyum ohhh 2 kaşık diyetlik aşım ağrısız başım
![]()
bu isler kısmet cnm allah hayırlı kismet ler cikarsin karşına2 kaşıkdan fazlası zarar, beni alan yaşadı çok zahmetsizim hee
Anne olmak çok güzeldir, tahmin edebiliyorum ama bir yandan heves ediyorum böyle mutlu çiftlere, bir yandan da korkuyorum ya o çiftlerden olamazsam diye. Sanırım şuan ki durumda gayet normal bir süreçteyim
Hatta gayet iyiyim iyi
![]()
Yaşın kaç kuzu2 kaşıkdan fazlası zarar, beni alan yaşadı çok zahmetsizim hee
Anne olmak çok güzeldir, tahmin edebiliyorum ama bir yandan heves ediyorum böyle mutlu çiftlere, bir yandan da korkuyorum ya o çiftlerden olamazsam diye. Sanırım şuan ki durumda gayet normal bir süreçteyim
Hatta gayet iyiyim iyi
![]()
Yarin hemen düzeltiyorum
Ders alınmıştır
Nispet haaaa nalçak
İnşallah canım, Allah önce isteyenlere versin ben kafa iznine çıkardım kendimibu isler kısmet cnm allah hayırlı kismet ler cikarsin karşına
Seni senin kadar iyi anlayamam asla biliyorum yaşamadığım bilmediğim birşey ayrıca evli dahi değilim. Ama tek bildiğim birşey var ki Rabbim herşeyin hayırlısını bilir vardır bunda da bir hayırCanim bu ugurda çok göz yaşi döktüm inan bana 4 sene ugraştim 9 düşük 1 dış gebelik geçirdim ailemden 14 saat uzakta hastene için bile 2 saat yol gidip donüyordum bulundugum yerde imkan yoktu
Sabahlara kadar secde de agladimi bir ben bilirim
Eşimin ailesinin laf sokmalariyla ugraştim
Benim sag tüp saglam
Sol tup pko yumurtlama olmuyor
Ve ben sag tüpte dışgebelik geçirdim tüpümü kaybettim her gittigim doktor bir daha asla olmaz cocugun dedi bir ben inandim umudumu kaybetmedim
Yalvardim tüp bebek yapin diye olmaz dediler vücut bebegi parçalıyor tüp bebegide parçalar
Dünyanin parasini verdim olsun istiyorum tüp bebek
İnanirmisin başladık hergün igne yedim tüp bebek için aşilamanin yapilacagi gün eşim izin alamadi gelemedi boşa gitti bütun yedigim igneler
Ama şükür oldu bak hemde tedavisiz
Oyyy oyyy Allah sabır versin :)Nasıl güzel bir duygu! Çok şükür Allahım darısı başıma inşallah! Şu saatte o kadar duygulandım o kadar iyi geldi ki gerçekten tebrikler!
Ben özel bir okulda lise kademesinde yönetici olarak çalışıyorum. Sürekli toplantılar ve odamda sürekli haylazlar dolu olduğundan inanın bir saniye açamıyorum bilgisayarı. Çıkışta ise toplantılar koyuyorlar anlık, birde veli toplantılarıo yüzden genel olarak her zaman bu yoğunlukta olacağım ama yine de her boş vaktimde sizinleyim güzel insanlar
![]()
Yarın tartı günü ya, genelde daha ağır sporlar kas kütlemizde artışa sebep olabilir yarın artı çıkma olasılığımız olmasın diyehos buldukk. oo hocam hadi bakalim onsallah vercez bunkilolari. agir spordan neden uzak duruyorduk bu arada
İlk sayfamızda kurallarımız var canım oku eğer kabul edersen formu doldurup hem bana hem buraya gönderirsen deneme süren başladı demektirbende katılmak istiyorum aranıza neler yapıcaz ki:)))
Aaaa evet süper olur yazarsan vallaMartta iki yilim bitecek canimperigunlugu canm şuan disardayim ama eve gidince bakıp yazayım içindekileri mısır püskülü kiraz sapı fln vardı hatırladığım.kadaryla
Lebleebiiiii güzeeliiiiiiKızlarrrrr eve giderken internet paketi almayı düşünüyorum ama nooolur nolmaz şimdiden menülerimi yazayım,
Sabah,
Kepek ekmeğe domates, peynir ve salam üçlüsünden sandviç ve çay
Ara öğün,
Yarım avuç Leplebi ve kayısılı çay
Öğlen,
Ezogelin çorba,
Karnıyarık (ilk görünce çok üzüldüm ama kızartılmamış haşlanmış olduğunu duyunca en küçüğünü gömdüm bi güzel
Salata
Ara öğün,
Yarım avuç Leplebi ve kayısılı çay(ilkiyle aynı)
Akşam,
Henüz yemedim ama yoğurt yiyebilicem sadece o da protein alabilmek için 8 gibi evde olabilicem çünkü![]()
Sabah 1 haşlanmiş yumurta 1 salatalik 1 domates 5 yaprak kıvırcik 2 dilim kepek ekmegi
Ara 5 badem
Ögle 1domates 1salatalik 1biber 4yaprak kivircik ve dereotuyla yagsiz tatsiz tutsuz saçma sapan bir salata
Ara zencefilli çay sekersiz
Akşam patlican közlemesi yogurtlu 1 dilim kepek ekmek
2 bucuk litre su
Oğluşla badmilton 1 saat
Meyve suyu hazır paketse bende pek tavsiye etmiyorum açıkcası ama evet gerçekten tadı süper oluyo hele şeftalilisine bayılıyorum başkasa sevmemEvet ben de menümü yazayım
SABAH 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir
ÖĞLE tavuk sote 3 kasik bulgur pilavı lahana salatası 1 kutu meyva suyu
ARA 1 avuç leblebi kuru üzüm 2 mandalina 4 5 tane cips (bu olmadi biliyorum ama dayanamadim )
AKŞAM 1 Kase yeşil mercimek çorbası 3 kasik er yemeği ayran salata
SU 3 litre yi geçtim. Yatincaya kadar 2 daha içerim. Suyu çok seviyorum.
SPOR Okuldan gelirken 15 dk yürüdüm ama başka spor yapamadım yaparsam yazarim.
Ve dükkanı kapattım yarını bekliyorum. Herkese sevgiler...
Bugün ki menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 3 dlm kızarmış tb ekmeği, 2 dlm beyaz peynir, domates, salatalık ve yeşil çay.
Ara; 1 mandalina ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; közlenmiş patlıcan, 4 yk yoğurt ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 1 elma ve sade kahve.
Akşam; 1 kepçe domates çorbası, 6 yk ıspanak, 1 tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt.
Su; 2.5 lt su.
kızlar merhaba nasılsınız bakalım şu veli seminerini atlatım şükür gerildim bu hafta ya bu seminer yüzünden bitti bari içim hala gergin bi tuhafım menümü paylaşım hemen
sabah: 1 kk örgü peyniri 1 yumurta 1 tk tahin pekmez 2 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin domates roka dereotu biber 1 çb süt
ara: 1 mandalina
öğlen: 6 yk kısır(kısır dediğime bakmayın bulgur salatası gibi içind sıfır yağsıfır tuz) turşu azıcık (tuz yerine ) bol marul domates roka 2 bardak çay
ara: 10 badem 1 bardak süt
akşam: 3 köfte kadar et haşlama salata 2 dilim ekmek
ara: 1 bardak sütlü kahve 20 gr kuru üzüm 3 kuru kayısı
spor ebruli program tekrarı
su 2 lt içildi yatana kadar üçü bulur
Fıstıııkkk en son günün cumartesi tatlımMenümü yazim:
Kahvaltı:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir
Ara:1 elma
Öğle:
1 tabak kereviz
1 kase yoğurt
Ara:
1 nescafe
5-6 badem
Akşam:
Hindi sote
Turpotu salatası
Ayran
Spor:45 dk yürüyüş(+2 mil leslie ceza)
Su:2 lt
Sabah tahin-pekmez, öğle yememişsin, akşam sütlaçsabah: 2 bardak limonlu su 1 bardak şekersiz çay 2/yumurta 5 6 dal maydonoz 2 yeşil soğan 50 gr peynir 1 t k tahin pekmez 1 büyük bardak bergamutlu yeşil çay
Ara öğün kirkkilitotlu çay 1 büyük fincan
1 portakal 1 elma
öğle : yok
akşam: 2 sis cağ kebab 2 ymk kaşığı salata ve sütlaç ( az şekerli ve dayanamadım)
Su : 2 lt. Bitirdim ama yatmaya 3 bile olabilir
Spor: 15 dk yürüyüş .150 ip atladim (sütlaç için ceza verdim.kendime fazla atladim)
Helaal olsun sana kuzum ben beceremedim kusucaktım nerdeyseMenü:
Kahvaltı: prinç lapası+1 kase yoğurt
Öğlen: prinç lapası+1 kase yoğurt+ 1 küçük tabak salata
Akşam: prinç lapası+1 kase yoğurt
Su: 3 lt olmuştur. Biraz daha içerim.
Spor: en az 30 dk hızlı tempo yürüyüş.