Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşın kaç kuzu
Parti kur oy verelim ablişkoooYişbaşında itibaren 40 ve üstü kilo veriyor topigi açacamDuyrulur
![]()
Ahahaha 2 mesajdan 1'i benim. Kaptan Yardımcısı olarak gündüz ki yokluğumu akşama telafı ediyorumEve geldiğimden beri geçmişi okicam diye anam ağladı resmeeeenaayy bide üstüne pcm wifi ile nete girmez oldu kör olasıca
iki dk giriyo beş dk duruyo aayyy onunla uğraşıyorum bi yandanda
neyseki evde başka pc varda sorun olmuyor pek yaaaa
geçmişi okuyom okuyuom biraz cevap yazıp devam etmeye çalışıyodum çok şükür geçmiş bitti
Booooll muhabbetler olsun ohhhh ohhhh takımımız canlaanndıı iyice yaa maşallaah maşalllaaaah![]()
iyi akşamlar canımmİyi akşamlaaaaar bu gece kendime zaman ayırıp film keyfi yapıyorum sizler neler yapıyorsunuz bakalım?
Nemo problemo teyze bile diyebilirsin24 yaşında tazeyimSana abla diyorum, sorun yok di mi?
Ablam bizde o güvensiz yollardan geçtik, meyve bile yemiyordum heygidiheyy. Tamamen şişman psikolojisi bunlarteşek ederim arkadaşlar umarım dinler biraz zor gözüksede rabbim içine o şefki verir anası gibi aslında beni gördükçe çok istiyor ama kendine güvenemiyor diyetisyen ona 41 kilo belirlemiş o diyoki 100kilo olsam yeteroğlum dedim insan kilo verdikçe inanki daha çok vermek istiyor.ama okadar güvensizki kendine yok ben okadar kilo veremem diyor.
ooohh süpersinnn :) bende şimdi film seyredicem. bir öneriniz var mı acep?İyi akşamlaaaaar bu gece kendime zaman ayırıp film keyfi yapıyorum sizler neler yapıyorsunuz bakalım?
erkek olmasa getirecem nanacım ama erkekAblam bizde o güvensiz yollardan geçtik, meyve bile yemiyordum heygidiheyy. Tamamen şişman psikolojisi bunlar
Ablam sen onu buraya getir biz ablalarını görünce bi hirslanir şaşar kalırsın![]()
ne yapayım dışlamışsınız bizi hepiniz 20li yaşlardaParti kur oy verelim ablişkooo![]()
Bizden kurtulma çabaları ise bunlar, çok beklersinizYişbaşında itibaren 40 ve üstü kilo veriyor topigi açacamDuyrulur
![]()
Ablacım olmamış bugün, öğlen zaten direk cısss durumunda. Senin daha sağlıklı beslenmen lazım. Sabah hani domates, salatalık, akşam yogurt nerde birde akşam kuru fasulye ve ekmeksabah : 3 dilim kızarmış ekmek+ şekersiz çay +1 dilim peynir+ 1 tatlı kaşığı bal
ara: şekersiz adaçayı
öğlen acelem vardı çocuklara yaptığım az yağlı poğaçadan 1 tane yedim
akşam :4 yemek kaşığı kuru fasulye+ 2 dilim ekmek+ 1 kase yoğurt
ara: 8 tane fındık + süt.![]()
AhahaNemo problemo teyze bile diyebilirsin
31 yaşindayim ben de
24 yaşinda evlendim
Büyükbabamin sözünü hic unutmam beni istemeye gelecekleri gün ev ahalisi toplandi buyukbabam babaanneme diyor ki
Bu kizi bu sene verdik verdik yoksa bu 25 te birinin kaşı var birinin gözü var diye evde kalır gözü açilmadan everelim
Bi 5 kilo verse yasemin gerisini kendi isteyecek işte . Rabbım içine istek versin bu konudateşek ederim arkadaşlar umarım dinler biraz zor gözüksede rabbim içine o şefki verir anası gibi aslında beni gördükçe çok istiyor ama kendine güvenemiyor diyetisyen ona 41 kilo belirlemiş o diyoki 100kilo olsam yeteroğlum dedim insan kilo verdikçe inanki daha çok vermek istiyor.ama okadar güvensizki kendine yok ben okadar kilo veremem diyor.
Ne tür film seversin?ooohh süpersinnn :) bende şimdi film seyredicem. bir öneriniz var mı acep?
İyiyim bende güzel şeyler oluyor mutluyumiyi akşamlar canımmbende bomba gibiyimmm :) sen neler yapıyorsun
![]()