Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eve geldiğimden beri geçmişi okicam diye anam ağladı resmeeeen :KK70::KK70::KK70::KK70: aayy bide üstüne pcm wifi ile nete girmez oldu kör olasıca :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: iki dk giriyo beş dk duruyo aayyy onunla uğraşıyorum bi yandanda :KK70::KK70::KK70::KK70: neyseki evde başka pc varda sorun olmuyor pek yaaaa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
geçmişi okuyom okuyuom biraz cevap yazıp devam etmeye çalışıyodum çok şükür geçmiş bitti :KK70:

Booooll muhabbetler olsun ohhhh ohhhh takımımız canlaanndıı iyice yaa maşallaah maşalllaaaah :KK15::KK60:

Eve geldiğimden beri geçmişi okicam diye anam ağladı resmeeeen :KK70::KK70::KK70::KK70: aayy bide üstüne pcm wifi ile nete girmez oldu kör olasıca :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: iki dk giriyo beş dk duruyo aayyy onunla uğraşıyorum bi yandanda :KK70::KK70::KK70::KK70: neyseki evde başka pc varda sorun olmuyor pek yaaaa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
geçmişi okuyom okuyuom biraz cevap yazıp devam etmeye çalışıyodum çok şükür geçmiş bitti :KK70:

Booooll muhabbetler olsun ohhhh ohhhh takımımız canlaanndıı iyice yaa maşallaah maşalllaaaah :KK15::KK60:
Ahahaha 2 mesajdan 1'i benim. Kaptan Yardımcısı olarak gündüz ki yokluğumu akşama telafı ediyorum :KK51: :KK70::KK70:

sabah : 3 dilim kızarmış ekmek+ şekersiz çay +1 dilim peynir+ 1 tatlı kaşığı bal
ara: şekersiz adaçayı
öğlen acelem vardı çocuklara yaptığım az yağlı poğaçadan 1 tane yedim
akşam :4 yemek kaşığı kuru fasulye+ 2 dilim ekmek+ 1 kase yoğurt
ara: 8 tane fındık + süt.:KK37::KK37::KK37::KK37:

24 yaşında tazeyim :KK23::KK48: Sana abla diyorum, sorun yok di mi?
Nemo problemo teyze bile diyebilirsin
31 yaşindayim ben de
24 yaşinda evlendim
Büyükbabamin sözünü hic unutmam beni istemeye gelecekleri gün ev ahalisi toplandi buyukbabam babaanneme diyor ki
Bu kizi bu sene verdik verdik yoksa bu 25 te birinin kaşı var birinin gözü var diye evde kalır gözü açilmadan everelim

teşek ederim arkadaşlar umarım dinler biraz zor gözüksede rabbim içine o şefki verir anası gibi aslında beni gördükçe çok istiyor ama kendine güvenemiyor diyetisyen ona 41 kilo belirlemiş o diyoki 100kilo olsam yeter:KK70:oğlum dedim insan kilo verdikçe inanki daha çok vermek istiyor.ama okadar güvensizki kendine yok ben okadar kilo veremem diyor.
Ablam bizde o güvensiz yollardan geçtik, meyve bile yemiyordum heygidiheyy. Tamamen şişman psikolojisi bunlar :KK52:
Ablam sen onu buraya getir biz ablalarını görünce bi hirslanir şaşar kalırsın :KK70:

Ablam bizde o güvensiz yollardan geçtik, meyve bile yemiyordum heygidiheyy. Tamamen şişman psikolojisi bunlar :KK52:
Ablam sen onu buraya getir biz ablalarını görünce bi hirslanir şaşar kalırsın :KK70:
erkek olmasa getirecem nanacım ama erkek:KK70:kız nikimi alsak:KK70: o birkaç kilo verse güveni gelirde yanımda değil.

sabah : 3 dilim kızarmış ekmek+ şekersiz çay +1 dilim peynir+ 1 tatlı kaşığı bal
ara: şekersiz adaçayı
öğlen acelem vardı çocuklara yaptığım az yağlı poğaçadan 1 tane yedim
akşam :4 yemek kaşığı kuru fasulye+ 2 dilim ekmek+ 1 kase yoğurt
ara: 8 tane fındık + süt.:KK37::KK37::KK37::KK37:
Ablacım olmamış bugün, öğlen zaten direk cısss durumunda. Senin daha sağlıklı beslenmen lazım. Sabah hani domates, salatalık, akşam yogurt nerde birde akşam kuru fasulye ve ekmek :KK43: Ekmek yiyeceğine daha çok kuru yeseydin daha iyiydi :KK15:

Nemo problemo teyze bile diyebilirsin
31 yaşindayim ben de
24 yaşinda evlendim
Büyükbabamin sözünü hic unutmam beni istemeye gelecekleri gün ev ahalisi toplandi buyukbabam babaanneme diyor ki
Bu kizi bu sene verdik verdik yoksa bu 25 te birinin kaşı var birinin gözü var diye evde kalır gözü açilmadan everelim
Ahaha :KK70: haklıymış ablam ama şimdiki kızların bırak 24ü, 18inde gözü açılıyor. :KK70::KK70:

perigunlugu perigunlugu canm tahin pekmezi bn zatn az pekmzli seviyorum ve 2 çay kaşığı yemisimdr çayın içindekileri de yazıyorum kirkkilit otu %30 .ballıbaba , ayrık otu,misirpuskulu,kiraz sapı,kekik çemen ,arpa ,avakado yapragi karisik bi çay

teşek ederim arkadaşlar umarım dinler biraz zor gözüksede rabbim içine o şefki verir anası gibi aslında beni gördükçe çok istiyor ama kendine güvenemiyor diyetisyen ona 41 kilo belirlemiş o diyoki 100kilo olsam yeter:KK70:oğlum dedim insan kilo verdikçe inanki daha çok vermek istiyor.ama okadar güvensizki kendine yok ben okadar kilo veremem diyor.
Bi 5 kilo verse yasemin gerisini kendi isteyecek işte . Rabbım içine istek versin bu konuda ;)
Hem allah kavuştursun hem gözün aydın bacım ;)

Back
X