Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

perim otlara dikkat et, bu sefer karaciğerden olmayalım :))
yürüyüş yapmaktan zevk almıyorum. hoplamalı zıplamalı bişi olmalı benim için :)
Bu konuda Selinanya Selinanya daha çok yardımcı olacaktır malum kendisi spor ustası gibi ;)))
iyi akşamlar arkadaşlar menümü veriyorum
SABAH
2 dlm tam tahıllı ekmek
1 hş yumurta
peynir
domates
5 zeytin
ÖĞLE
ton balıği ayran
AKŞAM
1 kase yoğurtlu patates yemeğinin suyu
2.5 lt civarı su 40 45 dk yürüyüş herkese hayırlı akşamlar

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

canım yeni yazılarına bayıldim menim gibi gözleri nde sıkıntı olanlar için bayılıyorum büyük ve renkli yazılara proluğun hayırlı olsun
Bende hem görünsün diye büyük yaptım kırmızıyada bayılıyorummmm :))) pro olmadan önce hep tek tek uğraşmak zorunda kalıyorum çok şükür artık öyle bir sorunum kalmadı ;) çoook teşekkür ederim ;)

hemen menümü vereyim arkadaşlar:)
sabah : 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 bardak yarım yağlı süt, 1 kivi ve 1 ceviz
ara: 2 parmak kalınlığında çiğ bal kabağı ( balkabağını çiğ yemediyseniz tavsiye ederim çok güzeldir :) )
öğle: 1 kase çorba, 2 kaşık pilav, et sote, 1 kase cacık
ara: 1 küçük elma
akşam : kabak/dereotu yoğurtlaması (yağsız), 1 dilim tb ekmeği, 5 zeytin

su : 1.5 lt(akşama da kadar 2 lt olur o)
spor: 30 dakika kardiyo

canlarım, benim bacaklar, basen, kalça maşallah aldı başını gidiyor.önereceğiniz bir spor programı var mı etkili?

Denizcim öncelikle menün gayet güzel Hoppa Bende hep basenlerden şikayetçiydim ama gerçekten en iyisi yürüyüş. Çünkü kilo verilmeden cardiyo egzersizlerine başlandığında yağlar kasa dönüşüyor. Belki düzgün bir görüntü oluşuyor ama o kalınlığı kaybolmuyor. En azından hedefine son 5 kilo kaldığında cardiyo ve sıkılaşma egzersizleri yapman bence daha iyi olur. Ben 1 yıldır nerdeyse spor yapıyorum evde kendi başıma ve çoğunluğunda yürüyüş yaptım gerçekten inceldi. Tabi dönem dönem cardiyo egzersizleri de yaptım hala da yapıyorum ama bazen cardiyoya halim yoksa en az 30 dk yürüyüş yapıyorum. Eğer ki yavaş tempo seni sıkıyorsa interval ya da power walk denilen egzersizler idealdir. Birde şu var egzersiz en az 30 dk hatta bana göre 45 dk yapılmalı çünkü vucut 20 dk. sonra yağ yakımına başlıyor. Nacizane fikrim budur.

Ancak kendime geldim hadi menü vereyimmm :)) Güya lapa yapayım dedim ama olmadı cidden iğrenmişim artık ya :KK53:

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
3 parça peynir 6 7 zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates maydanoz
1 şekersiz çay

öğlen:
3 kaşık pirinç lapası (yemek yemekten iğrendim valla :KK12:)
1 şekersiz çay

ara:
2 kuru kayısı, 1 mandalina

akşam:
6 köfte
salata
yoğurt

2 lt su içtim. 45 dk yürüyüş yaptım.

Yaaaaaa :mad::mad: menem günahım ne idi lapa yidim :KK47: Ohh bildiğin sultan sofrası kurmuşun bugün midene. :63::KK12::KK70:

1-%C5%9Feker-v%C3%BCcut.jpg

Şekeri Bıraktığınızda Vücudunuza Ne Olur?
Şeker kabızlığa veya diğer sorunlara yol açabilir, bu yüzden beslenmenizden şekeri çıkartarak hem sağlıklı olduğunuz kiloyu muhafaza eder hem de sindirim sisteminizi daha sağlıklı hale getirebilirsiniz.

1-%C5%9Feker-v%C3%BCcut.jpg

Şekeri Bıraktığınızda Vücudunuza Ne Olur?
Şeker kabızlığa veya diğer sorunlara yol açabilir, bu yüzden beslenmenizden şekeri çıkartarak hem sağlıklı olduğunuz kiloyu muhafaza eder hem de sindirim sisteminizi daha sağlıklı hale getirebilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum ablam, sıfır şekeri modeli ile bu defa daha hızlı kilo verdim. Meğerse aman bir lokma deyip birşey olmaz deyip götürüyormuşum şekerli şeyleri :KK43:

Kızlaaar hepinize İyi geceler, yarın sabah bende tartılacağım, nasıl menü paylaşıldığına baktım az çok, bugün tanışma günüydü yarın da ilk günüm :21::21:
İyi ki varsınız sabah spordan sonra buraya gelicem :KK49:
American Horror Story diye bi korku dizisi var onu izliyorum bende uykum kaçtı :-)
İyi geceleeeeer :KK24:

N Nana sevgili rakibem çok gayretli bir haftamdı havada karada seni geçerdim ama reglim var yaa belkide yarın şişim inerse hiç dilimden kurtulamassın dünkü çoçuk:KK53::KK53:
Bak ablam sakın üzülme, bu senin suçun değil. Hayat acımasız. Ama lütfen depresyona girme bak. Ben harika isem evrenin suçu yok. Napalim yani, sende başkasını yenersin. Ama senden hâlâ umutluyum. Belki benden sonra ikinci olursun :KK19::KK70:

Güzel sözlü ablam, teşekkür ederim. O heyecan siz olmadan bir hiç :KK22::KK19::KK68:

İyi geceler ablacım yarın gel de N Nana i solla, ben senden tarafım :KK70:
Vay be selin vay be! Demek öyle he! Tamam tamam sende bana bunu yap başkada birşey demiyorum!:KK35: Hiç kimse olmasın yanımda tek başıma iktidar olurum ben! Zaten aeben ablada fatma abladan yana. Neyse ya ben susayim zaten destekçim yok. Sana daha önce en sevmediğim kız tipisin demiş miydim? Dediysem de bir daha diyorum ! :63:

Hemen menümü paylaşıyorum,

SABAH:
TB sandviç ekmeği arasında
marul, domates, salatalık, biber
1 dilim light kaşar
1 dilim hindi göğüs füme

ARA:
1 parmak kadar wasa

ÖĞLEN:
5 YK zeytinyağlı tazefasulye
Yarım kaseden daha az naneli yoğurt çorbası

ARA:
1 elma

AKŞAM:
150 gr ızgara tavuk göğsü
2 dal brokoli
1 dilim kepek ekmeği

20.00 de yarım dilim ananas yemiş olabilirim :KK22:

spor olarak yaklaşık 40 dakika kadar yürüyüş (9000 adım)
3 lt kadar su

Vay be selin vay be! Demek öyle he! Tamam tamam sende bana bunu yap başkada birşey demiyorum!:KK35: Hiç kimse olmasın yanımda tek başıma iktidar olurum ben! Zaten aeben ablada fatma abladan yana. Neyse ya ben susayim zaten destekçim yok. Sana daha önce en sevmediğim kız tipisin demiş miydim? Dediysem de bir daha diyorum ! :63:
:KK70::KK70: İşte acaba en sevmediğim kız tipisin dediğin için olabilir mi :KK70: Kız senin hırsın yeter tek başına iktidar olmaya desteğe ne hacet :KK48: :KK60:

Selam kızlar.. Bu akşam yine geç kaldım gelmeye ama 1 haftalık seyahatten dönen kocam bile diyetimi bozamadı :KK48:
:KK9::KK9::KK9:
Hemen menümü paylaşıyorum,

SABAH:
TB sandviç ekmeği arasında
marul, domates, salatalık, biber
1 dilim light kaşar
1 dilim hindi göğüs füme

ARA:
1 parmak kadar wasa

ÖĞLEN:
5 YK zeytinyağlı tazefasulye
Yarım kaseden daha az naneli yoğurt çorbası

ARA:
1 elma

AKŞAM:
150 gr ızgara tavuk göğsü
2 dal brokoli
1 dilim kepek ekmeği

20.00 de yarım dilim ananas yemiş olabilirim :KK22:

spor olarak yaklaşık 40 dakika kadar yürüyüş (9000 adım)
3 lt kadar su
Süperrr :KK9: Listeye girmediğin için henüz ananas kabul edilebilir :KK72: :21:

Zayıflamak için bile uyku şart zaten güzellik kısmına girmiyorum bile :21: İyi geceler, iyi uykular 7. takımın fıstıkları.

Sabah kalkıp wc den sonra çıplak olarak tartını başına tünüyoruz vee aaaa çok güzel eksiler görüyoruz. Seviçten 2 göbek de atıyoruz ve gelip takıma müjdeliyoruz :KK76: Sonrasında da güzel bir kahvaltı ile yeni bir gün inşa ediyoruz. Allah hepimizin gönlündekini ömrümüze versin. İyi ki varsınız :KK200::KK15:

Back
X