Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa olur mu hiç öyle şey, sen aramıza katıl,sohbete gir. 1-2 mesaj yazdım demekle olmaz. Bak yeni gelen bir sürü arkadaş var. Hadı kilonu yaz, biraz kendinden bahset haftaya hedef kilonu belirt, hepimiz destek çıkalım, kuruyan vucudu hareketlendirelimYok geçen hafta paylastim epey bisey ama +90 kilo da galiba buraya yazdım mi animsayamadim.birkaç soru sordum işte kaç kilolarla basladiniz filan baktım birbirini tanıyanlar aralarında sohbet güzel. İlk günler heves ettim herkes kilo vermeyle uğraşıyor destek oluruz filan diye ama pek umduğumu bulamadım takım kaptanim. Herhalde bu forum işini pek kiviramadim biraktim. Diyete devam ama veremiyorum. Buraya yazmadan önce 6 kilo verdiydim 2 ayda vücut mu durdu anlamadım. Biraz düzenin değişti herhal ondan. Oruç da tutuyorum . bakalım bir haftaya belli olur. Yoklugumu fark edip mesaj attigin için teşekürler peri günlüğü:)
Geçen hafta: 68.8
Bu hafta: 68
Fark:0.8
Yüzde:1.126 mıydı neydi unuttum :)
Haftaya hedef:67![]()
salı günü :95
bugün:94,5
verilen:0,5 kilo
hedef:92
![]()
Hayırlı sabahlar kızlar.sabah heyecan la tartıya çıktın ve güzel bir sonuç gördüm
Geçen hafta 82.5
Bu hafta 80
Gerci benim Sabiti 79 du. Bunları son 1 ayda dikkatsizlik ten aldım.biraz dikkat edince hemen gitti şükür. Şimdi başladığım yere geri döndüm yani.
Herkese günaydın..
Geçen hafta; 62,5
Bu hafta; 61,7
Fark; 800 gr
Yüzde; 1,28
Arkadaşlar oruçluyken kilo vermek daha mı zor aceba?
Veee ilk bildirim
Salı 86.0
Bugun 84.1
Fark 1.90
Yüzde 2.02 (yanlış hesaplamadiysam)
Ay bu neyin menüsü ağzım sulandı valla.
günaydın kızlar işe gitmeden hemen kilo bildiriminde bulunayım geçen hafta ve bufta aynı.
geçen hafta :74.5
bu hafta :74.5
verilen kilo : 0
haftaya kaldık perimim :))
salı günü :95
bugün:94,5
verilen:0,5 kilo
hedef:92
![]()
Hayırlı sabahlar kızlar.sabah heyecan la tartıya çıktın ve güzel bir sonuç gördüm
Geçen hafta 82.5
Bu hafta 80
Gerci benim Sabiti 79 du. Bunları son 1 ayda dikkatsizlik ten aldım.biraz dikkat edince hemen gitti şükür. Şimdi başladığım yere geri döndüm yani.
Herkese günaydın..
Geçen hafta; 62,5
Bu hafta; 61,7
Fark; 800 gr
Yüzde; 1,28
Arkadaşlar oruçluyken kilo vermek daha mı zor aceba?
Veee ilk bildirim
Salı 86.0
Bugun 84.1
Fark 1.90
Yüzde 2.02 (yanlış hesaplamadiysam)
Vee sıra bende
Geçen Hafta: 56.6
Bu Hafta: 56.1
Fark: 500 gr.
Yüzde: 0.883
![]()
günaydın canlar,
Gecikmeden kilo bildirimimi yapayım.
Geçen Hafta: 80.00
Bu Hafta: 79.30
Fark: 700 gr.
Yüzde: 0.875
günaydınlar herkese .
kilom
geçen hafta : 63,0 kg
bu hafta : 62,5 kg
fark : 500 gr
yüzde : 0,80
gelecek hafta hedef : 62,0 kg
Kendini ödüllendirmek için yapıyorsan bence kendine belirli hedefler koy onlara ulaşınca yap derimBişi sorcam
Ben her hafta cumartesi ya da pazar gününü fastfood günü yapsam ve bir ögün fastfood yesem olmaz mi
Anlasildi periliçeKendini ödüllendirmek için yapıyorsan bence kendine belirli hedefler koy onlara ulaşınca yap derimher hafta yaparsan bir hafta kilo verip bir günde geri almak var işin ucunda
![]()
Harikaaaaaaaa işte buuuduuurrrrrGünaydınnn canım grubummm!! Sayenizde bu sabaha çok mutlu uyandım. Hemde aranıza salı akşamı katılmama rağmenn! Herşey için çok teşekkürler!
İnternette bir sıkıntı olduğundan bilgisayardan giremiyorum o yüzden alıntı yapamadım telefondan da ama koptuğum mesajlar var.Hemen geçeyim paylaşımıma
Geçen hafta: 76.6 (çarşamba sabahı)
Bu hafta: 75.1
Fark: 1.5
Yüzde: 1.95
Gelecek hafta için hedef kilo: 73
Güzel bir gün geçirelim inşallah.
Sen böyle deyince kendimi gardiyan gibi hissettimAnlasildi periliçe
slm iyi akşamlar kızlar bugün oğlumu diyetisyene götürdüm bikaç kilo sonrası morbit obezliğe gidiyor insülin direnci tavan bugün diyetisyen ona dediki az yediğin için kilo veremiyorsun en az 5 6 öğün yapmalısın.o konuşurken ne kadar doğru beslendiğimin farkına vardım . kesinlikle makarna pilav patetes yasak dedi bizimkinin yüzü renkten renge girdi eve gelirken saydı saydı dedim eğer kilo veremessen şeker hastası olacan tabi ne kadar dinler bilemiyorum dularınızı esirgemesseniz sevinirim.