Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızçeler ben herhafta süt aliyorum yogurt yapmak icin
En bi sevdigim sütün kaymagı ama yemiyorum artik cısss
Peki bana bi söyleyin bakalim bu kaymaklarla ne yapabilirim
Kuzum bende evde yaptığım yoğurt yiyorum. Diğerleri bazı işlemlere maruz kalıyor, bu yüzden tercih etmiyorum. Ben kaymağını ayirmiyorum (zaten abartılı şekilde kaymak oluşmuyordu. 5 lt sütten yapıyorum, rahat yetiyor.).

Bende şimdi zafere gidiyorum, d&r da yeni kitaplara bakacağım. Donustede milli piyano alır donerim :KK48: <yılın zengini>

Filmi izlememiştim, eve gidince kesin izlerim:KK54:
Hadi bakalım hayırlı olsuuun bilet :KK49: Ben çok beğenmiştim filmi yorumunu yaz mutlaka :KK39:

menümü akşam yazamam şimdi paylaşıyorum.sabah: 1 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı bal
öğlen yumurtalı salata + 2 dilim tambuğday ekmeği
akşam:1 kase tarhana çorbası salata 1 dilim ekmek 1 saat yürüdüm
su 6 bardak oldu şimdiye kadar

Kuzum bende evde yaptığım yoğurt yiyorum. Diğerleri bazı işlemlere maruz kalıyor, bu yüzden tercih etmiyorum. Ben kaymağını ayirmiyorum (zaten abartılı şekilde kaymak oluşmuyordu. 5 lt sütten yapıyorum, rahat yetiyor.).

bende yogurdu evde yapıyorum sutu alıp bnde ayırmıyorum canım
Ya ben 5lt süt aliyorum neredeyse 2 corba tabagi kaymak cikiyor

Kizçeler var ya daha baslayali 4 5 gün oldu ama sabahlari acayip enerjik uyaniyorum
Yazik her yemekten sonra ogluş aglar ben hazimsizliktan kalkmayi gectim oturamazdim bile
Ne haksizlik etmisim cocuga simdi acayip hareketliyim cok sukur
Değilmi canım, ben de neredeyse iki haftadır buradayım, akşamları yemekten sonra üzerime bir ağırlık çökerdi, ayağa kalkmak istemezdim. Şimdi maşallah akşamları da o kadar enerjiğimki :KK49::KK49:

eşine yedir sen zayıfla o alsın :KK62::KK62::KK62::KK62:
Amaniiinnnn o şişko kız yerse mondofon inegi gibim olur

ben 3 kılo alıyorum canım 1 lıtrelık cam kavonozlara mayalıyorum ama kaymagını ayırmıyorum esın yerse ona yedır sende
Eşim yemez öyle şeyler bi de kaymakli deneyim yogurdu
5 litreden nasıl o kadar çıkıyor kız, nerenin ineği onlar.
Ben de5 litre alıyorum, yarım çorba kâsesi çıkıyor.
Eskiden ne yerdim be balla, hemde hepsini. Evde başka seven yok ... Ağlıcam şimdi....
Ah ahhh reyhanim ah can damarimdan vurdun gi beni
Ekmegi ısıt üstüne kaymagınla bal oyy oy

Tabiiki harika oluuur :KK66: ben birazdan bakarım geçmişe araştırırım ne zaman izne ayrıldığını kaç kilo ile ayrıldığını :KK66:

Kolayı bırakmamak için hep bahane heep :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Çerez ve zeytinyağı tamam ama nar ekşisi cıııss :p

:KK60::KK60::KK60::KK60: Sabah olaymış daha iyi olurmuş aslında :KK66:

aeben ablaya katılıorum salata yoğurt konusunda :KK66: onları arttırıp ekmek miktarını azaltmayı denesen bu hafta :KK66: ayrıca yarım kiloda az değil hiiç :KK66:

kilonu göremedik halaaa :KK70:

o cuma ödülü löp löp kilo olmasın sonra :KK70:

:KK60::KK60::KK60::KK60:
Perşembe akşamı sabredilip cuma kahvaltısında yendi o börek kaptanım kıymetimi bil bence :KK70::KK70::KK70:

tmm tmm mesaj alındı herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bi bildikleri diyip daha çok dikkat ediyorum artık ya böreği biliyorum da işte herkes börek yerken ben nasıl sebze yiyeyim kendimi öyle avutuyorum :KK14:

Bence güzel cumalari tartidan sonra minicik kaçamak bana göre çok sıkıntı değil :KK51:
beyaz ekmek dışında akşam az mı desem bi eksiklik var gibi geldi gözüme ama bilemedim de belki ben çok yiyorum diyediro_O

yaş pasta doğum gününden dolayi idi sanırım ama bana kahvaltıda ki porsiyon larda fazla geldi yumurta da peynir de ikişer 1 yumurta 1 peynir daha iyi olurmuş gibi bi de öğle yediğin de akşam da karbonhidrattan yogun en azından akşam pasta yiyeceksen ogleyi sebze yapsan daha iyi olurdu bi de kendini çok aç hissedersin böyle kan şekerini çok bozuyor çünkü maalesef

Bu hafta daha çok dikkat etmeye çalışacağım işte listemi biliyorsunuz paylaşmis tim aslında harfi harfini onu uygulamaya çalışıyorum biraz ikilemde kalıyorum o yüzden
:KK64::KK64::KK64:

Güzel menu :21:
güzel ama akşam çok az değil mi 2 yk bende herkese az az diyorum ama ihtiyaçtan axini yiyin de metobolizmam yqvasladigi için kilo verme durduğu zaman çok zorlaniliyor bu sefer

herkes yazmış zaten şeker şeker şeker en tatlı zehir :cool::cool::cool::cool:
Diimi ya aklın yolu bir işte :KK19:

Back
X