tmm tmm mesaj alındı herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bi bildikleri diyip daha çok dikkat ediyorum artık ya böreği biliyorum da işte herkes börek yerken ben nasıl sebze yiyeyim kendimi öyle avutuyorum
Bence güzel cumalari tartidan sonra minicik kaçamak bana göre çok sıkıntı değil

beyaz ekmek dışında akşam az mı desem bi eksiklik var gibi geldi gözüme ama bilemedim de belki ben çok yiyorum diyedir
yaş pasta doğum gününden dolayi idi sanırım ama bana kahvaltıda ki porsiyon larda fazla geldi yumurta da peynir de ikişer 1 yumurta 1 peynir daha iyi olurmuş gibi bi de öğle yediğin de akşam da karbonhidrattan yogun en azından akşam pasta yiyeceksen ogleyi sebze yapsan daha iyi olurdu bi de kendini çok aç hissedersin böyle kan şekerini çok bozuyor çünkü maalesef
Bu hafta daha çok dikkat etmeye çalışacağım işte listemi biliyorsunuz paylaşmis tim aslında harfi harfini onu uygulamaya çalışıyorum biraz ikilemde kalıyorum o yüzden

Güzel menu

güzel ama akşam çok az değil mi 2 yk bende herkese az az diyorum ama ihtiyaçtan axini yiyin de metobolizmam yqvasladigi için kilo verme durduğu zaman çok zorlaniliyor bu sefer
herkes yazmış zaten şeker şeker şeker en tatlı zehir