Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selamlar :)) bende bugünkü menümü vereyim

sabah:2 yumurtalı omlet,1 dilim tam buğday ekmeği, yeşillik, 1 dilim peynir, kuşburnu çayı
öğle: 2 dilim ekmek, 2 köfte kadar, yeşillik
Ara : 1elma, 1 mandalina
akşam :2 dilim ekmek, 2 köfte kadar , yeşillik, 1 su bardağı ayran
ara: 2 eti form, 2 ceviz, kuşburnu çayı

su: 2 lt ve 1 saat yürüyüş

sabah dukan krebi yapıcaktım vazgeçtim omlet yapıcam :confused::confused::rolleyes:

Slm hayırlı akşamlar kızlar bugün yoğun bir gündü daha yeni totom yer gördü :KK70:hala uyumadım çok yorgun ve hastayım sabah eve geldim kahvaltı hazırladım oğlanın eşyalarını hazırladım poğaça yaptım ortalığı toplayıp toplantıya gittim 4.5 da eve geldim bizimkiler aç hemen yemek hazırladım ortalığı toplayıp çay demledim meyvelerini getirdim aha şimdi oturdum nerdeyse düşecem .umarım herkes iyidir yeni guruplar olusturmussunuz çok beğendim bende kendimize bir grup yaptım yaseminler:KK25:
Tek başına kilo veremeyen gurup olarak sizle yarisayim:KK70:

canım kolay gelsin ailen ne zaman dönüyor

selamlar :)) bende bugünkü menümü vereyim

sabah:2 yumurtalı omlet,1 dilim tam buğday ekmeği, yeşillik, 1 dilim peynir, kuşburnu çayı
öğle: 2 dilim ekmek, 2 köfte kadar, yeşillik
Ara : 1elma, 1 mandalina
akşam :2 dilim ekmek, 2 köfte kadar , yeşillik, 1 su bardağı ayran
ara: 2 eti form, 2 ceviz, kuşburnu çayı

su: 2 lt ve 1 saat yürüyüş

canım neden gün boyu uğramadın R reyhan 2004 sen ve men grubuz bu hafta başarılar dilerim
akşam eti form olmasaydı sanki daha güzel olurdu gibi geldi bana

bende diyetisyene gittiğimde bana resmen ekmeği her öğün tüket dedi, akşam bile... ama ben yemiyorum akşam çünkü ben ekmeğe çok düşkünüm şu an kendimi tutabilecek durumda değilim henüz :KK33::KK23:
beyaz ekmeğe dayanamıyorum ama tam buğday olursa 1 dilim çoğu zaman yetiyor. beyaz ekmek kullanma bence

senin gibi aç kalarak çok kilo verdim ben canım fazlasını ala ala akıllandım.diyetisyenin verdiği listeye uysam 9 dilim ekmek hakkım var kilom 94 bence senin de benim eski halim gibi kafan karışmış.artımı olur eksimi cuma herkes görür öptüm canım:KK24:
Anladım cnm
Umarım cumaya cok iyi kilo verirsin

• 4-5 yemek kaşığı yağsız yoğurt
  • 1 çay kaşığı toz tarçın
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı zerdeçal tozu
  • 1 çay kaşığı zencefil tozu
  • bu kürü deneyen varmı
  • çok iddalı bir kürmüş yeni rastladım.

7. TAKIM HAFTANIN EN İYİLERİ

tebrikler4.jpg

BİRİNCİ............................ @kelebek19 .................. 3 KG

İKİNCİ......................... I Iremoz02 ............................2,5 KG
ÜÇÜNCÜ.......... kvrck kvrck ................1,9 KG

:KK9::KK9::KK9:Başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum.. :KK9::KK9::KK9:
Offf cok iyi kilo vermişsiniz

Evet kuzum spor hep gerekli ama bende basenlerden şikayetçiyim ki aylardır ısrarla incelmemekte karalılar :KK12:

Öyle canım ama inan yetmiyor, annemde çalışınca Pazar günümüymüş tatilmiymiş anlamıyorum :KK14:

Evet tatlım 3lü gruplar halinde kendi içimizde de yarışıyoruz bakalım bu haftanın 1.si hangi çiçek olacak :rolleyes:

Yaa ablaa sen @perigunlugu bakma :KK20: Yeme öyle şeyler olmaz cıkss cısss :KK17:

Ooo kondisyon bisikleti mi süper :KK9: Siz olmasanız benden çıksa çıksa 500 gr çıkar oda bir ihtimal :KK70:

Vayyy vayyy vayyy, Kasımpatılarımın 2side derecedeymiş vallaha 4 ayak üstüne düştüm :KK76::KK76: Kızlar bu haftada böyle olursanız kesin 1. ciyiz :KK9::rolleyes::KK73: I Iremoz02 ve kvrck kvrck :KK36:
Abla düzenli squat takvimine başlasan nasıl olur kii :) Squat hem popoya hem bacaklara etki ediyo çünkü :KK49:

Abla düzenli squat takvimine başlasan nasıl olur kii :) Squat hem popoya hem bacaklara etki ediyo çünkü :KK49:
Ahh ahh şimdiye kadar kaç defa başlayıp bıraktım bir bilsen :KK70: Şu p90x e baktım indiriyorum torrenten azcık da onunla takılayım bakayım, baya fena gibi ama denemekte yarar var :KK17:

Evet kuzum spor hep gerekli ama bende basenlerden şikayetçiyim ki aylardır ısrarla incelmemekte karalılar :KK12:

Öyle canım ama inan yetmiyor, annemde çalışınca Pazar günümüymüş tatilmiymiş anlamıyorum :KK14:

Evet tatlım 3lü gruplar halinde kendi içimizde de yarışıyoruz bakalım bu haftanın 1.si hangi çiçek olacak :rolleyes:

Yaa ablaa sen @perigunlugu bakma :KK20: Yeme öyle şeyler olmaz cıkss cısss :KK17:

Ooo kondisyon bisikleti mi süper :KK9: Siz olmasanız benden çıksa çıksa 500 gr çıkar oda bir ihtimal :KK70:

Vayyy vayyy vayyy, Kasımpatılarımın 2side derecedeymiş vallaha 4 ayak üstüne düştüm :KK76::KK76: Kızlar bu haftada böyle olursanız kesin 1. ciyiz :KK9::rolleyes::KK73: I Iremoz02 ve kvrck kvrck :KK36:
Evet kondisyon bisiklet i.hem de oturma odamda açıyorum dizimi çıkıyorum tepesine. Kızım fırsat verdikçe çeviriyor pedallari Miss. ..

Back
X