Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

perigunlugu perigunlugu aynen canm şimdilik olmadı ama umarım olur birde sucuklu yumurta yiyebiliyomuyuz esim sabah yapack ta eğer yiyebiliyorsk:confused:
sucuk işlenmiş bir et olduğu için olmasa çok çok daha iyi ;)
Kızlaaaar ben geldim eve sonunda :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
hemen menümü yazıp geçmişe bakayım :KK55:

Sabah :
omlet
peynir
2 dlm tam buğday ekmek
şekersiz çay

Ara:
mandalina

Öğlen :
MErcimek çorbası
Mantarlı tavuk sote
bulgur pilavı

Akşam:
Tarhana çorbası
1 kase yoğurtlu brokoli

su : 2 litre
Spor ne alemde ?

Kızlar gerçekten bunu söyleme ihtiyacı hissettim. Lütfen her gün tartılmayın ya da günde 5 defa tartılmayın. Cuma zaten tartı günümüz ne gerek var diğer günlere. Çünkü her gün gördüğünüz eksi, bir gün sabit ya da artı çıktığında o günkü moraliniz direk çöküyor. Elbette hergün eksi çıkamayız, ama gel de bunu beyne anlat. Ben öyle yaptım her sabah tartıldım, evde olduğumda günde 3 posta çıkıyordum tepesine. Sonrası malum kilo vermem durduğunda inanın sabah ne kadar iyi uyanırsam uyanayım, ağlıycak, sinirden tartıyı kıracak duruma geldim. Ve bu takıntı haline geldi, artık sabah uyandığımda göbeğimden anlıyorum eksi mi, artı mı diye. Lütfen yapmayın bunu kendinize. Öncelikle vucut cm olarak ölçü alın, evet kilo vermek, hedefe ulaşmak amacımız ama tartı yanıltır insanı ne kadar inceldiğinizi takip edin, bazen kilo veremesekte incelebiliyoruz ki bu çok daha güzel birşey. Ayy ne çok konuştum :KK43:

Selincim çok haklısın ve doğru bir kanı ben bile bu ssabah güzel bi sonuç görsemde tartılmasaydım diyorum, çünkü bütün gün o tartıda ki rakamı düşündüm, iyi ya da kötü o tartıyı uzak tutarsak kendimizden daha özgürce ve rahat bir zihinle günler geçiyor :KK22:

İyi akşamlar hanımlar ...

O kadar yogunumki hergün bişi çıkıyo , eve bile zor yetişiyorum , hatta şimdi banyoyu temizledim :-)
Diyetde uçtu gitti ipin ucu kaçtı iyce :KK43:..

@masumm Canım hoşgeldin . Selin'le tanışıksınız zaten firuzeylede :KK66:
Kaynaşacagıma eminim :KK66:

Hepinizi öpüyorum bu hafta yogunluğum devam edecek gelmek mümkün olmuyor akşamda hem işlere hem derslere bakmam lazım:KK43:

Yeni arkadaşlarla takıma yeni kan yeni can geldi böyle devam inşallah . Bu hafta 3. Olmuşsunuz . İnşallah 1. Lige :KK66:.

takıma kan can geldi ama bana sizler mucize gibi geldiniz kızlar yai nazar değcek diye anlatmıyom kimseye burayı :p

Eveett. Bende yazayım menümü .

Kalkınca bir elma
Sabah; 2 yumurtayla peynirli omlet, bîr su bardağı vişne suyu( şekersiz, ev yapımı), 2 dilim tt ekmek

Ara; 1 mandalina, 3 çubuk susamlı kraker:oops:
Öğlen yok, kahvaltıyı geç yapmıştım

Akşam; 2 kepçe yayla çorbası, 2 dilim ekmek, salata

Su; 1,5 l. Yatana kadar 2 olur
Spor; 30 dk. Basit egzersiz

canım menün güzel olmuş aman cumaya kadar dikkat edelim diğer çiçekler sümbüllerin rüzgarında kalıp iyice tutunsunlar savrulmamak için:KK53:

ya benim grup arkadaslarim yok hic piyasada. en bastan yenik durumdayiz iyi mi. bu arada kizlar ne marka baskül kullaniyorsunuz. ben vestel aldim bozuldu. sanirim kiloma dayanamdi:oops:

canım men arzum kullanıyorum nazar değmesin menim gibi şişman hatuna iyi dayandı birde heraklıma estikçe tartılırım

sümbüllerin birtanesi on numara beş yıldızsın :)

fatmanurcummmm burdayızz :))

bende menümü veriyorum:)
sabah : 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, yeşillik
öğle: 6 yemek kaşığı nohut, 4 yemek kaşığı bulgur
akşam : 1 kase çorba, 8 yemek kaşığı mantar sote
ara: 3 adet mısır patlağı ve 1 portakal, kuşburnu çayı

40 dakika yürüyüş ve 2 lt su

wuhuuuu süper menüüü :) fatmanur akşamları böyle bir yemekten sonra canın tatlı bir şeyler istemiyor mu?

canım biraz alıştım birazda fındık fıstık kuru kayısı hurma kuru incir ile atlatmaya çalışıyorum tatlı ihtiyaçımı
bir ara canım tatlı çektiğimde burdaki arkadaşlar dedi incirin içine ceviz koyup kakaoya bulamıştım baklava yesem bukadar lezzetli olmazdı herhalde
canım menün güzel kutlarım

Ayyy, inşallah sümbüller takımda birinci olur. Gruptada birinci sen olursun ablacım :KK19: Bu menülerle de olursun:KK19:

canım takım olarak olalım inşallah sizinle eşleştiğime çok mutlu oldum yarın bugünden daha iyi olmak dileğiyle sevgiler

İlk günden yazayim menumu
Sabah
1 mandalina

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates
3 ceviz

Öğlen
İki kase mantar çorba
Salata

Akşam
Haşlanmış k.bahar
Yogurt

haşlanmş karnıbahar yiyen bir kadın, onun kokusuna katlanan bir kadın zayıflamayı haketmiştir arkadaş :-):-)

o_Oslm kızlar ben geldim doktora boşu boşuna gitmişim bütün değerlerim normal doktor bazı kadınlar doğumdan sonra hiç adet omaz bazıları ise böyle çok olur dedi gayet normal falan dedi 1 .1.5 sene sürebilirmişo_Oo_O valla bende o zaman düzenlemeyecekse doğum kontrol ilacını kullanmayayım diyorum:63::63::63: sonuçta kortizon içeriyor aaz da olsa ama kafam karışık bilemedim:110::110::110: şu an adet oldum benim ilacım kesintisiz kullanııyor ama 21. günden sonra olmam gerekirken ben 16. günde oldum bırakcam bu ilacı :KK12::KK12::KK12::KK12:

Geçmiş olsun canım , güzel haberler almana sevindim, kadın hastalıkları kolay şeyler değil , Allah hepimizi korusun.

TAKIMIMIZA YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZ ÇOK ENERJİK ÇOK AZİMLİ VE ÇOK POZİTİFLER BİR ZAMANLARI SÜREKLİ 1. OLAN 7. TAKIMI GERİ DÖNÜYOR HERHALDE
EFSANE GERİ DÖNÜYOR BUNU BU HAFTA YAŞAYALIMDA ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE LİSTEDEKİ ARKADAŞLAR 1. LİĞİMİZ YENİ ARKADAŞLARIMIZINDA TAKIMA BAĞLILIĞINI ARTIRACAKTIR UMARIM
kendi adıma elimden geleni yapmaya çalışacağim inşallah hem 7. takım için hem sümbüller için

Kızlar Ebru Şallıcığımın koleksiyonu geldi mağazaya ben durumuyum hemen aldım birkaç birşey spor yaparken onları giyeceğim ama bir daha ki ay falan giyerim M hepsi...

Menüleriniz yine bana güzel ilhamlar verdi ama takımda çok az ve düzensiz yiyen canlarım var, kilo veriyoruz evet ama beslenme sağlığımız için de çok önemli, ben şahsen menülerde ( kendi menülerimde de ) mümkün olduğunca balık, et, daha çok sebze ve C vitaminli meyveler görmek isterdim. Sizleri çok seviyorum kendinize çok iyi bakmanızı istiyorum sadece bundan dedim :KK23::KK23:

@obur kedi canm o bisure sonra bağımlılık yapiyo ve biraktiginda daha kötü oluyor denedim biliyorum

kelebekim onu zaten devamlı içersen bi süre sonra etki de etmez, bağımlılık yapmaz bitanesi bak bizim evde var, annem dukan yaparken özellikle kabızlık sorunu yaşadığında içiyordu, bize doktor söyledi zaten. Ben en son geçen ay içtim yine kabızlık yaşadığımda 1 kere içmen zaten yeterli oluyor tatlışım

kelebekim onu zaten devamlı içersen bi süre sonra etki de etmez, bağımlılık yapmaz bitanesi bak bizim evde var, annem dukan yaparken özellikle kabızlık sorunu yaşadığında içiyordu, bize doktor söyledi zaten. Ben en son geçen ay içtim yine kabızlık yaşadığımda 1 kere içmen zaten yeterli oluyor tatlışım
Ama bnm yıllardır var bu sıkıntı m ve kronik canim hastanede de yattim bi com tedavi ilacta gordm ama tamamen geçmedi yanı ara sıra olan bsy değil herzmn var bu durum 1 kere icsem geciyo ama hmn tekrar eskiye dönüyor

Ama bnm yıllardır var bu sıkıntı m ve kronik canim hastanede de yattim bi com tedavi ilacta gordm ama tamamen geçmedi yanı ara sıra olan bsy değil herzmn var bu durum 1 kere icsem geciyo ama hmn tekrar eskiye dönüyor

aaa senin durum değişikmiş canım, e napıcan böyle ? arada bir mi oluyor yoksa sık sık mı ?
kolay birşey değil o ya gerçekten

Bnm Halam yıllardır diyettekeň kızlar şeker hiç kullanmıyor bide düzenli sinemanın içiyor.100 lu kilolardamis ama kimse bilmiyor gerçek kilosunu şimdi 69 da yıllardır bu kiloda

Şuan 58 yasında ne azim

Bi Halam bide kaynanam bu konuda çok azimli

Kaynanam 49 kilo 1 kilo alınca diyet yapıyor. Ama ben daha ne doğru düzgün sofraya oturduğunu gordum ne yemek yediğini

Bnm zayiflamami çok istiyor. Şöyle manken gibi bi gelinim var dicem diyor. Gerçi beni gormeye geldiğinde de kiloludum nasıl beğendi bilmem :D

aaa senin durum değişikmiş canım, e napıcan böyle ? arada bir mi oluyor yoksa sık sık mı ?
kolay birşey değil o ya gerçekten
Yanı nasıl deyim canım devamlı kabizlik suruyor çok zor ve sıkıntılı bsy 2 3 gün cikamamiyorum ve en son saraç oğlunun portakal ypragi kuru uyguladı sukur baya faydası oldu eskiye nazaran ama yine de oluyor sıkıntılarim

Canımcım şuan dediğin bakış açısıda biraz yanlış tabi bence. Çünkü hep doktorlar derki bir öğün fazla kaçırmış iseniz diğer ogunden kismayin.
Ama yine senin bakış acina gore devam edersek diğer ogunlerinde de pek 'fazla' ibaresini kullanılacak bir şeyler yoktu. Elif 98 kiloydu yanlış hatirlamiyorsam. En az 1800 kl diyet yapması gerekiyor. Ve ne olursa olsun akşam yemek yemeli, tabi bunlar yağlı hamurlu şeyler değil, ve salatanin icine et girmesikce 'yemek' olarak sayılmaz. Sağlıklı yemekler.
1800
Kızlar bu hafta A101 e plates seti geliyor haberiniz olsun fiyatı da uygun
hangi gün canim

Back
X