Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hanımlarrr acil bişey sorucam,
Reglim yaklaştı vücudum deli gibi su tutuyo, ödemden yüzüklerim sıktı bu sabah. Ne yesem ne içsem acaba?
Canım öncelikle sevdicegi ile iyi olmana sevindim :KK200:
Regleye gelirsek salataya tuz ekleme hasta olana kadar, yemekte de az kullan. Zaten 2,5 lt su içersen sorunsuz atlatirsin.

günaydın kızlar

N Naz canım yarış dedik ama pek gelemedim buraya :) pazar günü saf pro yaptım, dün akşam bozdum, çünkü çok başım ağrıdı, neyse sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışacağım :) sende durumlar nedir

bizim yemeklerimiz burda çıkıyor kızlar ,
bugün menüde şehriye çorbası, taze fasulye, pilav ve yogurt var

yarımkase çorba, taze fasulye ve yogurt yerimmm

akşamada yanımda bişiy getirmeidm ne yiycem bilmiyorum

günaydın kızlar

N Naz canım yarış dedik ama pek gelemedim buraya :) pazar günü saf pro yaptım, dün akşam bozdum, çünkü çok başım ağrıdı, neyse sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışacağım :) sende durumlar nedir
Saraycaammm maalesef naz bir süre giremeyecek sanırım siteye, bana haber verdi bugün. bana kaldın :KK70::KK70:
bizim yemeklerimiz burda çıkıyor kızlar ,
bugün menüde şehriye çorbası, taze fasulye, pilav ve yogurt var

yarımkase çorba, taze fasulye ve yogurt yerimmm

akşamada yanımda bişiy getirmeidm ne yiycem bilmiyorum
Akşam peki yakınlarda bişiler alabileceğin bir yer yok mu ?
Kızlar küçük ablam çöp catanlik kursuna yazılmış sanırım, bana güzel hazırlanda merkeze gel kahvaltiya bekliyoruz dedi :KK48: kahvaltı mı da yapmıştım oysa ki :KK48:
Çöpçatanlık kursu ne yahu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

canımsın yaa:KK200::KK200::KK200::KK200:
Yok fatmacim burdalar beraber cumartesi günü İstanbula gideceğiz kardeşimin yanına .dün eltim acil doğum yaptı sabah paldır güldür rizeye gittik doğum yaptı sezaryen oldu allah bağışlasın bir güzel kızımız oldu ben hasta olduğumdan gece kalamadım ama gün boyu oradaydım bu gecede sancıyla uyandım halam teşrif etti bu hastalığın üzerine bide ağrı hiç iyi olmadı ama hamdolsun ne yapalım her sıkıntının Bir ferahlığı vardir elbet.
Umarım sende iyisindir?

YARIŞ BAHANE KİLO VERMEK ŞAHANE:KK45::KK53:

nasılsın canım gittimiailen mende seni merak etmiştim herhalde nöbetin var diye düşünüyorum

öyle mi, umarım uzun sürmez nazımın siteye girmesi,
Bir kaç hafta kadar süreceğini söyledi, bu cuma izne ayrılıyor bu yüzden ;)
Yok fatmacim burdalar beraber cumartesi günü İstanbula gideceğiz kardeşimin yanına .dün eltim acil doğum yaptı sabah paldır güldür rizeye gittik doğum yaptı sezaryen oldu allah bağışlasın bir güzel kızımız oldu ben hasta olduğumdan gece kalamadım ama gün boyu oradaydım bu gecede sancıyla uyandım halam teşrif etti bu hastalığın üzerine bide ağrı hiç iyi olmadı ama hamdolsun ne yapalım her sıkıntının Bir ferahlığı vardir elbet.
Umarım sende iyisindir?
Vaayyyy demeeek cumartesi geliyorsuuuunn :KK59:

Back
X