Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni takibinden bir iki gün bıraktın gittimEllssa 'e rakip oldum fazla mı gaza geldim nedir
Tekrardan hoşgeldin canım![]()
Hanımlarrr acil bişey sorucam,
Reglim yaklaştı vücudum deli gibi su tutuyo, ödemden yüzüklerim sıktı bu sabah. Ne yesem ne içsem acaba?
Canım öncelikle sevdicegi ile iyi olmana sevindimHanımlarrr acil bişey sorucam,
Reglim yaklaştı vücudum deli gibi su tutuyo, ödemden yüzüklerim sıktı bu sabah. Ne yesem ne içsem acaba?
GünaydınBenim güzel papatyalarıma da günaydınlar.
Kızlar dün menülerinize yorum yapamadım özür
Makbulecim ve nanacım süpersiniz kuzularBu hafta inş iddialı bi giriş yapmış oluruz.
Kızlar küçük ablam çöp catanlik kursuna yazılmış sanırım, bana güzel hazırlanda merkeze gel kahvaltiya bekliyoruz dedikahvaltı mı da yapmıştım oysa ki
![]()
Beni takibinden bir iki gün bıraktın gittimEllssa 'e rakip oldum fazla mı gaza geldim nedir
Tekrardan hoşgeldin canım![]()
Saraycaammm maalesef naz bir süre giremeyecek sanırım siteye, bana haber verdi bugün. bana kaldın
Akşam peki yakınlarda bişiler alabileceğin bir yer yok mu ?bizim yemeklerimiz burda çıkıyor kızlar ,
bugün menüde şehriye çorbası, taze fasulye, pilav ve yogurt var
yarımkase çorba, taze fasulye ve yogurt yerimmm
akşamada yanımda bişiy getirmeidm ne yiycem bilmiyorum
Çöpçatanlık kursu ne yahuKızlar küçük ablam çöp catanlik kursuna yazılmış sanırım, bana güzel hazırlanda merkeze gel kahvaltiya bekliyoruz dedikahvaltı mı da yapmıştım oysa ki
![]()
öyle mi, umarım uzun sürmez nazımın siteye girmesi,Saraycaammm maalesef naz bir süre giremeyecek sanırım siteye, bana haber verdi bugün. bana kaldın
Akşam peki yakınlarda bişiler alabileceğin bir yer yok mu ?
Çöpçatanlık kursu ne yahu![]()
canımsın yaa
Yok fatmacim burdalar beraber cumartesi günü İstanbula gideceğiz kardeşimin yanına .dün eltim acil doğum yaptı sabah paldır güldür rizeye gittik doğum yaptı sezaryen oldu allah bağışlasın bir güzel kızımız oldu ben hasta olduğumdan gece kalamadım ama gün boyu oradaydım bu gecede sancıyla uyandım halam teşrif etti bu hastalığın üzerine bide ağrı hiç iyi olmadı ama hamdolsun ne yapalım her sıkıntının Bir ferahlığı vardir elbet.
Umarım sende iyisindir?
YARIŞ BAHANE KİLO VERMEK ŞAHANE
nasılsın canım gittimiailen mende seni merak etmiştim herhalde nöbetin var diye düşünüyorum
Bir kaç hafta kadar süreceğini söyledi, bu cuma izne ayrılıyor bu yüzdenöyle mi, umarım uzun sürmez nazımın siteye girmesi,
Vaayyyy demeeek cumartesi geliyorsuuuunnYok fatmacim burdalar beraber cumartesi günü İstanbula gideceğiz kardeşimin yanına .dün eltim acil doğum yaptı sabah paldır güldür rizeye gittik doğum yaptı sezaryen oldu allah bağışlasın bir güzel kızımız oldu ben hasta olduğumdan gece kalamadım ama gün boyu oradaydım bu gecede sancıyla uyandım halam teşrif etti bu hastalığın üzerine bide ağrı hiç iyi olmadı ama hamdolsun ne yapalım her sıkıntının Bir ferahlığı vardir elbet.
Umarım sende iyisindir?
Kız şu pastayı kaldır ya regl olucam eli kulağında canım çekiyo yaGünaydın kankiler
hımm uzun sürecekmiş, kötü bir durum yok değil miBir kaç hafta kadar süreceğini söyledi, bu cuma izne ayrılıyor bu yüzden
Vaayyyy demeeek cumartesi geliyorsuuuunn![]()
anladım ,arada cepten girer belkiYok canım işyerinde giremiyordu ya bi program bulmuştu girebiliyordu ama sanırım onuda farketmiş olacaklar ki giremiyor siteye![]()