Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü yazayım hangi liste olur ne olur bilmem :))

Sabah: yağsız tost, peynir, domates, salatalık, biberiye-yeşilçay
Ara: yarım mandalina
Öğle: 1 kase barbunya, salata
Akşam: tavuk sote, barbunya, yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber

Su 1,5 lt oldu şuana kadar
Başlangıç kilo :73

Menümü yazayım hangi liste olur ne olur bilmem :))

Sabah: yağsız tost, peynir, domates, salatalık, biberiye-yeşilçay
Ara: yarım mandalina
Öğle: 1 kase barbunya, salata
Akşam: tavuk sote, barbunya, yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber

Su 1,5 lt oldu şuana kadar
Başlangıç kilo :73
Menü süper ;) 6 ay içinde bence sorayım diğer kaptan arkadaşlara bende emin olamadım ama 6 ay dolmuş gibi duruyor 12 aralıkta mantıken :KK53:

sabah : 1 bardak su közlenmiş patlıcan ve maydanoz 2 yemk kasigi kadar 1 ymk kaşağı kdr tulum peynir yağsız kuru .minik birdilim süzme peynir ceyrek domates 1 kupa bardak yeşil çay

Ara : 1mandalina .1 ince dilim sütlü tatli üzerinde nar vardı( dayanamadım çok açılmıştır yemek olana kdr)

öğle : bir tabak salata, 4 5 ymk kaşığı tavuk göğüs sote ,1 bardak ayran 1 kepçe domates çorbası (saat3 de yiyebildim)
Ara: yok

Akşam:doğum gününe gideceğim ama salata turu varsa birşey yiyecgm yoksa tokum ogleyi geç yedim.bilerek fazla yedim akşam yememek için
Ara: 1 süt veya meyva ( ruh halime bağlı )
su 2 .5 litre
Spor: 15 dk. Yuruyus 1 saat ebru salli plates 3 k.

:oops: Sadece oglenki tatlım olmadı sanırım oda gitti artık dayanamadım biraz açık olsun diye baya uzun yazdım listeyi yoksa yediklerini çok degil:KK45:

Abla önceki ve sonraki halini çok merak ediyorum hele ki daha da sonraki hallerini

canım en kilolu halime ait bi resim bulamıyorum mende bayağı merak ediyorum galiba hep kendimden utandığimdan hiç çektirmemişim ama bu yazın başında yazlıkta eşime bir kaç resim çektirdim zayıflayınca takımıma öncesi sonrası yaparım dedim çektiğim fotografda yaklaşık 10 kilo zayıf halimdi o resimden şu anada yaklaşık 30 kilo gitti 17 haziranda 137.7 bugün 17 aralık değil ama 18 aralıkta tam 30 kilo zayıflamışım çok şükür RABBİME 100 KİLONUN altına düşünce inşallah resim koyarım 97 olunca canım geri dönmeyi istemen çok iyi olmuş

Selam kızlar
Nasıl gidiyo kilo vermeler
Antepia27 Antepia27 özlüyoruz sizi özlemez olurmuyuz
Ama bi başladımmı bırakamıyom bi bıraktımmı başlayamıyom şu diyete artık bahanem kalmadı nerdeyse 1 aydır tartımın pili bitik tartılmıyorum bile maşallah sen kilo vere vere bana yetiştin nerdeyse bende bugün şu pili Alayımda bahanem kalmasın artık tamamen kilo vermeye odaklanacam inşallah

tamam canım her yönüyle kendini hazırla ve aramıza temelli dön inşallah

sevgili grup arkadaşlarım Antepia27 Antepia27 ve R reyhan 2004 ;
sümbüllerin biricik gururlarısınız. sizi canı gönülden tebrik ederim :)
size bu haftalık layık olamadım. sümbüllere yakışır kilo veremedim.

inşallah birdahaki sefere canımmm

Antepia27 Antepia27 :KK19::KK19::KK9::KK9::KK9: Tebrik ediyorum, arkadaşım. Güzel kilo vermişsin bu hafta. Haftayada daha fazla olur inşallah verdiğimîz kilo .

inşallah canım güzel bir yarış ve takımdık

Menüm
Turkiye saatiyle yazıyorum bura bir saat ileride çünkü

Saat 14.08 de orucumu bozdum
Az tuz ve su ile
Sonra ılık suya limon 1 sb
6 çeri domates
Biraz peynir
2 dilim ekmek

16.00 sütlü kahve

19.00
Akşam yemeği
2.5 kepçe çorba
4 yk kurufasulye
1 yk bulgur
Mor lahana salatasi
Yoğurt 1 kase

2 litre su
35 dk plates

2 sb lahana suyu içeceğin
1 porsiyon da meyve yiyeceğim
Kızlar :KK39:

Kızlar takimimizin bir adı var mi
Yoksa oy birliğiyle bir ad koysak ya

Mesela Altın Kızlar gibi
Çıtır Kızlar gibi

Ne dersiniz?

Önerilerde bulunalım kaptanının 3 isim kararlastirsin en çok oyu alan ismimiz olsun

Iyi akşamlar Takımımın güzelleri
Nasılsıniz
Ben çok ugrayamadim ama okudum geçmişi biraz

Elifim hoşgeldin canım. Ben de senin gibiyim takima girmem lazım benim süreklilik için.. çok güzel başlıyorum ama bi türlü devamı gelmiyo takımda olsam kendimi mecbur hissederim. Periii beni de takima al yoksa biz ayrı takım kurcaz elifle:KK70::KK70::KK70:

Bu arada Perim benim de eşim annen gibi.
Ne borç bitiyo ne ihtiyaç . Artık bıraktım peşini. Maaşı çektiğim gibi eline sayıyorum. Annem ve babam öyle değildi ben hatta yol parami babamdan alır maaşımi biriktirip altın alırdım. Ama benim koca öyle çıktı adam kontrol delisi. Bi kaç ay ben idare edeyim dedim aldım hesapları psikopata bağladı amaaaan 3 günlük dünya.

Yasom özledim kız seni :KK68:
Istanbula ne zaman geliyosun buraya da uğra bak. Cumartesi olursa daha da iyi olur gideriz bi yerlere.

Back
X