Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elifim dışlamayor yanlış anladın o listeye girmek istiyor ama bu gidişle zor bizim mezun olmamız çünkü liste kalabaliklasiyor beklememiz gerekiyor listeye girmek için onun motivasyonu liste dışı düşüyor o yüzdün oyle demiştir.
Evet evet elifimi sadece liste dizginliyor.yoksa gel gel der durursunuz ama bi gün gelir 5gün kayb olur:D

@fatmanurkaya canım tebrik ederim, :KK9::KK9:

C CallanPinckney maşallah listeye girmeyi haketmişsin tebrikler:KK9:

N Nana istikrarlı bir şekilde kilonu veriyorsun tebrikler:KK9:

kuzularinannesi kuzularinannesi tebrik ederim canım, yeniden başlamışsın ve güzel kilo vermişsin:KK9:

@Ahu060812 merhaba canım, sende kilo almışsın ama yeniden vereceğine inanıyorum:KK60:

perigunlugu perigunlugu canım sen kaç kilo oldun, yazdıysan göremedim :KK60:

iyi günler hepinize:KK200:
Yok yok yazmadım zaten 2 gün evvel 67.7düm dün sabah 68.5 oldu bi anda anlamadım bende bu sabah tartılmadım :))))
Yaa neden yeni grup, gelin tekrar burda birleşelim. Hem bunun yenisi eski mi var ki teesüfff ederim :63::63::confused:
Biz yeni miyiz o halde :))))))
Herkesi bir bir sormayı çok isterdim çok özledim hepinizi.çok koptum buradan.hiç zaman bulamıyorum.şimdi bile evi toplamam temizlik yapmam yemek yapmam gerek iş çok ben burda kendi kendime yazıyom:KK70:
Oooooo kimleri görüyorummmmmmmm :)

Elifim dışlamayor yanlış anladın o listeye girmek istiyor ama bu gidişle zor bizim mezun olmamız çünkü liste kalabaliklasiyor beklememiz gerekiyor listeye girmek için onun motivasyonu liste dışı düşüyor o yüzdün oyle demiştir.
Artık orasını bilemem ablam pek liste işinden anlamıyorum :KK43: Ama başka yere gitmenizide istemiyorum. Çok kiskancim bizi arkanızda bırakmayın :KK42:

12391007_1049678991763584_5331692397184510670_n.webp

Canım
Sağlık olsun canım, haftaya verirsin :KK15:

Hadi gene iyisin :KK9:

Ablam seni tatmin etmiyor biliyorum ama olsun 400 gr daha hafifledin.:KK9::KK9:

Evet malesef pek iç açıcı değil ama etkiliyor tabi ki birçok etken kilo vermeyi. Bu arada geçen hafta 79 muşsun :KK39: Bu durumda listeye seni almak için biraz daha bekleyeceğiz.

Geçen hafta aldık seni, nasıl bilmezsin :KK57::KK57: Ve bunu yeni farkediyor olmana da üzüldüm doğrusu
gerçen yeni farkettim . Geçmişide okuyorum sürekli halbuki. Kaçırmışım demekki . Özür dilerim.

Zaten biz yeniler (ki 3.ayima yaklaştım) hep dislansin. Bizi hep ezikleyin. Bizi hep yok sayın, hep siz eskiler toplanin. Biz kimizki;gorunmeyenler :KK61::KK42::cry:
Güzelim kimi neden dışlıyım ki? Kaldı ki listede bile değilim ki benim olmayan bir yerde ne haddime birilerini yok sayayım.
Ben yaklaşık 1,5 yıldır bu takımdayım ve yazdığım bazı kişilerle sanal da olsa tanışıklığım 7-8 yıla dayanıyor. Dolayısıyla paylaşmış olduğumuz şeyler haliyle epey fazla ve birbirimiz özlüyor merak ediyor olmamız çok normal diye düşünüyorum
Aynı zamanda tam aksi bir durumu yani dışlanmışlığı bazen bende hissetmiyor değilim sanki fazlalıkmışım hissine kapılıyorum.

Güzelim kimi neden dışlıyım ki? Kaldı ki listede bile değilim ki benim olmayan bir yerde ne haddime birilerini yok sayayım.
Ben yaklaşık 1,5 yıldır bu takımdayım ve yazdığım bazı kişilerle sanal da olsa tanışıklığım 7-8 yıla dayanıyor. Dolayısıyla paylaşmış olduğumuz şeyler haliyle epey fazla ve birbirimiz özlüyor merak ediyor olmamız çok normal diye düşünüyorum
Aynı zamanda tam aksi bir durumu yani dışlanmışlığı bazen bende hissetmiyor değilim sanki fazlalıkmışım hissine kapılıyorum.
Demeyin öyle, siz deneyimliler bizim için nimetsiniz, bu yüzden siz böyle deyince üzülüyorum. Sanki siz gidince burası olmayacakmis gibi :KK42: siz eskiler diyerek birbirinizi sahipleniyorsunuz, araya bizide sıkıştırı verin :KK42: buraya geldiğimde bu konudan az dert yanmadim, istiyorum ki paylaşımımız bir olsun. Sizin burada 'şöyle yaparak kilo verdim' gibi cümleleriniz bize bu işi yapabileceğimiz konusunda heveslendiriyor, umutlandiriyor :KK43:

Listeye mi girdin fıstığım.hadi inşallah inersin hedefine.spor topiyi ne alemde?.
Aynuram nasılsın özledim seni yaa
Şükür listeye girdim, mezun olayım ben de artık koruma dönemine gireyim inşallah
Senin kilo durumun nasıl
Spor topiği tahmin ettiğimden iyi
Ben acıkcası insanlar dokulur bırakır sanıyordum, 7 hafta oldu 25kişi düzenli spor yapıyor
İnsanlar gitgide daha bilinçleniyor
Bunu görmek çok güzel

Demeyin öyle, siz deneyimliler bizim için nimetsiniz, bu yüzden siz böyle deyince üzülüyorum. Sanki siz gidince burası olmayacakmis gibi :KK42: siz eskiler diyerek birbirinizi sahipleniyorsunuz, araya bizide sıkıştırı verin :KK42: buraya geldiğimde bu konudan az dert yanmadim, istiyorum ki paylaşımımız bir olsun. Sizin burada 'şöyle yaparak kilo verdim' gibi cümleleriniz bize bu işi yapabileceğimiz konusunda heveslendiriyor, umutlandiriyor :KK43:
Ben de istiyorum ki kaynaşalım tanışalım ama nedense yasemin ablanın da dediği gibi eski sıcak dostluklar hissedilmiyor maalesef takımda
Senin çok güzel pozitif bir enerjin var inşallah herkes aynı şekilde kaynaşır

C CallanPinckney ya ne zaman izne ayrılmıştın hatırlıyor musun, birde başka takımdan mı gelmiştin
Selinanya bugun ilk mesajımda kaçıncı etapta ayrıldığımı yazmıştım,sayfanın da linkini atmıştım
5.takımdan izne ayrıldım
Mart 2015in ilk haftasıydı sanırım

Back
X