Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alla alla hiç de anlamam bu işlerden ama çözüm üretecek fikirler çıkar bence takımdan :KK51:
Doktora gtmktn biktim adet sokturucyle bile 10 güne adet oluyorum ki çoğu doktor tüp bebek asamsnsa onermiyolar kendi kendine olmayı bekliyorlar annemlrden geleyim aslanpencesi basliycam bide

Kızlar sabah oğlum endoskopi olacak dua edin nolur..gerginim çok..ablamın sonuçları da yarın çıkıyor..inşallah hepsi hayırlı gelir..

inşallah canım hem evladından hem kardeşinden güzel sağlıklı sonuçlar alırsın büyük geçmiş olsun RABBİM acil şifalar versin inşallah

slm kızlar iyi geceler herkese bugün gezmelerdeydim hep uğrayamadım menüm de sapçma sapan bişi oldu cıslar var maalesef

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk örgü peynir 1 tk tahin pekmez 5 zeytin roka dereotu lahana :KK4::KK4::KK4:cıss 3 lokma beyaz pide
ara: yok
öğlen: :KK14::KK14:cıss yine yarım ciğer dürüm 1 bardak ayran salata

ara: 1 salep :KK43::KK43:yine cıss

akşam: 2 kase ayran aşı çorbası salata

ara: 1 bardak sütlü kahve

su: 2 lt ancadır

spor jillian 7. gün bitti bunu da halsizikten ölerek yaptım çünkü evden çıktığımda saat 1 falandı geldim 8 ve salep içtiğim araddan başka oturmadım sonra da saçını yağla duş al bilmem ne derken zaten bu saat oldu bugünlük affınıza sığınıyorum hemen yarın inşallah hem diyetime kaldığım yerden düzgünce devam ediyorum hem de takıma sık sık geliyorum :KK51::KK51::KK51:

şimdilik iyi geceler :KK68::KK68::KK68::KK68:
Kuzum bildiğim kadarıyla jillian da 7 günün birinde dinleniyorsun, artık yarın dinlenirsin :KK15:

Kızlar sabah oğlum endoskopi olacak dua edin nolur..gerginim çok..ablamın sonuçları da yarın çıkıyor..inşallah hepsi hayırlı gelir..

İnşallah birşey çıkmaz ablam, kalbini ferah tut :KK15:

İyigeceler kızlar pazar misafirlerimi gönderdim ancak bakabildim haftasonu giremiyorum
Daydream- Daydream- hülya ablam inşallah korkularının yerini mutluluk alır yarın oğluşunla sanada kolaylıklar versin Rabbim
Antepia27 Antepia27 ablam umarım yarın kötü bişey çıkmaz çok tedirgin oldum sen öyle damarım kanıyo yazınca yarin lütfen en kısa zamanda haber ver sonuçları Rabbim şifa versin

:KK200:************ÇİÇEK BAHÇESİ 27/12/2015 LİSTESİ*************:KK200:

Sümbüller : N Nana - @Makbule007 - @kuzularinannesi
Menekşeler: Masmavi_ Masmavi_ - @shadelima - @koza16
Papatyalar: E elifea - kvrck kvrck - M mutlu91
Leylaklar: @Iremoz02 @obur kedi - @CallanPinckney
Karanfiller: @melike06 - @reyhan 2004 - @Melininannesi15
Kasımpatılar: Antepia27 Antepia27 - kelebek19 kelebek19 - @perigunlugu

Aktif olmayanları listeden çıkardım, @Nisaca seni de çıkardım ailenin yanında olacaksın diye aktif katılırsan eğer ekleyeyim tekrar ya da eve döndüğünde de alabiliriz gruplara.

Sanırım eksik yok takımlarda varsa söyleyin canlarım. Bakalım bu hafta kim 1.ci olacak görelim :KK49::KK49:
Canım, bu grupların ne anlama geldiği konusunda bilgilendirebilir misin beni? :)

E elifea
M mutlu91
Papatyalarim göreyim sizi hadi bakam

Antepia27 Antepia27 ablam ne olur ne olmaz nolur doktoru ihmal etme
kelebek19 kelebek19 kuzucan btç kürünü ilk 12 gun yap birak sogan suyunu hamile olmadigina emin oldugun ay yap yoksa tehlikeli olabilir
Civanperçemi aslanpençesi keten tohumu benim denemedigim saçmalik kalmadi
Bence btç kürü ve arisutubalpolen tek geçerim gerisi hikaye
Eger yumurtalarinin buyumesinde sorun varsa mutlaka incir suyunu dene
Esine keciboynuzu kurü yap ve her firsat buldukça havuç yesin
Maydanoz adaçayi asla tüketme
Daydream- Daydream- dualar icinde bulunun insaallah rabbim ya şafi adindan sifalar nasip etsin

Canım, bu grupların ne anlama geldiği konusunda bilgilendirebilir misin beni? :)
Mavi hosgeldin bu arada en sevdigim renktir
Gruplara gelince sevgili selinanya her hafta grup yapar takim icinden ve cuma tarti günlerin de birinci olan grubu belirleriz ve herhafta grup degisir
Yani takim icin de yaptigimiz birsey

Mavi hosgeldin bu arada en sevdigim renktir
Gruplara gelince sevgili selinanya her hafta grup yapar takim icinden ve cuma tarti günlerin de birinci olan grubu belirleriz ve herhafta grup degisir
Yani takim icin de yaptigimiz birsey
Hoşbuldum. :) Mavi'yi ben de severim; ama en sevdiğim renk kırmızı. :)
Takım içinde takım gibi bir şey o zaman, çok iyi! Motivasyon süper. Sevdim. :)

Back
X